Strumfi de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dintre fetele inscrise ieri mai sint Loredana si Cristina de raportat (cafera, ti-am trecut o ; daca nu iti place zi-mi); si desigur asteptam oricind fete noi pe lista.

vivela, ce frumos.

A trebuit sa maninc pizza azi ca e zi de pizza la noi la firma; dar eu consider ca e ok, a fost pina in ora 14.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

oanabbb, bine ai revenit! O operatie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ioana . Am uitat sa zic ca printre ma-ma, se mai strecura si cate un ba-ba. Eu eram pe faza si ii explicam sa fie cuviincios si sa nu ma mai faca baba, ca nici 30 de ani n-am .

Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

eu nu ma mai joc, unele fete au mai putin decat target-ul pe termen lung al multora dintre noi...

mai tineti minte vorba aia? grasa si frumoasa? cine o fi inventat-o doamne?

noi sa fim sanatoase si la punga groase c-om scapa si de prisosul asta de kg

alina.a pentru link, si eu sunt in cautare si pusesem ochii pe modelul acesta, unde mai pui ca firma respectiva e la o aruncatura de bat de unde locuiesc;numai ca nu-l au pe stoc da cica-l primesc saptamana viitoare.

cum noi mai avem o luna pana la diversificare,mai astept

ioana a implinit azi 5 luni, are 6.500 kg,tot la categoria musca,dar a reusit sa ia totusi 400g in ultima luna ca sa ma declar eu multumita

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

IOANA ....exact!!!!!!!

aaaaa...si bb meu zice MAMA!!!!iar ta.su e ofticat la maxim,a sperat pana in ultimu moment ca va zice tata prima oara!

Mergi la inceput

oanab, sucess, sa iasa cum vrei tu. Citisem ca nu mai poti alapta dupa ce pui 'chestii' inauntru (trebuie o alta operatie sa se scoata 'chestiile'). Deci nu vizezi bb2 in perioada urmatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Inteleg, v-ati dat la fund sa nu va alerg.

Alearga-ma pe mine, ameninta-ma ca dai cu dulciuri in mine, promit sa ma impiedic .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

cica poti ca se pun in spatele muschiului si e ok.oricum bb 2 ceva mai incolo ca sa mai am ocupatie si la batranete!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Si tot din ciclul: "Ce mai face nou copilul meu astazi", acum ascultam Rammstein - "Mutter" (asta pt ca mi-ati amintit de concertele din tinerete si ca sa raman si in tema zilei - mama).
Iar el, ca un pui de rockerash adevarat , da din cap si din maini (nu are plete, ca altfel ...). Imi pare rau ca nu am o camera care sa filmeze tot ce face el ziua, ca daca pun mana pe aparat, imediat isi ia o fatza serioasa, de parca stie .

Oanabbb, succes la operatie . Fata curajoasa...

Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

GABI multumesc.mai e pana atunci.fo luna.........

fetele....mai are cineva un copil care la 6 luni are 7800?ca a meu nu mananca NIK!!!!!!!!da nik!ne luptam cand e vb de mancare ca la plevna!!!!!!s. a nascut cu 3090gr.

Mergi la inceput