Strumfi de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
madabout2003 spune:
Oana nu mai alaptez! Stiam eu ceva cu alaptatul si ceaiul verde!
MADA mamica de Emily 07/08/07
lorinaoo1 spune:
Saliu!
Si eu vreau in grupul pt slabire. Raportez 58,5 kg si vreau sa am din nou 53 cate aveam inainte de a ramane insarcinata. Eu deja ma apucasem de ceva abdominale de mai multa vreme, ce e drept nu am fost prea consecventa. Am renuntat la dulciuri de o sapt si mananc gratare, supe, ciorbe si alte zemuri si fructe. Imi permit totusi un rabat pe sapt la un dulce nu prea periculos si la o papa buna (gen o felie de pizza sau stiu eu ce alte pofte pot avea). Inainte de a renunta la dulciuri, offf greu mai fu, am papat muuuuuulta cioco si prajiturele, ca sa imi fac plinul, sa nu imi fie dor de ele. Sotul mananca napolitane si alte bunataturi (dar nu cioco, nu are voie ) dar cu un efort de vointa nu ma ating de ele. Acuma sa nu ziceti ca ma arat viteaza, uite puteti da cu rosii in mine.
Am gasit si un www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc&feature=related" target="_blank">programel rapid de abdominale si chiar merge, adica nu ma doare nimic si e usor de urmarit pt ca are si semnal sonor la terminarea unui exercitiu.
Ioana dupa cum banuiam, Sma e o frumusete de fetita si seamana mult cu Miru . Am vazut si niste poze de cand era Miru mai mica (sper ca nu ma insel) si am crezut ca e Sma
Xela si eu tot pt Canon pledez. Eu am avut pe mana unul A550 si e f multumitor. Am si filmat cu el, iarasi multumitor, cu sunet si cu multi pixeli (nu mai stiu cati).
Gabi
Oana bravo lui Victor ca papaceste frumos
Lorinei cred ca ii mai iese un dintisor, ca de 2 zile nu ma mai inteleg cu ea
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
fianna spune:
Mama te-am luat. La mine sunt 80 kg. Obiectiv pe termen mediu 70 kg, pe termen lung 60 kg.
Eu trec la regimul ala de care v-am scris ieri, plus ceva miscare prin casa si multa apa. Si poate la regim o sa ilocuiesc ceva carnita cu supa sau piureuri de legume. Ca alea de bebe ca mi-au placut.
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
CarlaV spune:
quote:
Carla, stiu ca micul dejun tr sa fie mai copios, dar la mine era prea copios. Si cu prea multa paine.
da, tu stii mai bine.
Ce e cu ceaiul verde daca alaptez? Eu beau dintotdeauna kombucco orientalis si are si ceai verde,am baut si in timpul sarcinii si la nastere si dupa aceea pentru enzimele vii pe care le are si pentru gust. Stiu ca nu il puteam folosi daca nu incepeam inainte de sarcina, dar asa mi s-a spus ca e safe.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
fianna spune:
am vrut sa scriu Mada si am scris mama. imi statea mama pe cap dand din gura ca bla bla bla
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
X-ray spune:
tocmai m-au anuntat ca nu au pe stoc steamerul care-l comandasem ca trebuie sa stau pana in februarie,asa ca am anulat comanda.dar am gasit ceva si mai interesant...
http://www.1001case.ro/Aparat%20de%20gatit%20cu%20aburi%20Tefal%20VitaCuisine%20VS4001p62712.html?filter_by=&price_sort=&page=4
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
brazuca25 spune:
Cred ca v-am luat pe toate la cantar. Am 80kg bine asezate peste tot. Asa ca am pus de o supica si am sters stepperul de praf. Nici baterii nu mai are de cand nu l-am mai folosit. Tinta mea este sa scap de cat mai multe kg. Nu imi pun un numar exact ca oricat ar fi e bine venit. Cel mai slaba am fost cam de 57 kg acum vreo 4 ani (la 1.65m). Acum sunt o mare balena. Sper sa ma redresez ca nu vreau sa aiba Deni ca model o mamik grasunica. Pentru ea vreau sa slabesc si e cea mai buna motivatie.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Ioana75 spune:
Anto.
Cafera, daca esti din Bucuresti iti pot recomanda un dr. nutritionist f bun, prin piata Victoriei; nasa mea a slabit dupa sfaturile dr respectiv cam 15 kg (dupa CIC).
Lavinia, multumesc!
Mai, sint culmea astia cu salile de aerobic; nu au program de aerobic la amiaza. Pai eu seara nu pot sa merg ca am copii; cred ca va trebui sa ma orientez spre fitness.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Anya20 spune:
neta si de la noi...pe la pranz!
65 de kile fix, la 1.72m. n-ar fi asa dramatic, daca nu ar fi un rest de burta (deh, 2 nasteri una dupa alta!), niste depozite pe coapse si niste celulita pe ici-colo...57kg ar fi ideal (la 56 am ramas gravida cu arina si zau ca aratam rau ).
eu trebuie sa-mi scimb obiceiurile alimentare...adica sa mananc bine dimineata si mai putin seara. acum e invers...pe la pranz spre seara incep atacul...iar pe la 11 noaptea e macel: grasimi, dulciuri, paine...daca as reusi sa ma organizez cumva, ar fi perfect.
sa nu uit...am vazut ieri pozele cu victor. diana, aveti o familie minunata si un baietel frumos foc. basca, am auzit ca tu faci cele mai bune prajituri...mmmm....
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
monicabo spune:
alina, nu mi-o lua in ras, dar nu am mai utilizat niciodata.
Cum se foloseste aparatul de gatit cu aburi? Asta pe care l-ai dat tu in link, sau mai este unul asemanator in imaginile mici de mai jos...
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze