Strumfi de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Tot voiam sa zic c-am pus si noi poze dintre 5 si 6 luni la http://sabina.geneza.ro/poze/?level=album&id=13

Sunt 2 pagini acolo.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

io ce sa mai zic de a mea, cu aproape 11 kg?! daca nu le-o fi si facut deja...la 5 luni jumate avea 10.200, acu sigur are mai mult, c-o simt. parca se-ngrasa si cu aer copilu asta...o sa-i fac analizele luna asta, macar sa fiu sigura ca totul e in regula. Tizo, nu zisashi nimic de trocu prospus mai antzartz.

tot ma dau rotunda (de fapt, chiar sunt ) p-aci ca vreau sa slabesc si tocmai ce-am terminat tortu numai de ciocolata pe care l-am primit ieri de la sotz. am dat si pe la ai casei cate o feliuta (2 in total), restu l-am devorat. cateodata, parca as manca dulciuri ca pentru ultima oara.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Carla,e scumpa tare fetitza.
Gabi,sanatate multa iedului.
Fetele cu siluetele,mult succes....si perseverenta...
Eu am tratament cu calciu gluconic injectabil,apoi ca. lactic si magne B6...
Aaron are 8kg,400gr,64 cm...
Mi-e mie rusine tare sa spun ca am 76 de kg la 1,62 cm...sunt ca un mare balot...dar sper sa slabesc,putem face gimnastica daca alaptam?

Oana,mami de Yoyo si Bubu

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Carla am vazut pozele! Spuneam ca Sabina seamana cu tine...mhm asta inainte sa il vad mai bine pe tati in "Daddy's birthday"!!...Oricum e tare frumoasa si haioasa!!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Oana eu ce sa mai zic ca Deni are 7kg si face saptamana asta 6 luni. S-a nascut cu 3.100. Oricum eu nu o vad deloc slabuta si doctorita s-a declarat multumita de evolutia ei. Fiica-mea mananca destul de bine si nu prea imi face nazuri inca. S-a cam strambat la branzica, dar dupa ce am bagat-o si pe aia la blender, a papat foarte bine. Ba chiar pot sa spun ca daca e infometata ma cearta ca nu ii dau mai repede sa manance si o las sa astepte.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by cris_m
ioana a implinit azi 5 luni, are 6.500 kg,tot la categoria musca,dar a reusit sa ia totusi 400g in ultima luna ca sa ma declar eu multumita

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

si eu sper ca peste saptamana cand o face 5 luni sa aiba 6500.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanabbb

IOANA ....exact!!!!!!!

aaaaa...si bb meu zice MAMA!!!!iar ta.su e ofticat la maxim,a sperat pana in ultimu moment ca va zice tata prima oara!

oana,mami de IANI mic si scump 17.07.2007

sa va mai zic cat ma ofticati?
bineinteles ca glumesc.ma bucur cand aud de bebei care zic mama, tata, baba. inseamna ca peste o luna si broscuta o sa o ia pe urmele lui iani

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Carla super dulcik Saby! Imi place poza cu 'tasty shirt'

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanabbb

GABI multumesc.mai e pana atunci.fo luna.........

fetele....mai are cineva un copil care la 6 luni are 7800?ca a meu nu mananca NIK!!!!!!!!da nik!ne luptam cand e vb de mancare ca la plevna!!!!!!s. a nascut cu 3090gr.

oana,mami de IANI mic si scump 17.07.2007

oana, 7800 la 6 luni e chiar bine. imi aduc aminte ca arina a lui anya avea 6750 la 6 luni. sunt si bebei mai slabuti pe aici decat iani.

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Si mie tot poza cu "tasty shirt" mi-a placut . Scumpa foc Sabina!

Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput