*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (125)*
Raspunsuri - Pagina 13
stancutza spune:
Am si eu doua pareri de exprimat:
1. Pupi e un scump, si intr-adevar a inceput sa semene a baietel...Doamne, nu-mi vine sa cred cum creste, vorba aia, sub ochii nostri!
2. Serban seamana cu mami...da...si e un frumusel, de asemenea.
Stancutza
Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78
miri_mik spune:
angi, parca ar fi bruno:) pe bune! tot asa i-am facut si eu o poza cand dormea adanc. ma topesc dupa poza asta! sincer:)
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Uitati aici o poza mortala cu noi (zic eu ) http://good-times.webshots.com/photo/2171129550065968642zEIBFL
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Alexia28, Grati.Ela, Laura_Dimitris, multumesc de incurajari. Nu ma bucur ca sunteti in aceeasi situatie cu mine...doar va multumesc pentru solidaritate. Incerc sa ma incurajez ca asta nu e cel mai rau lucru care se poate intampla... un bebe mai mic, care sa iasa mai repede. Mai bine recupereaza afara, decat sa stagneze in burtica. Apropo de bebe mic, iar am fost intrebata in seara asta daca astept gemeni ...burta mare cu bebe mic...
Doar ca la mine asta vine dupa stresul cu pozitia posterioara a bebelinei (care acum a trecut in plan secund, dat fiind ca s-ar putea sa fac ceza dc o scoatem mai repede). In plus, in seara asta am primit rezultatul de la ultimele analize, si la analizele hematologice reiese timpul de coagulare la limita inferioara. Mi-e tare frica sa nu am probleme cu coagularea sangelui, stiu ca dupa nastere exista pericol de tromboze venoase sau embolii pulmonare daca exista probleme de coagulare a sangelui...
Uff...maine dupa-amiaza ma duc sa ma inscriu la Medlife, si o sa am prima intrevedere cu dr de acolo, sper sa-mi faca si eco. O sa vb cu ea si despre problema cu coagularea, ca-mi sta pe creieri. De ce o fi trebuind sa fie asa cu adrenalina finalul asta de sarcina???
Stancutza
AMR 15 zile
Dupa cate emotii si analize proaste - care s-au dovedit a nu fi chiar proaste - am avut eu in sarcina asta... un lucru am invatat:
Nu mai citesc si interpretez eu analizele niciodata!!!! Las un medic sa o faca pentru ca noi de multe ori ne panicam degeaba iar limitele date de laboratorul unde-ti faci analizele nu sunt relevante pentru o femeie gravida...
Stai linistita si vorbeste cu medicul tau !!!!
Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Laura eu ii fac baita in baia mare. Am cadita lui care se pune pe niste suporti peste cada noastra. Folosesc dusul la limpezit , il scot in prosop si il bibilesc, imbrac si ii dau sa pape in dormitor.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Mi se pare minunat !!!
Un vot in favoarea ideii mele!
Cine, unde mai face baita ??
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Uitati aici o poza mortala cu noi (zic eu ) http://good-times.webshots.com/photo/2171129550065968642zEIBFL
E haioasa poza. E un frumos. Seamana putin cu Ptricia, varianta masculina , normal.
Si am vazut ca are limbuta mai alba, in spate, asa o are si Patricia, si cand am fost la medic, a spus ca e o infectie ( yeast, cica) si mi-a dat MYCOSTATIN, 1 ml la fiecare 4 ore. Si mie o crema special pt. sfarcuri, ca sa nu se contamineze din nou cand suge. Nu e grav. Eu am crezut ca e de la lapte, dar nu e.
Noi 2 singurei
PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
laura_dimitris spune:
Eu am remarcat ca nu au mai postat de mult cateva fete... monicamatz, shose, gugu, kalosalina...Unde sunteti fetelor?? Sunteti bine ????
Mamicile sa inteleg ca sunt ocupate dar... fetele cu burtica la purtator inca ce fac ?????
stancutza spune:
laura_dimitris, ai mare dreptate - un mare pt tine! nu ma mai uit pe analizele alea, si nu ma mai agit, ca ii fac rau bebelinei. sa-si faca dr treaba lor, si sa-mi dea solutii, daca chiar e o problema. uite-asa.
nour, da, bebita mea era in prezentatie posterioara acum vreo doua saptamani. adica cu "fata spre lume", cu spatele spre spatele meu. se pare - tot de la zuze am aflat - ca nu e cea mai fericita pozitie pt o nastere naturala. dar eu am decis sa nu ma mai stresez prea mult cu asta, parerea mea e ca inca mai are timp sa se roteasca intr-o parte, daca nu cu spatele la burta mea. oricum, linkul pe care l-am primit la momentul respectiv de la Docdecap este: www.spinningbabies.com
Stancutza,
AMR 15 zile
Gina M spune:
Fetelor, v-am pus AICI cateva poze proaspete cu Davidut.Hopa, ma striga sa-i dau papica!
Fug, dar inainte de aceasta va pe toate.Muahhhhhhh...
POZE - David Jonathan
IrinaL spune:
laurasi mie mi se pare mai bine in baia mare. Nu te chinui sa cari cadita, nu faci balti pe jos in dormitor, il clatesti mai usor pe bb etc. Plus ca in baie, cu tot aburul ala, se face mai cald decat in dormitor.
quote:
Originally posted by laura_dimitrisquote:
Originally posted by Lala_D
Laura eu ii fac baita in baia mare. Am cadita lui care se pune pe niste suporti peste cada noastra. Folosesc dusul la limpezit , il scot in prosop si il bibilesc, imbrac si ii dau sa pape in dormitor.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Mi se pare minunat !!!
Un vot in favoarea ideii mele!
Cine, unde mai face baita ??
Irina 39+Ileana
Tudor
Craciun 2007
honey79 spune:
Bun gasit zuzici.
Noi ne-am trezit acum vreo ora,ne-am baut cafeluta si am citit din urma.
Monica FELICITARI pentru bebe SERBAN. Sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos si sa fie cumintel. Sa va aduca multe bucurii, iar tie iti doresc refacere rapida.
Multumim si lui tati de Serban, pentru pozici.E un scumpel.
Referitor la pozici.... Angi... superba poza!!! La fel si ceilalti bebei de zuze.Ma topesc nu alta. Acum stau si sper ca si bebe al meu sa fie la fel de frumos ca ai vostri...sa nu cumva sa fim rusinea Odiseei.
Cretzulina... wow... cand am pus poza aceea , nici nu ma gandeam ca voi da peste cineva cunoscut. He he... dap, lumea e mica.Cat despre fostul prieten al surioarei... nu stiam ca s-a intors in Romania.Pupicei.
In alta ordine de idei, eu ma pregatesc pentru programarea de maine , cand mergem la doctor pentru ecografie si..sper si analize noi, caci n-am mai facut de cand am plecat din Germania.
Offf fetelor...trebuie sa-mi curat unghiutele si n-am nici un chef.Ce s-o fi intamplat cu mine, caci tin minte ca tot timpul aveam grija de mine: manichiura, pedichiura,machiaj ,etc. Acum, zici ca-s o varza.
Pupicei dulci dulci.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de toate felurile
35+
Vali
AMR 5 SAPTAMANI !!!