Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
anacami spune:
Andre, am vazut mamica frumoasa si slabutza de Matei dolofanel! felicitari!
Adra,sedere placuta la socri, fara incidente majore ! insa, sa stii ca taratele fac f. bine la piele, mai ales daca are cojite pe pielea capului;i-am descoperit si eu Stefaniei vreo 3 "denivelari"-un fel de cosulete in par si ma gandesc ca ar fi fost bune..
Luna viitoare ii vom face Stefaniei o asigurare de studii, lui Sebastian i-am facut cand a implinit 3 luni (trebuie sa pastram acelasi tratament, sa nu se supere ca i-am facut-o la 6 )
Cu gimneastica stau cam prost, desi am maree nevoie- atat datorita surplusului mare de kg, cat si datorita aspectului estetic . M-a apucat vrednicia acum vreo 2 seri, dupa a fugit mancand pamantul si inca o mai caut...Mi-am cumparat in schimb o crema de la Mustela- este din gama 9 luni, dar de fapt este "Post-partum" si promite efecte miraculoase in eliminarea grasimilor si reconturare la dimensiuni de fotomodel
il gasiti in chenarul din dreapta, se numeste "Post-partum Body Restructuring Gel" (este compatibila si cu alaptarea) si costa 72 RON...
http://www.mustela.com/ang/index_frame.asp?TargetUrl=presentation_maman.asp
Camelia, Sebastian si Stefania
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anacami spune:
pentru vergeturile deja existente, au un gel numit:Stretch Marks Intensive Action (in acelasi chenar..)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Pe noi ne omoara colicii sunt zombii, azi noapte n-am dormit mai deloc . Frate, urla de imi vine sa ma urc pe pereti cu toate picaturile , ceaiul meu sau punga cu gel calda pe burtica
Off...sper sa treaca cat mai repede.
Mie o mila de el de numai pot .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ellis spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Voi ati patit sa mancati langa bebei si sa se uite la voi cu o pofta mare in ochi chiar daca e satul?.Mie imi sta mancarea in gat cand imi face asa, si de la un timp nu mai mananc nimic pe langa el.Cand il vad cum isi mesteca gurita....
AnkRaul
17.10.2007
a mea facea balute multe..si nu am mai mancat
Ellis,
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
dany26 spune:
darleena mersi tare mult de raspuns!asa o sa fac ca am vazut ca pe prospect scrie ca e ok in cazul alaptarii!
ank83 felicitari pt bb de 3 luni sa iti traiasca!!!
ellis si ancadragoman cum o mai duceti cu kk???a functionat mereu Lass ?B????
roxxy80 tu pe unde "umbli"??? COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
anacami spune:
Lala,imi pare rau! incearca totusi sa nu manaci fructe si legume 2 zile-sa vezi daca exista vreo diferenta.
Este f. important sa eructeze, Stefania ragaie de ma sperii cate o data!
Eu folosesc si Espumisan,cred ca ne face bine.
Alaltaieri i-am spus sotului sa imi cumpere Lass Baby; l-a cumparat (32 RON ). Cand mi l-a dat, mi s-a parut cunoscut...Ieri am cautat ceva in debaraua bunicii si ce imi vad ochii? Inca o sticla de Lass Baby, aproape "virgina"- i-am cumparat-o acum vreo 2 luni lui Sebastian ca se constipase si ii era frica sa mai mearga la WC-am incercat sa ii dau, dar nu i-a placut...Asa ca, acum am ceva stocuri de Lass
,cred ca o sa folosesc si eu, macar datorita investitiei financiare (am si eu probleme,dar mai beau cafea,mai mananc o para si se mai rezolva...)
dany26 spune:
mamicilor care va mulgeti voi cum pastrati laptele la frigider???in ce??? eu il pun in biberon avent cu tetina dar fara capac....si l-am tinut de vreo 2 ori si 12 ore asa.....o fi bine?!! COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by anacami
Lala,imi pare rau! incearca totusi sa nu manaci fructe si legume 2 zile-sa vezi daca exista vreo diferenta.
Este f. important sa eructeze, Stefania ragaie de ma sperii cate o data!
Eu folosesc si Espumisan,cred ca ne face bine.
Alaltaieri i-am spus sotului sa imi cumpere Lass Baby; l-a cumparat (32 RON). Cand mi l-a dat, mi s-a parut cunoscut...Ieri am cautat ceva in debaraua bunicii si ce imi vad ochii? Inca o sticla de Lass Baby, aproape "virgina"- i-am cumparat-o acum vreo 2 luni lui Sebastian ca se constipase si ii era frica sa mai mearga la WC-am incercat sa ii dau, dar nu i-a placut...Asa ca, acum am ceva stocuri de Lass
,cred ca o sa folosesc si eu, macar datorita investitiei financiare (am si eu probleme,dar mai beau cafea,mai mananc o para si se mai rezolva...)
Camelia, Sebastiansi Stefania
ma intereseaza si pe mine Lass B. desi e cam scumpicel
![](icon_smile_big.gif)
![](plang.gif)
![](alcool.gif)
anacami stii sa imi dai vreun sfat?avand in vedere ca esti la bb 2
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_disapprove.gif)
ii mai pun ceai de musetel in laptele praf....am incercat si cu o lgt suc morcovi si a mers prima data....
![](inlove.gif)
![](al9leacer.gif)
14 Noiembrie 2007
Laura10 spune:
dany26 - am reinceput si eu sa ma mulg, caci am sesizat o scadere a lapticului si eu las in biberon avent in frigi, in interior nu pe usa, si bibe are tetina si capacul. mai am 2 recipiente de stocare de la avent de-alea albastre pentru congelator si cand se aduna mai mult pun il ala si apoi la congelator. acum vreau sa-mi mai cumpar ca sa am provizii.
dar intrebare, tu te mulgi dupa fiecare masa? ca eu nu stiu cum sa mai fac... daca e bine sa scot tot ceea ce ramane dupa ce papa el sau nu?
anacami spune:
Dany,nu stiu...Debridat, Lass baby (la unele fete a dat rezultate),Lactoza, gimnastica cu piciorusele duse spre piept, masaj al burticii in sensul acelor de ceasornic (parca asa era..),...