Strumfi de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

oanabbb, nu inteleg daca te plingi ca Iani e gras sau slab. Smaranda avea 6.5 kg la 5 luni.
Carla, ai vrea tu. Mai ales ca am dulciuri aduse din Spania de o prietena.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Oanabb, esti tare!
S-ar putea ca bebika al meu sa aiba si mai putin la 6 luni, pt ca acum la fix 5 luni are doar 7,060...deci...??

In alta ordine de idei, fetelor, as vrea si eu in listutza daca se poate. Detalii: am 1,74 si 66 de kg. Aveam 68 inainte de nastere si am pus 11 kile pe care le-am dat jos imediat. Problema e ca trebuie sa ajung pe la 58-59, cam asa ar trebui ca sa arat si io a om:)). Asa, multumesc lui Dumnezeu nu e foarte mult ca nr de kg, dar e inca inestetic pe burta si talie . Deci ma puneti pe listutza?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Oanabbb, nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme, Iani pare a fi in grafic. David avea 7600 la 4 luni si vreo 10 zile, adica joia trecuta (suntem cei mai mici din lista), dar si mananca ca disperatul, n-am avut probleme pana acum cu mancarea. Doar de vreo 2 zile vad ca a lasat-o mai incet, suge cand il pun la san, dar putin de tot. Inca nu ma agit, si-a facut rezerve pana acum .

Fetelor, voi ce metoda de contraceptie folositi ca sa nu apara acum bb2/3 ? Ca eu inca nu sunt prea hotarata, la toate le gasesc cusur, asa ca nu prea ma protejez, dar nici cazul de bebe 2 acum parca nu e. Saptamana trecuta mi-am facut un test, am stat cu sufletul la gura, ca aveam niste greturi de ma speriasem. Din fericire, negativ.

Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

in capu meu e slab rau!comparatia mea aici e copilul prietenei male care are 9600gr!!!!!!!!!!!!!!!!!!si.l vad mereu in comparatie cu a meu...si ala mananca incontinu.....stiu ca nu trebuie sa compari copii....dar ala e efectiv dublu!!!!

Mergi la inceput

oanabbb, ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Ioana . Am uitat sa zic ca printre ma-ma, se mai strecura si cate un ba-ba. Eu eram pe faza si ii explicam sa fie cuviincios si sa nu ma mai faca baba, ca nici 30 de ani n-am .

Felicitari!!! Adica eu la 32 sunt baba? Si cand o sa ai 30 o sa-i dai voie sa-ti spuna ba-ba?

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oanabbbare timp Iani sa se ingrase. Ce ciudat suna, noua ne spune lumea ca are timp sa slabeasca, avem 10 kg la 6 luni. Avem si noi niste prieteni cu o fetita de 8 luni care are 8 kg si un pic si Lori, evident, e mai durdulie decat ea. Parca nu ma simt ok, deci te inteleg. Dar mama-sa are 40 de kg, deci clar o mosteneste. Succes la operatie

Vivela felicitari pt "mama".

Si Lori a spus ceva ieri printre gingii sau dinti (ca acum avem si de astia ) un mama, dar nu sunt convinsa. Eu astept un "mama" clar. Cand mai ramane cu sotul in camera, striga dupa mine "mim" (cu i din a) si se uita la usa. Acum, mai nou, daca nu ii dam atentie striga "heiiiii" si azi a zis un "fa" cand vorbeam la tel cu sotul.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Doamne fereste, ideea era ca la 30 de ani este EXCLUS sa fii baba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

GABI multumesc.mai e pana atunci.fo luna.........

fetele....mai are cineva un copil care la 6 luni are 7800?ca a meu nu mananca NIK!!!!!!!!da nik!ne luptam cand e vb de mancare ca la plevna!!!!!!s. a nascut cu 3090gr.

oana,mami de IANI mic si scump 17.07.2007

ha ha...pai arina are 7100 la aproape 7 luni si cine o vede zice ca e dolofana si ca am eu ceva la cap. adevarul e ca mi se pare ca arata ok. anya a avut 7400g la 6 luni si cand ma uit la pozele ei de atunci mi se pare enorma.

azi sunt intr-o dispozitie de zile mari...copilul vrea sa compenseze ce nu mananc eu! a servit 150 de piure cu carne si...putin iaurt, in combinatie...cine-a inventat iaurtul...mare om a fost!

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1
Acum, mai nou, daca nu ii dam atentie striga "heiiiii" si azi a zis un "fa" cand vorbeam la tel cu sotul.

Asta cu fa e misto rau. Saby zice heeeei cand ne ducem la ea.

Vivela, te tachinam

Oana, si mie mi se pare ca sunteti in grafic cu greutatea. Saby avea 8,25 kg la fix 6 luni cand am inceput diversificarea. Mie mi se pare cam mult dar nu ma ingrijorez inca fiindca am hranit-o doar la san.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput