Strumfi de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Multumesc pentru opinii. Cred ca voi alege un Canon, o sa ma uit dupa modelul pe care l-ati indicat voi.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

monica eu vreu sa-mi iau steamer,mai adica asa ceva
http://www.1001case.ro/Aparat_de_gatit_cu_aburi_Tefal_VC4003p10913.html asta mi-l comandasem dar nu a ajuns.in cautarile mele am dat peste celalalt la care am dat linkul mai sus.in poze e unul si acelasi aparat cu diferite alimente in el..aparatele astea care gatesc pe baza de aburi au calitatea de a gati alimentele in suc propriu aproape.adica nu prajit.eu vreau sa-mi iau unul si pt piureurile lui eli si pentru mine...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Tizo, m-am indragostit iar de fetele tale...daca ma mai uit mult la poze, imi vine pofta de inca o domnisoara, desi noi inclinam spre o fratioara. iti propun un troc: dam noi niste kile si primim la schimb niste par? mai, sotu tau imi pare foarte cunoscut, nu'sh de unde; l-am remarcat de prima data cand m-am uitat la poze, acu's convinsa ca-l stiu de undeva...a facut cumva cibernetica, la ase? sau poate de la fun concert?!
m-as baga si io in lista ceea mirobolanta, c-am ramas cu +5 de la nastere (desi, la cate dulciuri bag, ar fi trebuit sa sar de 10), kile care s-au adaugat la cele +3, cu care ramasesem de la prima sarcina. mie mi-a suras dieta scarsdale, de la femina intim; nu'sh daca oi fi in stare s-o tin, da cica ne mobilizam de luni - trebuie musai sa-mi tina companie si consortu, ca nu's in stare sa-i gatesc lui si io sa nu pun gura.
in alta ordine de idei, astept maine rezultatu de la coprocultura, stau ca pe ghimpi; dupa aia, tre sa facem vaccinu. fii'mea se trezeste acuma noaptea pt. kk, m-a capiat.
Gabiarama, bine c-a facut rubeola acum, cat e micut; io am facut-o la 26 ani si n-a fost prea placut (plus ca la barbati cica e mai nasol s-o faca la maturitate). trece repede, ai sa vezi.sanatate la iedutzi!

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Eu raportez 56 de kg in conditiile in care aveam 50 inainte de sarcina si 62 inainte sa nasc, la o inaltime de 1,60. Eu credeam ca voi slabi spectaculos datorita alaptatului dar nu a fost deloc asa. Am observat insa ca aerobicul modeleaza foarte frumos si cel putin mie imi da o senzatie de fercire. Atunci cand vin de la aerobic ma simt in forma maxima chiar daca mi-e somn si nu-mi mai vine sa mananc seara ca in celelalte zile, plus ca mor de sete si beau cate 1 l de apa odata. Am incercat sa fac si singura exercitii, dar nu se compara cu o sala plina de fete care lucreaza sincron pe muzica la maxim. Eu zau am impresia ca ies la discoteca, asa ma bucur.

Deci daca va convingeti sotii sau pe altcineva sa stea cu copiii incercati macar o sedinta de sport. Eu am impresia ca e o evadare atunci cand plec de acasa si al meu apreciaza ca ma intorc de acolo bucuroasa.

In rest, eu am reusit in trecut sa slabesc doar cand aveam multe de facut in oras, adica uitam sa mananc. Avand in vedere ca acum stau acasa, parca mereu imi e foame, plus ca daca nu mananc am impresia ca nu o sa mai am lapte.

Blueiris, am obs si eu ca avem fete gemene. Ai undeva fotografii, poate seamana si la fata :) Bine ca au aceeasi dermatita, o fi caracteristica zilei de nastere:)

Madalina si Maria 12.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Alina eu mi-am luat steamer-ul Tefal acela cu 3 nivele si sunt ff multumita. Deocamdata am pus doar morcov si cartofi la el dar au iesit mult mai gustoase decat daca le-as fi fiert.

Madalina si Maria 12.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Olguttza, bine ca ai zis tu ca si mie mi se parea foarte cunoscut sotul Ioanei, o fi de la Cibernetica? Tu ce legatura ai cu cibernetica, sa nu zici ca am fost colege si nu ne-am dat seama...

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

cre'ca ne alearga Ioana p-amandoo!
n-am facut cibernetica (ci litere), dar am lucrat 7 ani la biblioteca de la csie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sotul meu a termina Electronica in 2000. Ziceti repede de unde il stiti si ce facea, ca eu il cunosc din 2001. Nu prea rateaza concertele rock.

Tizo, sper sa va iasa fratiorul cind vreti. Multumesc de laude. Daca vrei pe lista, da raportu' cit ai.
Madalina, exact acelasi lucru il cred/simt si eu fata de aerobic.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

sa mor daca stiu de unde....poate de la concerte?! nici io n-am prea ratat vreunu pana sa ma marit.
raportu: 68 la 1,72 m. io as vrea s-arat ca la 20 ani, cu 54 kg, cand devenisem narcisista deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Sotul meu a termina Electronica in 2000. Ziceti repede de unde il stiti si ce facea, ca eu il cunosc din 2001. Nu prea rateaza concertele rock.

Si al meu tot electronica si TC, nu mai stiu anul, parca '98-'99, poate chiar 2000. Poate de acolo il stiu.

Olguttza, clar de la biblioteca csie n-am cum sa te stiu, am trecut pe acolo o singura data in anul intai, cand n-am avut chef sa cumpar cursurile litografiate ale profilor.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput