MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)
Raspunsuri - Pagina 9
valentinag spune:
Helau la lume monti!
Azi cand m-am urcat pe cantar,am zis ca fac depresiecu toate ca am mancat monti(ma rog am mai dat si p'alaturi dar nu exagerat rau..zic io)am mai pus 500gr pe mine!
asa ca azi:
suc de portocale
farfale cu sos de rosii simplu
2 felii de paine neagra cu salata de vinete
o feliuta de branza,o jumatate de castravete si 2 masline
De maine as vrea,daca oi putea sa tin cateva zile disociat pe zile,macar sa-mi intru iarasi in ritm,ca si asa vin zilele la vreo 4 colege plus a mea si parca ma vad mancand numai interzisuri!
Spor!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
miniuta spune:
valentinag, sa stii ca regulile de cantarit spun ca e bine sa te cantaresti doar o data pe saptamana, mereu in aceeasi zi, din cauza ca greutatea poate varia de la o zi la alta. e ziua ta de cantarit?
mic dejun: doua felii de paine integrala cu branza si gem dietetice, capucino
pranz: gratar din piept de curcan cu sos de iaurt si salata
cina: doua mere si portocale.
mamica lui david(21.05.2007)
sanse spune:
Valentinag si mie mi sa intimpat acelasi lucru saptamana asta....
Si mie i-mi arata cantarul in jur de 500g mai mult
Singura abatere a fost simbata cand am mancat alune....
Azi am mancat paine monty si sa te tii gaze si constipat acum
Meniu azi:
md:paine secara cu dulceata de afine diet.si lapte 0,1%
g:1 ardei gras
p:1 cotlet porc fript si salata
c:NIMIC!! -alfel nu dau 1 gram jos
Dulciuri monty poate scriu eu maine.
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
andanii spune:
meniul de ieri
finn crisp cu lapte
legume, pireu de naut , carne de pui
salata verde cu ton cu lamanie si piper
ceai
se intampla sa ai mai mult , asta e vali nu te da batuta
eu ma cantaresc zilnic ca proasta si va dati seama ce variatii sunt la mine, in functie de cata apa beau, cat merg la da nu ma sperii
va pup pe toate
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
miniuta spune:
eu nici nu indraznesc sa ma cantaresc...si daca nu am tinut deloc monti nici nu m-am urcat pe cantar....eu ma mai iau si dupa cum ma simt in blugi...daca ii simt putin mai largi ma urc pe cantar sa vad daca s-a schimbat si acolo ceva. in fine. aseara am dat cu bata-n balta si am mancat niste biscuiti (nemonti, of course...ca era prea frumos sa ma tina asa mult elanul) si azi am primit o comanda de masa imposibila: pizza. raportez deseara dezastrele (daca mnu m-oi putea abtine).
pupici
miniuta spune:
hi!
am pecit azi, recunosc, asa ca astept sa ma cantaresc maine dimineata sa vad ce si cum. nu are rost sa mai scriu ce am mancat azi, desi am inceput bine.
noapte buna si ne vedem maine dimineata la raport!
sanse spune:
Eu cum am spus si ieri ,sint ca un balon
De cate ori mananc paine asa patesc....Cred ca o sa chiulesc maine la raport .Nu am cu ce sa ma laud.... cu toate ca am fost cuminte.
Meniu azi:
md:omleta ,putina sunca si castraveti
p:carne pui fripta cu usturoi si mazare
c:NIMIC!!-si simt ca pleznesc....
Va pup ,noapte buna
POZICI
KG MELE
valentinag spune:
Ce zi de cantarit miniuta,la cat sunt de disperata ma cantaresc si dimineata si seara
Acum sunt si stresata,ca-i mama internata si alerg intre spital,servici,casa si acasa la tata,sa-i fac mancare si ce mai vrea,ca el are 2 maini stangi abia isi incalzeste mancarea,ce sa mai vb de facut ceva
Azi n-am resusit sa tin numai cu legume cum imi propusesem dar a fost relativ bine:
suc de portocale,salata de vinete cu ardei si 2 felii de paine
piept de pui la rotisor cu maioneza si salat de varza
salata de rosii si castraveti cu o feliuta de branza
3 fursecuri facute cu faina integrala,am incercat sa vad cum ies!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
andanii spune:
raport 79.8 ... da zic ca putem lasa asa 80, mare lucru nu e , de trei zile stau aici , am umblat la doctori, stres mare am mancat monti dar si dulce mai mult, probabil din cauza asta stagnez ... oricum e f bine .... va pupi
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
La mine lasa la fel...Nu te mai chinuii sa treci citeva sute de grame in plus
Andanii,feteor va pup
Intru mai tarziu pentru meniu
POZICI
KG MELE