Strumfi de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by gabiarama

GABI ,de 3 ori mama

bine ai revenit ma pregateam sa te dau disparuta!ce fac iezii,sunteti bine?

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata si spor la slabit!
Eu personal nu m-am ingrasat prea tare de la sarcina, am pus 12 kg pe care le-am dat jos aproape pe toate. Oscilez intre +/- 1-2 kg. Insa eu sunt si asa slaba de la natura, asa ca nu se cunosc 1-2 kg. Trebuie sa mi se mai retraga o idee burta (de retras s-a retras mult) si imi simt incheieturile de la maini umflate. Adica intra mai greu inelele; dupa nastere imediat nu au intrat deloc, acum intra mai greu, dar intra. Aici ce ar fi de facut, asta as fi f multumita daca as putea remedia. Ok, nu mai manac dulce deloc, dar altceva ce ar putea fi? - intrebare mai ales pt cadrele medicale

Si vis a vis de dulciuri: cam care este treaba cu dulciurile? Este vreo legatura intre nastere, alaptare si pofta de dulce? Ca si eu am patit-o... adica mi-e mai pofta de dulciuri decat inainte...si nu imi explic. Am incercat sa le mai reduc si eu.

Alina, ti-am citit povestea...mama cate a trebuit sa duci..bine ca s-a terminat totul cu bine si fetita ta este sanatoasa!
Cred ca o sa ma apuc si eu de scris povestea, ca si la mine a fost o sarcina cu destul stress, in prima parte a ei....

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

cafera, eu zic sa te inscrii cu noi in 'marea slabire'! Hai ca sintem alaturi de tine, nu conteaza ca ai mai multe kg, important e sa ne ajutam sa slabim. Ma lasi sa fiu cea mai grasa de pe lisat?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

quote:
Originally posted by xela_07

Am si eu o rugaminte pentru fetele cunoscatoare. As vrea sa imi iau un aparat foto digital, ca asta pe care il am da tot felul de erori si mai mult ma enervez. Ce imi recomandati?
Multumesc mult!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007)

Cat de complex vrei sa fie aparatul? Ceva profesional sau unul dintr-asta pe care doar apesi pe buton si gata?

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Unul mai complex, dar nu foarte scump (max 900 RON) - sa imi iasa poze f clare si sa pot face si filmulete prin casa care se pot vedea mai bine, nu intunecate si cu purici.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Da, da ,am revenit chiar cind va faceti voi planurile de slabit

Alina, Dana , noi suntem bine ,numai ca bolile astea nu ne ocolesc deloc .Ieri dimineata ma laudam ca nu au mai racit copiii mei de la inceputul lui decembrie si aseara am remarcat o eruptie pe pielea lui Bogdanel .Are rubeola In plus ,simbata si duminica au fost 2 zile de groaza .A fost atit de agitat, plingacios ,febril si mamos din cauza unui dinte .

Asta noapte bintuiam pe forum pt ca iedul meu nuavea somn , voia plimbat si pus la sin .Perna , patul erau pline de ace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

xela eu mi l-a luat pe asta
http://www.emag.ro/aparate_foto_compacte/aparat-foto-digital-nikon-coolpix-p5100-121mp--pP5100 ,are 12 megapixeli face super poze.era si la oferta cand l-am luat mi-au dat un card de memorie de 2 G.
gabi eu cred ca ii era dor de noi... sa treaca repede bolile astea de pe capul vostru.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

alina, am citit si eu povestea voastra, impresionanta intr-adevar. Sper ca a 2-a sarcina sa fie mai usoara.
xela, sotul meu recomanda Soni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Vad ca vorbiti de lucruri sfinte, sport, regim.
Cafera, idem, nici nu-mi vine sa spun cat atarn, cand vad ce scoruri afiseaza restul fetelor; poate facem o pista separata pt noi .

Mie sportul nu prea-mi place, compensez cu datul din falci, pacat ca asta nu slabeste .
O sa incerc sa restabilesc disciplina alimentara care m-a ajutat inainte de prima sarcina sa dau jos niste kg.

Oricum, bafta multa!

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

quote:

fugi la agentul 07
Mi-a sarit asa in ochi: 07/07/07

Ha ha, mi-a placut faza asta!

Xela, un fotograf profesionist mi-a recomandat Canon ca fiind cea mai buna marca, e semi-profesional al meu si pana in 900 ron poti gasi ceva bun.

Fetelor, intr-un grup de ingrasare se baga cineva? Eu mai vreau 2-3 kg, ca am 50 kg la 1,67m, deci ma sufla vantul, stiu ca si Nikole vrea sa se ingrase, mai sunt doritoare?

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

cafera, eu zic sa te inscrii cu noi in 'marea slabire'! Hai ca sintem alaturi de tine, nu conteaza ca ai mai multe kg, important e sa ne ajutam sa slabim. Ma lasi sa fiu cea mai grasa de pe lisat?

O sa fiu alaturi de voi, dar mie imi trebuie sfaturi ce si cum mananc. As ocupa prea mult spatiu aici.

Mergi la inceput