Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(67)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
Da Roxana, i-am cumparat hainute dulcele foc, abia astept sa le folosim. 
Acum fac tot posibilul sa nu mai iau hainute caci deja cred ca am achizitionat prea multe si nu o sa apuce sa le imbrace! Acum ne gandim la cercelusii pe care vrem sa-i punem din maternitate, la cosul auto, la o lenjerie faina pentru patut si pompa de san. Cam asta ar mai fi de luat...sau cine stie, poate mai gasesc pe parcurs si altele...
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
33 + cu
Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
clauclau spune:
Iar m-a lovit nevralgia aia nenorocita!!!! Doamne, ce ma doare! 

CLAU
33 + cu
Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
Roxana Claudia spune:
Vai tie Clau! Daca as mai avea si nevralgie chiar as lua-o razna! Insa azi noapte m-a chinuit si pe mine o carie noua, aparuta in sarcina si musai vreau sa merg sa o rezolv zilele astea. Doar ce am fost sapt trecuta la stomato si mi-a pus o ploma de-mi cazuse, mi-a facut un periaj ca cica am gingiile mai inflamate datorita sarcinii si sa nu riscam carii puzderie. Mi-a zis si de cariuta asta insa am sperat ca nu ma va durea si-o voi face mai tarziu...Pt plomba aia mi-a facut anestezie faqra adrenalina care si-a pierdut efectul inca de cand lucra la ea...si nu mai voiam sa trec prin asta...
Dar uite ca iar ajung acolo..
Roxana
35 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
mussara2000 spune:
Va zicem sa aveti o noapte buna, somnic usor si vise cat mai placute.
Mergem la somnic pt. ca azi am fost la o expozitie si n-am reusit sa vedem tot asa ca mergem si maine , sper sa ne tina piciorusele.
schimbam si semnatura de maine 33 saptamani dupa ECO.
va pupacim pe toate randunicile.
32 saptamani - baietel
clauclau spune:
Mussara, noapte buna!
Roxana, da mai, abia imi trecuse nevralgia asta de vreo saptamana si vad ca in seara asta m-a apucat iar. Dar stiu ca e vina mea ca azi in masina mi-am deschis geamul larg sa-mi intre aer si acum trag...
. Numai de nu m-ar tine prea mult!
Anestezia aia fara adrenalina asa de putin tine? Nici macar o jumatate de ora cat lucreaza la problemuta???? Ce aiurea! As fi vrut sa merg si eu la dentist, dar acum cred ca o s-o las pentru dupa nastere.
CLAU
33 + cu
Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
mussara2000 spune:
Zilele astea ni-am gandit si la nume asa ca am mai scapat de o problema nerezolvata --------- va fi IULIAN.
VA PUAPACIM
33 saptamani - IULIAN
Roxana Claudia spune:
Aoleu Clau...cum sa deschizi geamul pe vremea asta?? Pai normal ca nevralgia isi face de cap...Nu poti lua niciun calmant?
Cat despre stomato...am zis ca mai bine acum decat dupa ce nasc, mai ales ca voi alapta si va fi si ai dificil.
Mussara - frumos numele. De altfel cred ca e singurul Iulian pe aici. Ah..mai este si Iulia lui Naty
Roxana
35 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
clauclau spune:
De mai Rox, aveam niste calduri de mi-era imposibil sa nu deschid geamul! Am luat paracetamol, dar nu prea trece de la el. Acum trag...sti cum se zice, ce-si face omul cu mana lui!!!!!
Te simti mai bine acum?
CLAU
33 + cu
Rebecca
AMR 6 SAPTAMANI !!!!!
mami_papatot spune:
Randunici, am fost o harnicutza! pt ca n-am avu apa calda toata ziua am stat acum si am palat tot ce era de spalat, am facut si snitzele, am intins si rufele! florinelul doarme de la 7 ca a venit tare obosit asa ca mi-am rezolvat ce-mi statea pe cap! si am mai vazut si prima parte din Lista lui Schindler!
Ia sa vad ce ati mai ciripit voipe aici!
zoze, nici nu ai idee cat de drag imi era sa-l tin in brate! sunt de acord! fara polemici cu metodele de nastere ca ne speriem una pe alta degeaba!
camicule, nu eu am fost nasica, desi la asa bebe, tare mi-ar fi fost drag!
ramo_cata sa stii ca prima oara si mie mi s-a parut scump ... dar pe urma, punand pe hartie ceea ce mi-as fi dorit pt camera lui bebe am ajuns la concluzia ca tot nu scap prea ieftin...asa ca macar sa fie treaba oabla, adica de calitate, utila, frumoasa, veselita si mai ales asortata de la cap la coada! nasici nu recunosc, dar frumosi se apcepta!
delphin, hai ca m-ai dat gata cu aniversarea celor 10 ani .. e uimitor cand privim in urma si vedem ce am realizat sau ce s-a intamplat de atunci ... probabil ca infinit mai mult decat am fi crezut sau ne-am fi imaginat vreodata! noi pe 13 aprilie sarbatorim 6 ani decand ne-am cunoscut si mi-ar fi tare drag ca si Honey sa se nasca tot atunci!
claule, abia astept! ca numai asta faceam cnd il tineam pe bebe in brate...ma gandeam ca daca tinand copilul altcuiva sunt atat de fericita, Honey Bunny ma va face sa plutesc pur si simplu!
alice, multam de articol, incerc sa-l citesc desi ceata la acest capitol este mai deasa in mintea mea decat la Calugareni!
natynicule, ia aci leac de insomnie (aia 80%, stii tu care)...muta-te cu ranunoiul in sufraj, scoate tot ce se poate din dormitor si uite asa te faci cu camera pt bebe...noi cand ne-am mutat aici am facut totul f ergonomic, dar eram eu tare ambitioasa la gandul ca bebe n-o sa ne prinda in cascarabeta asta ... inre timp m-am razgandit asa ca bun venit bebe, dar eu la gandul meu nu renunt...Honey Bunny va avea camera ei! deci voi scoate patul (dupa ce m-a costat vreo 10 mil) si din dormitor nu mai ramane decat un sifonier cat s-a putut face de mare tinand cont de dimensiunile dormitorului ... si asta nu ma incurca cu nimic, pt ca e si f spatios si e si in culoarea parchetului deci nu-mi strica deloc si anume cromatica!
ursuleato, super tare bancul cu papagalii!
roxana claudia pupici de la papacios! ai vazut tare bine, ca deja nu mai avem rabdare niciunul!
rox dox, felicitari mamica invatatoare si silitoare!
butucico, papaciosul te pupaceste apasat! mama, vezi sa nu scri in rapoartele alea cat ai la burtica sau cum stai cu vergeturile! concentrila!
olgutzica, subscriu! si eu zic bogdaproste ca am scapat de orice ar putea insemna scoala! si Doamne, ce bine e!
mstela, am citit povestea ta cu babele mai devreme dar nu am avut vreme sa raspund! crede-ma mi-ai luminat ziua (si pesemne si noapte ca am facut o gramada de treaba si acum am chef de forumeala)! Traiasca dreptatea! cat despre nasitul lui bebe, nu am fost eu vinovata! eu doar simplu cetatean! hai ca mi-a placut asta cu bebe .. tre sa iasa pe undeva! imi aduc aminte de nasa mea care era sigura ca face epidurala, dar a ajuns prea dilatata si a nascut natural...si o intrebam eu daca nu s-a panicat ... si ea razand...ma, faza e ca de iesit nu aveam incotro, trebuia sa iasa! asa ca m-am motivat!
ccris , bun venit la ciripeala!
RalucaS, saru’manusitzele pentru aprecieri! sa stii ca a fost de nota 10! atat ca eu eram destul de obosita (2 nopti la rand culcata tarziu si trezita devreme, plus umblat prin frig toata ziua botezului) si mi-a fost teama sa ma deslantui ca stiam ca sunt la moda colurile astea pacatoase...asa ca am stat mai mult pe scaun, cu iesiri sporadice la dans cand simteam ca-mi frig calcaiele!
numeioana, ce te-ai panicat mama asa? doctoresul ce zice? calm down ca te reclam la bebe David!
zoze, cred ca astia au luat apa calda de la mine si ti-au dat-o tie...si uite asa spalam eu vase la 10 noapte, ca deja imi stateau pe creier (si au dat si ei drumul intr-un final)...nu stiam despre carminabulina, dar imi era numele cunoscut si zic, mai, de unde, de unde...si m-am dumirit!
livy, am primit pe outlook mesaj de la webshots ca am un fan ... si fanul meu esti tu! cat despre burtica, ma gandesc cu groaza ca abia de acum incepe sa creasca cu adevarat! nu stiu unde o sa ajung! cat despre cezariana, zoe fii barbata! si eu tot naturel vreau, ca mi se pare mie ca e mai cu patos asa...dar bagam epidurala...ca totusi nu ma da vitejia afara din casa!
kitzy, vii la mine mama, ca la capitolul diete am 2 imbatabile! si una e chiar “de familie”adica nu trebuie sa gatesti separat pt familion! daca as avea eu suficienta ambitie as tine-o si acum, ca lui bb sigur nu-i dauneaza!
bubule, ce-i drept am lift, care din cand in cand se blocheaza dar doar la etajul 10!
posibil totusi sa ma opresc la ultimul model, cel negru cu coroana de printesa! cat despre mobila, mi s-a pus pata si asa a ramas! unde e costumasul cu vacutze ca eu nu-l vad!
claunel, felicitari pentru Rebbeca sanatoasa si mamica burticoasa! fratioare, nu-mi vine sa cred! curg programarile pe banda! vine barzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
adriutza draga! si eu ma topesc toata cand ma uit la poza cu tati si cu bebe! eu ii spun mereu ca are maini f frumoas – si chiar asa e – curate si frumos conturate ... si abia astept sa vina ziua aia cand o va tine pe Honey in palme... Doamne, mai e asa putin! Pupici multi si dulci ca Honey Bunny!
mihutzule, am ramas masca! nu-mi vine sa cred...mi s-a facut pielea gaina! bun instalat in americi si .... aoleuuuuuuuuuuuuu, nu mai am cuvinte! pupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici! cum fu drumul? cum fu instalarea?
maia, saru’mana de aprecieri, dar ma mai zis, nu eu am fost nasica! hi hi hi! noi doar ne-am bucurat la copilul altuia!
mussara, frumos numele ales pentru bebe!si pe sortutza mea o cheama Iulia!
Gata , fug si eu la somnic, ca m-a ajuns din urma!
mami_papatot
28+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
mami_papatot spune:
Si astea sunt ca sa va incepeti ziua veselite!
Un batranel se duce la preot:
- Parinte, am pacate mari!
- Spune fiule, Dumnezeu e mare si iarta.
- Parinte, in timpul razboiului am ascuns un evreu in beci.
- Fiule, asta nu e un pacat, i-ai salvat viata. Mergi cu Domnul linistit acasa.
- Da, parinte, dar i-am cerut 20$ pe zi.
- Fiule, asta nu este prea bine. Ai profitat de necazul lui. Dar totusi i-ai salvat viata. Mergi acasa, tine post 2 saptamani si fa rugaciuni.
Omul pleaca, nu prea convins si dupa 5 minute bate din nou la usa preotului. Intra si il intreaba pe preot:
- Parinte, crezi ca ar fi bine sa-i spun ca s-a terminat razboiul?
Soacra-mea e ca ziarul.
- De ce, stie atit de multe noutati?
- Pe naiba, apare zilnic!
Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru sotii. Primul zice:
- Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100 in 6 secunde.
Ceilalti:
- Inseamna ca e o masina tare!
- Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place negrul si se potriveste cu tinutele ei.
Al doilea zice:
- Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4 secunde.
- Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari!
- Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se potriveste cu tinuta sotiei mele.
Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot insistau amicii lui, zice si el:
- Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o secunda.
- Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari nu exista!
- Ba se poate! I-am cumparat un cantar!
Un baietel il intreaba pe tatal lui:
- Taticule, cit costa sa te insori?
Tatal raspunde:
- Nu stiu, eu platesc inca...
Un medic citeste in birou un ziar. Intra o pacienta si incepe sa-si ridice fusta. Medicul priveste si spune: "Mai sus!" si citeste mai departe. Ea ridica fusta mai sus. El ii repeta: "Mai sus!" si iarasi se intoarce la ziar. Ea il asculta si ridica fusta si mai sus. Atunci el ii spune: "Domnisoara, ginecologul e mai sus!".
In spital este adus un tip cu o fractura craniana. Sora medicala completeaza fisa si intreaba:
- Casatorit?
- Nu, am avut un accident.
La Palatul Victoria se opreste badea Gheorghe cu bicicleta si o reazema de gard si incepe sa caste ochii in jur. Gardianul:
- Bade, ia bicicleta de-aici ca vin ministrii, primul-ministru...
- No, ca nu-i bai, i-am pus lacat!
- Sotia mea afirma ca este foarte sanatos sa consum alimente crude.
- Da, nici nevestei mele nu-i place sa gateasca.
Publicitate:
Vrei sa ai casa la munte?
Vrei cea mai tare masina de pe piata?
Vrei vila la mare?
Vrei sa iti petreci vacantele in Seychelles ?
Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie in care sa iti pui pofta.
Un cuplu intra intr-un restaurant. La una din mese, femeia il vede pe fostul sot.
- De sapte ani de cand ne-am despartit, bea intr-una, zice sotia.
- Asta-i o prostie, raspunde sotul. Nimeni nu sarbatoreste atatia ani!
O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz. Soferul zice:
- Aoleu, asta e cel mai urit copil pe care l-am vazut vreodata.
Femeia se duce in spatele autobuzului si se asaza pe scaun, spumegind de nervi. Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice:
- Soferul asta m-a jignit foarte rau.
La care individul spune:
- Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul asta va tin eu maimuta.
- Ce mai face barbatul tau?
- Ce-i spun eu.
mami_papatot
28+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png