Strumfi de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Inteleg, v-ati dat la fund sa nu va alerg.

Lavinia, multumesc pentru filmul cu aerobicul. L-am vizionat ca sa fac exercitiile dimineata pe intuneric, inainte sa trezesc lumea din casa.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Raportez si eu 57,1 kg, aveam 52 kg inainte de sarcina si diferenta mi-a ramas pe burta si pe solduri, foarte inestetic. La vreo doua luni dupa ce am nascut scazusem la 53 kg si aproape ca nu mai aveam burta deloc, dar la cat am mancat de atunci incoace...

Imi propun sa ma apuc de abdomene si s-o las mai moale cu dulciurile, dar stau foarte prost cu vointa in directia asta, asa ca sa nu va mirati daca o sa raportez in fiecare saptamana aceeasi greutate, daca nu chiar una mai mare. Cred ca ar trebui sa ne facem un program, adica sa ne propunem o ora la care sa facem ceva exercitii, de ex. dimineata dupa ce hranim copiii, dar inainte de micul dejun. Ceea ce inseamna ca acum fiind trecut de pranz, ramane pe maine.

madalina_s, tot respectul pt ca ai vointa sa mergi la aerobic, bravo!

Gabiarama, multa sanatate, insanatosire grabnica lui Bogdan!

Imi acord singura o bila neagra la semnatura (ce sa fac, daca mi-a luat sotul praji...). Daca reusesc sa slabesc macar un pic, o s-o sterg, daca nu, mai pun altele.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

M-am cantarit. E asa cum va spuneam. 66. la 1.65. Waw! Cam aiurea, nu?! (da ma tin tare; avea mama niste ciocolata in frigider si m-am facut ca nu o vad)

Editez sa spun: ciocolata m-am facut ca nu o vad, nu pe mama.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Si eu, si eu vreau sa slabesc....

Raportez 55 de kile de dimineata (pe cantarul meu care arata cam cu 1 kil mai mult ) la 1,64 m.
Obiectiv: 50 de kile (pe acelasi cantar ), prin urmatoarele eforturi:
- fara dulciuri, paine doar dimineata si numai dinaia cu f multe cereale (se gaseste la supermarketuri, arata ca un cub in tzipla, pare necoapta, dar mie imi place);
- activitati fizice: bicileta seara minim 30 de minute si 60 de abdomene in 3 reprize, cu pauza de 2 minute intre ele), impins la carut pe trotuarele din Bucuresti (pe zapada e chiar sport extrem ), plimbat si dansat cu bebe in brate prin casa.
- supliment de vitamine si minerale + Crom picolinat (pt pofta nestavilita de dulce).

Intreba cineva (scuze ca nu mai stiu cine) daca e safe Cromul in perioada alaptarii. Eu cred ca e, ca doar e un mineral, nu are cum sa fie toxic sau mai stiu si eu cum. In plus, nu depasesc doza zilnica recomandata.
Am gasit aici un link despre crom, pe cine intereseaza:

http://www.boli-medicina.com/vitamine-minerale/Cromul-BM-COM.php

Cat priveste aparatele foto, mi s-a recomandat si mie (de catre o persoana cunoscatoare in domeniu) acest aparat:

http://www.emag.ro/aparate_foto_compacte/aparat-foto-digital-panasonic-dmc-fz8eg-k-72mp-negru--pDMC-FZ8EG-K

Cand o sa am banii, o sa optez pt asa ceva. Si cu cat e momentul mai indepartat, am sanse sa se iefteneasca ...

Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Fetele tare as vrea sa ma bag si eu cu voi la slabit, am 64 kg la 1,67, iar inainte de sarcina aveam 55 kg, deci am cam multe de dat jos. O sa incerc fara ciocolata momentan, dar din cand in cand o sa mai fac cate una de casa ca este tareeee buna. Apropo de pofta de dulce sotul imi spune ca sunt nebuna ca pap cate o ciocolata zilnic , am avut o perioada cand nu ma puteam abtine, acum am terminat proviziile din casa , asa ca pauza....
Azi am fost la vaccin si avem 8.700 g si 72 m , eu zic ca este ok.

Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://community.webshots.com/album/562116821DtYaCL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Prezent! M-am cantarit dimineata dar n-am apucat sa intru sa va spun. Am 60.5 kg la 1.57 m. Am foarte multa celulita, burta imensa si solduri maaaaari. Cand am ramas insarcinata aveam 53 kile si tot nu-mi placea. Sper sa ajung inapoi la ele si mai vad dupa aceea daca se mai poate sa ma merg si mai departe. A facut careva masaj anticelulitic sau electrostimulare? Cica ajuta la reducerea celulitei, impreuna cu sportul si dieta. Dar nu stiu nimic despre asta.
Eu astazi mi-am facut dis-de-dimineata o supa din piept de pui, mult morcov, telina si 2 cartofi si asta o sa mananc toata ziua. Maine imi propun sa mananc un ou fiert dimineata cu cateva masline, un gratar de pui la pranz cu legume congelate fierte si spre seara niste sandvisuri facute din ardei gras cu felii de piept de-ala afumat din comert. Si multa apa. Cat am alaptat cred ca ajungeam si la 3 litri de apa pe zi. Acum, sa dea naibii daca beau mai mult de doua cani amarate.
Spor la slabit fetelor!

Cand mi-o veni sa dau iama la camara interzisa o sa scriu aici si sper sa ma ocarati rau, ca sa-mi treaca.

Mami de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Eu deocamdata nu imi dau nici o culoare de bila, pentru ca desi am papat numai supa pana acum, ma simt cam obosita si nu am chef de stepper.

Asa distrata sunt ca am pus dovlecelul sa fiarba pt piureul lui Deni si am uitat de el...O sa pape piure de dovlecel copt azi. Am ars tigaia urat si dovleceii s-au lipit. Sunt o bucatareasa de nota 2!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sa ma laud si eu, sa nu treaca momentul: David a spus azi-noapte MAMA. Eu, care dormeam langa el, m-am trezit si l-am pupat de vreo 100 de ori . Si de la 4 dimineata pana la 7 a tot exersat... n-a mai avut somn, iar eu nici atat . Sa tot stai treaz in conditiile astea .

Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

salutare fete dragi! raportam 53.5 kg.

cum zicea anya, o salata tot o salata! si fara juma de paine parca e stomacul gol!

carla, eu cu unt inlocuiesc.

elena, felicitari pentru "mama". oare noi cand o sa zicem? ca deja sunt frustrata!

simo, sa o tineti tot asa cu papa!

gabrielabv, activeaza-ti PM sa iti scriu messul meu pentru a-ti trimite reteta pe mess. pai si cu ce sa ii spalam? cu sapun nu, cu galbenus de ou am incercat la sfatul mihaelei, dar tare e ciudat.

nonna, ai fost tare cu cantarul!

gabi, ce bine ca mai treci si pe la noi!

monicabo, deci si tu ca mine cu dulciurile

carla, si eu tot 50 la 1.68 aveam. si vreau la kilele alea inapoi!

eu am inceput dieta cu niste macdonalds. nu am mai mancat mac de ani de zile. dar am fost la o petrecere de copii si a trebuit sa mananc un happy meal!

xela, canon!

io nu il stiu pe sotul ioanei!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

sper sa ma mai primiti si pe mine printre voi dupa o luuuuuuunga
absenta!oarecum motivata...

o sa revin cu alte precizari pe parcurs...acum as vrea sa ma treceti si pe mine pe listuta la slabit.
am 55,5 kg ...si inainte aveam 51,52 la 1,67m.n.am tinut nici o cura pana acu si am greutatea asta de cand IANIS avea 8 zile.in alea 8 zile am dat jos 14 kg,cu tot cu copil...,si de atunci nici un gram.

de ce m.a apucat zorul acu?trebuie sa le dau jos musai in maxim o luna....pt ca...intentionez sa fac o operatie!

OANA ,mami de IANI mic si scump 17.07.2007

Mergi la inceput