Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Wow Miha bine ai revenit!!Ce bine-ti sade cu steguletul ala cu stelute multe!
Vorba fetelor-asteptam sa ne povestesti,vrem primele impresii,stai singuri-doar voi 3?!Super-ce ma bucur ca esti din nou alaturi de noi!
Oana cum sa ma supar?!Doamne fer!!Intelesesem la ce te refereai tu cu Easter Island,dar ziceam si io asa..di she bre,di she?!!
Adriuta!Si-ti vazui si burtica roooz!!
Mama Naty ce frumos tre' sa fie sa-i poti asculta inimioara iubiticii tale at.cand vrei tu!!
Roxule stai cuminte ca tre sa treaca!N-ai auzit ca n-are nimeni dezlegare la nascare inainte de 37 de saptamani?!
Adela-acelasi lucru e valabil si pt.tine!
Maia!
Nush mai Delphinasule ce sa zic..Treaba e ca nu se vad deloc!Ptiu sa nu-ti fie cu deochi
Gata!Ma retrag la un film alaturi de iubitzeii mei!!Noapte buna,somn usor,adanc si-vise placute!!

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Eu va pupacesc de noapte buna fetelor!Ma duc la somnic caci mi-au obosit picioarele tare de tot.Noapte buna!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 32+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ma duc si eu la somnik, maine tre sa ma trezesc dimineata sa o duc pe Bianca la gradi
POOOOP pe toate si Noapte Buna!!!!

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pupam o mihutza americanca!
Naty,dea Domnul sa auzi numai de bine in dopler-ul ala..Ce-as vrea sa-i aud si eu sughiturile Teodorei mele..
Si lasa,naty,ca la kg mergem concomitent..
Pup si o biancutza mica si dragutza de alina
Si referitor la prenatal,asta e,naty,se pare ca fiecare dr cu regulile lui,nu plang eu din cauza asta..
Pup toate fetele.
Somn usor norocoasele..eu,bineinteles ca's p'acilica...

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai o cam tai si eu spre patul conjugal in care sotzul deja sforaie (ma inscriu si eu in clubul cu soti sforaitori); dragut e ca el insusi m-a invatat ca atunci cand nu-i mai suport sforaitul sa-l apuc de nas si sa-l tin un pic. Metoda tine, dar odata, facand eu asta, prin somn (ca nu-si aminteste!) m-a apucat si el de nas, dar direct la tinta, fara ezitare...si nu-mi mai dadea drumul...
Adriutza, esti o super, stii tu pt ce!
Hai insomniacelor, la nani, ca altfel o luam razna de tot!
Pup stol!

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

A stat randunoiul pana acum la calculator, n-a fost chip sa-l urnesc...Sper sa mai gasesc vreo randunica pe aici...

Zoze, chiar pe 25 februarie nasc la ora 12 .( cezariana ). Si sunt de acord cu tine, nu trebuie sa iscam polemici pe tema nasterii. Normal ca fiecare dintre noi crede ca e cea mai buna alegerea ei si asa si este, dar este o optiune si o parere personala, nu trebuie sa impunem la nimeni nimic. Fiecare stie cum e mai bine pentru ea si bebe! Important e sa avem bebelushi sanatosi si atat!

Mihutza, ce surpriza! Ti s-a simtit lipsa aici pe crenguta. Este super ca ne-ai dat vesti despre tine.

Roxana, cum te mai simti??? Imi dai emotii!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mai mamici dar cat ciripiti...
in primul rand vreau sa-i zic si eu bun venuit lui mihutza...cum e acolo?bebelu ce face?topaie in stil usa? va si asteptam cat mai multe detalii
delphin-esti superba...la cate sapt ai arati super...
maia-si mie mi-au iesit anticorpii absenti...o sa mai repet in februarie sa vedem ce si cum...dar daca au iesit absenti pana acum ma gandesc ca nu trebuie sa-mi mai fac griji...naty-cred ca esti o fericita ca-ti poti asculta bebelina...
ali-burticoasa-o ...
vad ca ati tot vb de nasteri...cum o fi nu conteaza...cel mai important moment din viata noastra,indiferent cat de greu o sa fie va fi atunci cand o sa ne tinem bebeii in brate si o sa ne simtim cu adevarat implinite si fericite...
clau -ma bucur sa aud vesti bune...mama ce frummos sa stii ca pe 25 febr o sa -ti tii bebelina in brate...
bubu-f frumoase hainutele...cand le vad la voi mi se face asa o pofta de cumparaturi...dar am zis sa mai asteptam...
blankar-vad ca iar se schimba culoarea caruciorului...bebitu tau nu e hotarat...cred ca o sa va faca o surpriza...mami lui ce-si doreste?poate simte si deasta e nehotarat?
vad ca f multe mamici au fugit la somnic...le zic si eu somnic usor si vise placute...
eu am avut musafiri,au venit nasii nostri cu bebelul lor ...apoi am mai stat cu puiul meu,acum el se uita la un meci si deasta am avut acces la calculator ca altfel nici o sansa...

ramo26+ 27 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clau - am incercat in zadar sa adorm. Durerile s-au potolit acum dar bebele e f agitat si eu la fel. Asa ca adios somn si-n noaptea asta. Abia astept sa treaca zilele, saptamanile, insa ma gandesc cu groaza cum voi tine laolalta 2 copii sub 2 ani?? Cel mic e sensibil la zgomote, Cata e zgomotos ca e si el mic...nu vreau nici sa-l dau numai pe la bunici...efectiv nu stiu cum o sa procedez

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxana, stai linistita, nu te gandi acum la asta, o sa vezi la momentul respectiv. Poate ca bebe o sa fie foarte cuminte, e foarte posibil, sa sti. Asa a fost Razvanel, nici nu-l simteam prin casa, n-am avut nici macar o singura noapte alba cat a fost el bebelus. Nu plangea micutul meu decat de foame si cand trebuia sa-l schimb. Asa ca, stai cumintica acum si nu te gandi la cum o sa te descurci. O mamica stie cel mai bine cum sa procedeze cu puiutii ei!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Razvanel e deja maricel, plus ca merge si la gradi...e altfel. Catoedata am senzatia ca m-am grabit fara sa ma gandesc prea mult...of!
Da chiar cume sa fii si mami de fetita? I-ai cumparat hainute pretioase de printesa?

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput