MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)
Raspunsuri - Pagina 8
acusor spune:
Latrisha, m-am uitat prin tabel. Eu am slabit 1,7 in 2 sapt. Ii dai in cap moralului meu cu kg slabit care apare in tabel .
Vezi ca ai sters un tag p-acolo ca s-au latit caracterele .
inuta12 spune:
Andanii FELICITARI
Adriana am pus 17 kg pana acum si mai am dupa cum vezi cateva sapt..
am 37 saptamani
adriana_mihnea spune:
Bravo, Andanii!! La cat mai multe in minus! Ma bucr mult de tot pentru tine.
Inuta, eu am luat cu Mihnea 18 kg si dupa nastere am ramas cu 5. S-au adaugat si altele in timpul alaptatului, dar cert este ca la 1 an de la nastere aveam exact kg-le dinainte. Asta cu ajutorul lui Monty!!
Asa ca nu te stresa prea mult. Important este sa fiti voi sanatosi ca se vor duce ele...
Sa faci multe plimabari cu caruciorul, sa mananci Monty (eu mancam mult pui fript cu salata verde) si-ai sa vezi rezultate rapide!
Te pup!
miniuta spune:
mai, m-ati innebunit cu pizza aia, ma mai gandesc, poate o fac si eu maine....numai cand ma gandesc la cascavalul ala din aluat....mhhhh. sa vedem sa vedem.
vianne, ti-am vazut pozele, esti din brasov...ohhh, casa dulce casa.
mic dejun: müsli cu lapte
pranz: gratar din piept de curcan cu salata verde; ciocolata amaruie, cafea (si apoi am mai pecit-o cu niste cioco neconforma...asta e)
cina: portocale rosii si clementine
pe maine!
mamica lui david(21.05.2007)
Pucku spune:
azi mi-a fost cam foame asa ca am cam mancat:
clementine si cafea
la 10 iaurt slab
snitel cu salata
un ou
seara o pulpa pui cu ciuperci si salata
dupa pul;pa mancata mi-am luat cainele si am plecat la topai sa mai ard ceva calorii, dar cu vremea de afara -40 nu am rezistat prea mult si ne-am intors in casa unde am facut o baie lunga si am primit un masaj
azi mi-am cumparat costum de baie, sunt tare incantata
fructele de mare sunt permise? ca vreau sa fac niste scoici intr-o seara
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
cafera spune:
Eu v-am citit cu regularitate, dar nu am cu ce ma lauda. Sunt intr-o stare tare proasta. Ilinca s-a intarcat singura in urma unei viroze, deci nu mai alaptez, sunt in preajma vaccinului de sase luni si am o mare dilema, deoarece la cel de patru luni a avut o reactie mai ciudata....si toate astea m-au facut sa sar peste incercarea mea de a "presta" monti.
Dupa prima spatamana in care am dat jos...nu stiu ce sa zic, cred ca mi-am pierdut "respectul de sine". Parca imi vreau singura raul, mancand atatea chestii pe care le depun cu varf si indesat.
Citind ce scria Andanni, ca a depasit pragul psihologic si a scazut sub 80...parca mi-as dori sa fiu si eu in pielea ei. Am atatia oameni in jurul meu care ma iubesc si care merita sa fac efortul asta pentru ei si...pentru mine. Imi propusesem sa scad 2, 5-3 kg pe luna sa ajung de revelion la tinta propusa. Deja o luna am pierdut-o. Trebuie sa ma gandesc serios, mai ales ca am si suportul vostru.
In alta ordine de idei, am vazut pozele Viannei si vreau sa o felicit pentru cat de frumoasa a fost in rochie de mireasa. Pozele sunt superbe! Sunteti o familie tare frumoasa si va doresc sa o largiti cu noi membrii. AAAAAAAAaaaaaaaaaaa, si inca ceva, minunatiile de gentute, palariute, cercelusi...sunt facute de tine? M-au cucerit.
Daca tot am scris ditamai mesajul, inchei prin a va spune ca va tin pumnii la fiecare in parte!La fiecare pentru visele ei.
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
latrishia spune:
quote:
Originally posted by acusor
Latrisha, m-am uitat prin tabel. Eu am slabit 1,7 in 2 sapt. Ii dai in cap moralului meu cu kg slabit care apare in tabel .
Vezi ca ai sters un tag p-acolo ca s-au latit caracterele .
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
68,9+1,7=70,6 sau nu?
cu caracterele nu stiu ce le am facut, dc ma dumiresc skimb, dk nu, reface Dani
Lori&Luanna(5.11.2005)
andanii spune:
fetele mii de multumiri pentru felicitari si incurajari, fara voi nu as fi reusit niciodata.
despre sanatatea mea ce sa va spun, ma investighez in continuare , am fost la neurolog m-a trimis la tomograf, merg azi la orl, alerg stau la cozi si sper ca ma dumiresc pana la urma , am tratament , ma simt mai bine acuma
meniul de ieri
finn crisp cu lapte
mar
paine neagra cu iaurt
legume cu pireu de naut
sunca cu branza telemea si rosii si 3 masline negre
un mare premiu pt kg pierdute o felie de cozonac cu mac nemonti binenteles cu ceai ( ador combinatia)
va pup pe toate
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
inuta12 spune:
Vianne am vazut si eu pozele...sunteti minunati.
sa fiti sanatosi si sa va iubiti la fel de mult ca-n poza de pe coperta albumului
am 37 saptamani
Ele spune:
Fetele care stiti dulciuri monti vreau si eu. Dar sa mearga in faza I, ca ori nu am m-am uitat eu unde trebuia ori sunt doar pt faza a II-a.
Elena & Denisa
NOI