Strumfi de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Ioana75 spune:
oanabbb, nu inteleg daca te plingi ca Iani e gras sau slab. Smaranda avea 6.5 kg la 5 luni.
Carla, ai vrea tu. Mai ales ca am dulciuri aduse din Spania de o prietena
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
violetan spune:
Oanabb, esti tare!
S-ar putea ca bebika al meu sa aiba si mai putin la 6 luni, pt ca acum la fix 5 luni are doar 7,060...deci...??
In alta ordine de idei, fetelor, as vrea si eu in listutza daca se poate. Detalii: am 1,74 si 66 de kg. Aveam 68 inainte de nastere si am pus 11 kile pe care le-am dat jos imediat. Problema e ca trebuie sa ajung pe la 58-59, cam asa ar trebui ca sa arat si io a om:)). Asa, multumesc lui Dumnezeu nu e foarte mult ca nr de kg, dar e inca inestetic pe burta si talie . Deci ma puneti pe listutza?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
Oanabbb, nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme, Iani pare a fi in grafic. David avea 7600 la 4 luni si vreo 10 zile, adica joia trecuta (suntem cei mai mici din lista), dar si mananca ca disperatul, n-am avut probleme pana acum cu mancarea. Doar de vreo 2 zile vad ca a lasat-o mai incet, suge cand il pun la san, dar putin de tot. Inca nu ma agit, si-a facut rezerve pana acum .
Fetelor, voi ce metoda de contraceptie folositi ca sa nu apara acum bb2/3 ? Ca eu inca nu sunt prea hotarata, la toate le gasesc cusur, asa ca nu prea ma protejez, dar nici cazul de bebe 2 acum parca nu e. Saptamana trecuta mi-am facut un test, am stat cu sufletul la gura, ca aveam niste greturi de ma speriasem. Din fericire, negativ.
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
oanabbb spune:
in capu meu e slab rau!comparatia mea aici e copilul prietenei male care are 9600gr!!!!!!!!!!!!!!!!!!si.l vad mereu in comparatie cu a meu...si ala mananca incontinu.....stiu ca nu trebuie sa compari copii....dar ala e efectiv dublu!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
quote:
Originally posted by Vivela
Ioana. Am uitat sa zic ca printre ma-ma, se mai strecura si cate un ba-ba. Eu eram pe faza si ii explicam sa fie cuviincios si sa nu ma mai faca baba, ca nici 30 de ani n-am
.
Gabi, mami de Davidush(02.09.07)
Felicitari!!! Adica eu la 32 sunt baba? Si cand o sa ai 30 o sa-i dai voie sa-ti spuna ba-ba?
![](icon_smile_tongue.gif)
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
lorinaoo1 spune:
Oanabbbare timp Iani sa se ingrase. Ce ciudat suna, noua ne spune lumea ca are timp sa slabeasca, avem 10 kg la 6 luni. Avem si noi niste prieteni cu o fetita de 8 luni care are 8 kg si un pic si Lori, evident, e mai durdulie decat ea. Parca nu ma simt ok, deci te inteleg. Dar mama-sa are 40 de kg, deci clar o mosteneste. Succes la operatie
Vivela felicitari pt "mama".
Si Lori a spus ceva ieri printre gingii sau dinti (ca acum avem si de astia ) un mama, dar nu sunt convinsa. Eu astept un "mama" clar. Cand mai ramane cu sotul in camera, striga dupa mine "mim" (cu i din a) si se uita la usa. Acum, mai nou, daca nu ii dam atentie striga "heiiiii"
si azi a zis un "fa" cand vorbeam la tel cu sotul.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
Doamne fereste, ideea era ca la 30 de ani este EXCLUS sa fii baba.
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
GABI multumesc.mai e pana atunci.fo luna.........
fetele....mai are cineva un copil care la 6 luni are 7800?ca a meu nu mananca NIK!!!!!!!!da nik!ne luptam cand e vb de mancare ca la plevna!!!!!!s. a nascut cu 3090gr.
oana,mami de IANI mic si scump 17.07.2007
ha ha...pai arina are 7100 la aproape 7 luni si cine o vede zice ca e dolofana si ca am eu ceva la cap. adevarul e ca mi se pare ca arata ok. anya a avut 7400g la 6 luni si cand ma uit la pozele ei de atunci mi se pare enorma.
azi sunt intr-o dispozitie de zile mari...copilul vrea sa compenseze ce nu mananc eu! a servit 150 de piure cu carne si...putin iaurt, in combinatie...cine-a inventat iaurtul...mare om a fost!
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Acum, mai nou, daca nu ii dam atentie striga "heiiiii"si azi a zis un "fa" cand vorbeam la tel cu sotul.
Asta cu fa e misto rau. Saby zice heeeei cand ne ducem la ea.
Vivela, te tachinam
![](pupic.gif)
Oana, si mie mi se pare ca sunteti in grafic cu greutatea. Saby avea 8,25 kg la fix 6 luni cand am inceput diversificarea. Mie mi se pare cam mult dar nu ma ingrijorez inca fiindca am hranit-o doar la san.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07