Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

MOOAAAMA ce dragutze sunteti...si tare bine ma simt. Am moralul la 300%, sigur se intreaba randunelul cand vine de la antrenament ce am

Mi-e i-mi place sa vad burticile rotunde asa si scoase ...mi's tare dragi.
Eu din pricina constructiei mele, burtica se intinde de la pubis pana sub sani...iar kg, alea zoze sunt pe tzatze, fund + bb+ lichid+ placenta si mai stiu eu ce alte alea. e adevarat ca in timp normal am doar putina grasime pe burta, acum dr mi-a zis ca nu poate apasa pe burta ca sa insiste cu masuratul, caci risca sa nu aiba masuri bune. e subtire pe burta...ca la Violeta...

Si-mi place tare burtica lui clau, dar asta o stiti deja

Da, blugii sunt de gravidutza, cu banda elastica pe care david nu o suporta de nici un fel...cum simte banda in partea de sus, unde se termina partea elastica si e mai strans putin, cum vine si da cu picioarele.
Nu suporta sa pun ceva pe burta..ieri seara, am lasat telecomanda pe burta si el a venit si dadea cu picioarele in ea...se vedea cum tresalta telecomanda!

Naty trebuie sa fii in al noualea cer...de acum nu te vei mai simtii singura acasa! Ma bucur pt. tine!

Fata verde, unde esti bre?
Fetelor, voi a-ti vazut pozele lui Sovi cand face tai-chi in parc...sunt superbe! Cel putin eu asa le gasesc. Iar cel care se afla in spatele aparatului...se vede clar ca e topit dupa mandra din foto!

Mai viu!

Editez ca am vazut mesajul de la Mihutza! Ei! Bine ai revenit! Ne bucuram pt. voi ca a-ti ajuns cu bine!
Sa ne pove si noua!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Miha - Yupiiiii!!!!!!!!Zi-ne tot, cum a fost drumul, cum e acolo, v-ati acomodat, bb ce mai face....ca suntem curioase de murim...(eu cel putin)

33+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helau, helau, Mihutzaaaaa! Uelcam bec!
Povesteste-ne cum e in casa noua!

Delphi, nici eu nu suport raiatii aia cu burta, dar altceva nu am sa imbrac...cand ajung la servici le dau burta in jos si simt ca nu mai pot de mancarime...

Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bine ai revenit, Mihutza, te asteptam cu povestiri!
Da, Adela, si a mea sughite cam zilnic si simt, dar acu sa si aud a fost splendid. Vezi, Stela, si Adelei i s-a spus ca prenatalul se poate da de la 28 de sapt, acum in fine, dr tau stie mai bine dar mi se pare ca ai "merita" tot atat ca si mine.
Sovi, mai vrem poze cu fata sexyyy! (si verde)

naty 28+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

M-am intins in pat...am niste intepaturi in col de mor. Am luat Gynipral, oare mi-o trece. Iar sunt speriata! Azi n-am facut nimic, nici macar o sticla de apa n-am ridicat. Copilul a fost la bunici, mancare mi-a facut mama aseara, si curatenie menajera azi...
Oare de ce ma doare asa rau?

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Mai, da' unde sunte-ti? gata cu ciripeala?

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Am gasit ceeva..ca sa fac o comparatie...
Seb in burta de 8 luni.
http://good-times.webshots.com/photo/1135770272055129135pvtElU

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

quote:
Originally posted by delphin

Am gasit ceeva..ca sa fac o comparatie...
Seb in burta de 8 luni.
http://good-times.webshots.com/photo/1135770272055129135pvtElU

pozici
bb2
burticutza

Tot asa mica o aveai... parca nu-mi vine a crede ca ai bebic acolo!!!!
asa e constructia corpului tau .. asa da femeie

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 27+
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mai fetilor dar mult chef de vorba aveti!
mussara-m-au impresionat mult cele povestite de tine.Ai invins o boala crunta si acum esti.O adevarata invingatoare!
Raluca -eu deja am pus nasturei la pliurile camasii de noapte
ramo cata-Eu am rh- si in sfarsit sunt linistita caci nu mi-au iesit anticorpi.Acum repet analiza inainte de nastere.La 28 de sapt. am inteles ca se face un vaccin pt. a proteja fatul dar numai daca nu au iesit anticorpi la titrare.Eu dupa amniocenteza am facut un vaccin pt. protectia fatului si am avut anticorpi prezenti dar cu titrare mica.Se pare ca au fost prezenti de la acel vaccin.
underqueen-merg vineri si fac si cel de-al doilea vaccin antitetanos.Primul l-am facut pe 28dec.
Pidana-eu nu am carnet si trebuie sa insist la med. de fam. sa-mi faca .Am si acum amintire de la fetita carnetul de gravi si vreau sa-l am si acum.
ariel-mai bine fermuar pe burta decat cactus.Eu m-am lecuit cu nasterea normala.
Am si eu la masuratorile de azi 110 la buric si 111 sub buric.Si acum ca sa va blochez aveam 64kg inainte de nastere si acum am 83.Deci am luat cam 19kg.
Marina-sa fie intr-un ceas bun si CASA DE PIATRA!
ariel-referitor la racelile copiilor.Dr.mea orl mi-a dat pentru fata Lantigen sau Luivac.Sora mea ii da nepotelului de 2 ani si 5 luni Luivac si nu a mai racit chiar deloc iarna asta.Se da pe perioada rece si protejeaza pe sfera orl.Luivac pot lua si adultii care au probleme in anotimpul rece.Eu acum cativa ani am inceput cu pic. Lantigen si acum cu pastile Luivac si a fost doar putin mucioasa iarna asta.
mami-super nasica cu burtik,super foto cu bb Ioan si tortul mi-a facut cu ochiul.
rox dox-felicitari mamico de nota 10!
ccris ccris-bun venit mamica de aprilie!
O randunica povestea ca a mancat pufuleti cu lapte praf.Azi mi-am procurat cele necesare si am mancat si eu.
Naty-sa fie cu noroc Doppler-ul caci asa poti auzi bebelina tam oricand doresti.
ali bia-asa da ,poti naste fara retineri natural.
Ali-burtik frumoasa si demna de invidiat pentru silueta.
Delphin -ce slaba esti si tu burtik frumoasa...Ce scumpic e bb2 cum doarme!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 32+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Delphi, tot micuta si slabuta erai si la Seb, asa e conformatia ta! Si eu sunt cam la fel la burtica, ca data trecuta, doar ca acum am luat mai putine kg pana acum, dar am plecat de la mai multe...

Roxa, ai grija de tine, ia si no-spa! Cine stie dc te doare...

Sovi, tu nu prea esti in apele tale, scrii cam rarut...tot certata esti cu Omu'?? Pupuri multe sa-ti treaca!

Am uitat sa va zic ca m-am programat la Iosup la CMU pe 5 martie pt. eco morfo trim III

Eu ma duc la nani, va pup, noapte buna!
Maine, iar la scarbici si trezit devreme
O sa-mi fac un AMR pana la 31 ianuarie, cu zilele ramase de plecat dimineata de-acasa

Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput