Strumfi de iulie-august 2007 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
ghinetz spune:
Nici eu nu am cantar. Cum fac? Ce declar? Asa, "dupa ochi" - si dupa o cantarire de pe la Craciun - am cam 66kg. Promit sa fac cumva sa pot anunta exact cum stam. Pana atunci...
quote:
primul pas la mine:am scris cu marker-ul pe o sticla de apa plata de 2l un A mare.adica e a mea,numai eu beau din ea si trebuie sa o golesc pana deseara.
...exact ca alina am procedat si eu. Doar ca am scris ziua. Si super vointa sa nu mai mananc dulciuri. A! Si cele 10 abdomene zilnic. (sau poate incerc de mai multe ori pe zi)Fug acum sa le fac pe primele. La mine kg sunt multe, dar mai urat e ca sunt asezate aiurea. As vrea si un regim de modelare: sa mai ia din burtica, din solduri, de pe sezut.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
X-ray spune:
hai mai cafera si anto ca deaia ne " adunam" sa le dam jos asa "fara numar"
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
liadorian spune:
quote:
Originally posted by xela_07
Cat de complex vrei sa fie aparatul? Ceva profesional sau unul dintr-asta pe care doar apesi pe buton si gata?
Unul mai complex, dar nu foarte scump (max 900 RON) - sa imi iasa poze f clare si sa pot face si filmulete prin casa care se pot vedea mai bine, nu intunecate si cu purici.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007)
Noi facem fotografii cu www.price.ro/specificatii_canon_powershot_a710is_50150.htm" target="_blank">asta, un Canon de care suntem foarte multumiti. Pozele cu Una pe care poate le-ai vazut sunt toate facute cu el. Nu mai stiu exact cat costa acum, ca sa-ti spun daca se incadreaza in plafonul de 900 de lei. Uite aici niste discutii mai vechi despre camere foto, ai pe prima pagina o lista de trimiteri spre alte topicuri asemanatoare: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63760
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
ghinetz spune:
Auziti, exercitiile astea fizice cand trebuie facute? Dimineata? Seara? Si sigur nu influenteaza productia de lapte? (tin minte ca jadi ne atragea atentia candva)
(hai, ca mi-au iesit 15 abdomene, cate 25 de balansari ale picioarelor lateral - or avea vreo denumire, dar... - si vreo 20 de genufexiuni; sunt tare, nu?! Si apoi cam 300ml apa) Iar micul dejun a fost o felie de paine graham si doua felii de muschi file. Atat! In cinditiile in care in mod normal pe langa asta mai veneau vreo trei tartine cu unt si diverse, cereale cu iaurt cu fructe si ceva dulce. Of! De mi-ar tine Dumnezeu naravul. Dar de asta suntema aici; sa ne sustinem noi, nu?
ddanagh spune:
Gabi imi pare rau ca treceti printr-o perioada cu inbolnaviri. Sper sa treaca cat mai repede.
Nu credeam ca pot face rubeola asa de mici. Imi inchipui prin ce ati trecut.
Xela eu iti recomand Soni pe primul loc si apoi Canon.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Nonna76 spune:
gabi mi-a fost dor de voi.Si Vlad a facut rubeola la 7 luni si a trecut usor.mie mi-e frica de bolile astea in sezonul cald cind nu poti sa-i scoti afara si e groaznic sa-i tii in casa.
Si eu dimineata am mincat doar cereale cu lapte.La amiaza fac legume mexicane si ficatei cu salata.Sotul meua spus ca intra si el cu noi la slabit ca si el are kg puse aiurea(pe burta).Miine dimineata il treceti si pe el in lista?
De cite ori imi vine sa maninc ceva mai beau putina apa.Ar trebui sa-mi ajunga o portie de cereale pina la prinz.
X-ray spune:
bravo oana!exercitiile sunt bine venite oricand.
cafera hai ca umplu eu un cearsaf de sfaturi sa ma injure fetele pe mine
1. puteti sa faceti miscare cu bb in brate.cand va plimbati cu el in casa faceti fandari si mici genoflexiuni,aceste exercitii fac minuni pentru fese si coapse.atentie la spate ,nu stati cu el in hiper-extensie,atunci faceti mai mult rau decat bine
2.alt pas ar fi sa fiti fff atente la ce cumparati.uitati-va pe eticheta,cumparati numai produse light.mai putine calorii duc la un raspuns la dieta mai repede.
3.mancati fiert nu prajit si spuneti adio carnii de porc si derivatelor sale.
4. gatiti cu ulei mai putin si daca se poate sa fie de masline e si mai sanatos.
5. mancati putin si des,trebuie sa fie 3 mese principale si doua gustari,gustarile ar fi bine sa fie fructe.
6. spuneti nu,sau mai putin, fainoaselor,dulciurilor(daca mancati cioco macar sa fie neagra fara lapte,e chiar sanatoasa doua-trei cubulete pe zi),cartofului in cantitati industriale.daca tot fierbeti legume pt bb ,fierbeti si pentru voi garnitura la felul doi,impuscati doi iepuri deodata
7.beti cat mai multa apa,peste 2 l pe zi.
daca imi mai aduc aminte mai scriu....
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
CarlaV spune:
Lia, si noi avem acelasi tip de aparat foto, dar acum vreo 2 ani era 13 milioane, acum cred ca a scazut mult pretul.
Oana, din cate stiu eu exercitiile fizice au eficienta cea mai mare in arderea caloriilor daca sunt facute pe stomacul gol. Daca ar fi sa vreau sa slabesc, nu de la micul dejun as taia din ratie, ci din ceea ce mananc dupa ora 18.
Alina, foarte bune sfaturile tale. As adauga un NU hotarat produselor cu indulcitori artificiali (zaharina, aspartam, ciclamat etc.). Sunt dulci si au putine calorii dar sunt foarte periculoase. Mai bine miere.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
madabout2003 spune:
Neata! A-ti baut cafea? daca nu !
Deci cu mare rusine si fastaceala va declar ca am 76.1 kilograme... Si eu am luat 30 de kilograme in sarcina in conditiile in care am nascut la 36 de saptamani....bine ca nu am ajuns la 9 luni ca aveam 50 siguur!
Tinta 65kg e greutatea mea ideala la 1.73.. Deci sunt cea mai grasaaaaa...
Si eu tot asa o sa incep dieta destul de light: +2l apa, fara dulciuri, paine, fara combinatii proteine&feculenti, abdomene + am niste ceaiuri de slabit de prin Romania, ceai verde cu nu stiu mai ce. Eu zic ca impreuna trebuie sa slabim!!!
MADA mamica de Emily 07/08/07
ghinetz spune:
Mada, atentie cu ceaiul verde daca alaptezi.
Carla, stiu ca micul dejun tr sa fie mai copios, dar la mine era prea copios. Si cu prea multa paine.
Nonna, trecem si sotul, cum nu. Daca vrea el. Da stiu ca la ei functioneaza mai bine un fotbal cu prietenii. Numai sa nu se lase cu "ceva bere" dupa (daca vrea sa dea jos burtica, mai ales)