Strumfi de iulie-august 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimuneata si multumim de cafea amara Lia.
Eu n-am ce raporta ca n-am cintar dar mai spre seara voi avea si va voi spune.Stiu ca nu e ok dar vreau si eu cu voi in grup.

Nici eu nu pot tine cure dar voi minca mai putin aiurea adica mai putine dulciuri si grasimi.Si miscare.

M-a intrebat sotzul aseara ce-mi veni asa deodata ca vreau cintar.Nu-si explica omul cum stind pe net am ajuns eu la concluzia ca-mi trebuie musai cintar ca arde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Gata, m-am trezit motivata sa slabesc si eu. Am 63 Kg si aveam inainte cam 57. De-as slabi 5 kg as fi cea mai tare. Dar ca si Lia nu ma bag la dieta ci la retineri de rontaieli si ceva miscare. POate se indreapta vremea si ma apuc de dat ture orasului cu carutul.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Anya imi retrag cuvintele de azi-noapte intrucat am vazut-o pe Gabiarama bantuind si ea pe DC chiar la ore mai tarzii.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza!
raporte 67,0 kg.atat aveam la 5 luni de sarcina
la noi in gasca e bine venita toata lumea ,chiar si cine vrea sa piarda 2 kile sau doar sa ne sustina...
primul pas la mine:am scris cu marker-ul pe o sticla de apa plata de 2l un A mare.adica e a mea,numai eu beau din ea si trebuie sa o golesc pana deseara.
urmatorul pas vi-l scriu mai tarziu ca ma duc la copil
cafera multumesc

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Am si eu o rugaminte pentru fetele cunoscatoare. As vrea sa imi iau un aparat foto digital, ca asta pe care il am da tot felul de erori si mai mult ma enervez. Ce imi recomandati?
Multumesc mult!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by alina.a
primul pas la mine:am scris cu marker-ul pe o sticla de apa plata de 2l un A mare.adica e a mea,numai eu beau din ea si trebuie sa o golesc pana deseara.
urmatorul pas vi-l scriu mai tarziu ca ma duc la copil
cafera multumesc

Buna idee! Eu cred ca o sa trec pe ceaiuri calde cu lamaie, ca sa-mi ametesc nevoia de cafea calda.

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by xela_07

Am si eu o rugaminte pentru fetele cunoscatoare. As vrea sa imi iau un aparat foto digital, ca asta pe care il am da tot felul de erori si mai mult ma enervez. Ce imi recomandati?
Multumesc mult!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007)

Cat de complex vrei sa fie aparatul? Ceva profesional sau unul dintr-asta pe care doar apesi pe buton si gata?

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

Buna dimineata!

raportez ...69 kg

targhet pe termen mediu 65, pe termen lung 60

metoda de slabire...autosugestia

glumeam,desigur o sa incerc sa elimin dulciurile si painea din viata mea in masura in care acest lucru va fi posibil;desi cred ca nici autosugestia nu e de ignorat

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cafera, multumesc.
Monica, eu zic sa te cintaresti miine dimineata pe stomacul gol si trecem kg ca fiind de azi (seara e posibil sa ai cu 1-2 kg mai mult decit dimineata).

Eu am de gind sa slabesc asa: in primul rind sa ma apuc de sport (azi m-a prins ora 7 dimineata facind exercitii), apoi sa mut cea mai mare parte a mincarurilor si mai ales a dulciurilor pina in ora 14-15. Nici eu nu ma bag la dieta pentru ca e prea greu pentru mine.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Mergi la inceput