MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)
Raspunsuri - Pagina 7
valentinag spune:
Am facut pizza in seara asta,da n-am facut aluat din faina de naut,am folosit felii de paine neagra cu sunca,ciuperci si branza,nu-i monti nu?
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Vianne spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Am facut pizza in seara asta,da n-am facut aluat din faina de naut,am folosit felii de paine neagra cu sunca,ciuperci si branza,nu-i monti nu?
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
Daca painea nu a fost facuta cu tarate si faina integrala in cantitati egale, atunci pizza nu e monti.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Pucku spune:
salutare
nu mi-a mai mers tastatura si am luat o pauza
ieri seara m-am culcat la 8 si azi m-am trezit pe la 10, am dormit cu toti ca bursucii....pana si cainile n-a zis nu....
ieri
suc de potocale si cafea
ou in tigaie cu salata si ceva mezeluri
mere si struguri si clementine
snitel fara faina doar cu ou si salata
azi
portocale si clementine
salata si spanac cu piept de pui
pe la 5 niste struguri
apoi pui cu ciuperci si smantana cu salata
inot 0 0ra si inca o ora cu cainele
ma mentin relativ bine cu regimul daca as reduce si cantitatea de cafea cred ca ar fii bestial, sunt super fericita ca si seara cand ma pun pe cantar am sub 80.....ma chinuise tare 8 asta
eu in toamna aveam asa 77 kg dar m-am lasat de fumat si am pus enorm si nu am mai reusit sa merg nici la inot, acum am reluat cursul de inot si sper ca pana la ziua cu fiemea sa ajung la 70...
o sap[tamana buna si monti...
in sarcina eu am pus 40 kg asa ca primul monti a avut ce lucra....
cum pot face pizza monti? daca folosesc aluat integral e bine?
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
acusor spune:
Neatza!
Noi am fost in week-end la socrii si am tinut un semi Monti.
Andanii, mi-a ramas in cap ce-ai zis tu: de ce sa mananc tot felul de prostii, ca dupa aia sa ma chinui sa dau jos. E bun pentru motivatie. Am incercat sa ma tin de treaba, dar chiar nu prea am avut ce sa mananc Monti. Tot ce am mancat necesita paine, altfel mi se apleca.
Pucku, din cate stiu eu, nu merge cu aluat integral.
Eu fac asa pizza: 4 linguri ulei, 4 oua, 4 linguri faina de soia si 4 linguri de cascaval ras. Fac intr-un vas de iena, rotund. Deasupra pui ce mezeluri vrei tu. Poti sa faci si din 3 ca iese. Imi fac un sos de rosii din bulion, apa, cimbru, busuioc si sare. Iese f. buna si nu se simte deloc gustul fainii de soia.
valentinag spune:
Acule,o sa-mi fac si eu pizza cum zici tu,tot maclavaitzul ala tine loc de blat nu?Le amestec si le pun la cuptor sa se coaca mai intai?Si apoi ingredientele deasupra?
Oricum,am mancat aseara doar 2 bucati,ca am facut cam din 4 felii de paine,ca sa va dati seama de cantitate!
Azi:
suc de portocale,2 felii de muschi
Am la mine,branza,castraveti,ridichii si 2 oua fierte
+2 banane
Sper sa-mi ajunga pana diseara si sa nu mai bag nasul in altceva!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
acusor spune:
"Eczact"! Maclavaisul ala tine loc de blat!
Blenduiesti toate alea, ungi vasul cu unt si torni acolo.
Eu pun mai intai niste suc d-ala de rosii peste compozitie. Intind cum pot cu lingura. Asa am vazut ca fac astia la pizza . Pun mezelurile, mai rad peste ele niste cascaval si la cuptor. . Deci nu bagi nimic la cuptor inainte. Totul o data.
andanii spune:
innuta acusa vedem bebele
adrana mihnea felicitarile mele pentru bebe2, las ca slabesti dupa , ai timp de monti
sanse sa stii ca eu merg singura la sala, si merg la doua sali diferite (m-am inscris si la o a doua mai aproape de casa si mult mai faina si mai am si dincolo inca din abonament si trebuie sa le fac ) nu mai astept dupa nimeni , m-am tot rugat ba de una , ba de alta si tot imi spuneau mergem , mergem si nu am mai mers ... mam enervat si am mers singura ... si stii la ce concluzie am ajuns ... nu merg acolo la povesti, merg acolo ca la lucru , merg cand doresc nu astept dupa nimeni sa ni se potrivasca programul , merg imi fac treaba si plec , mai glumesc cu fetele pe care le intalnesc acolo ... e si mai funny mie imi place si chiar nu ma deranjeaza sa merg singura , mai sunt tipe care vin in duet si mai mult vorbesc decat muncesc nu stiu ce sa spun cu mersul in trupa
acusor ma bucur ca iti prind bine vorbele mele
si-acum in legatura cu pizza .... eu de ex fac pizza cu aluat integral si atunci pun pe ea rosii, ardei , ciuperci, ceapa si chiar peste care merge combinat cu faina integrala ..... condimente ..... fara sunca, branza si oua ... si e super bunaaaaaaaaaaaaaa , iar daca vreau cu sunca si lipide atunci fac si eu un blat cum zicea acusor, da mie personal nu imi place , e mai dulce , parca e praji .... prefer crocantul cu faina integrala si sa nu am sunca pe pizza decat dulcegaria aia .... sotului de ex ii place celalalta , depinde de gust aici ..... no cam asta e cu capitolul pizza
meniul meu:
vineri:
finn crisp cu lapte
legume cu carne
branza , rosii
mere
clementine
sambata:
cereale cu lapte (eram acasa si am schimbat)
gratar de peste cu legume fierte
ciorba
pomello
clementine
duminica:
pesmeti cu ceai (niste chestii din faina integrala)
legume cu peste gratar si salata de rosii cu castraveti
finn crisp cu branza si ceai
clementine
hai ca am scris deja un roman ... ultima chestie , azi dimineata am avut 79 ... va dati seama ce realizare , am -10 kg, sunt in culmea fericirii , ieri mi-am cumparat o bluzita drept premiu .... sunt fericita si cu un moral de invidiat la kg astea, desi nu sunt inca slaba , sunt cu 10 kg mai usoara si ma simt alt om , chiar un alt om , pe cuvant , nu am mai avut de 2 ani sub 80
va multumesc tuturor pentru incurjari si pentru sprijin, fara voi nu as fi reusit sigur .....
urmatorul meu targhet 75 ... eu doresc ca pana la 1 martie sa ajung la el
va pup pe toate
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
valentinag spune:
Danutaaa,felicitaaari!Super!10 kg in minus,piesa esti!La
mai mare!
Acule mi-am luat acum faina de naut si faina integrala de grau,asa merge sa fac?Fara sa pun doar naut?
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
sanse spune:
Felicitari Andanitzo Sa o tii tot asa
Cu sala ai dreptate ...dar lenea-i mare
Meniu ieri:
md:peste afumat si brz. mozzarela
p:peste fript si cativa creveti cu garnitura de legume sote
c:citeva felii de sunca
Meniu azi:
md:caizer,brz. mozzarela si 2 oua fierte
p:1 cotlet porc fript si salata
c:nu mai vreau sa pap nimic,dar daca nu mai pot rontai ceva legume
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
acusor spune:
Valentina, nu stiu daca merge faina de naut combinata cu aia integrala. Din cate stiu eu nautul se poate combina cu lipide.
Nu stiu ce sa-ti spun despre naut ca nu mananc.
Daca folosesti d-aia integrala vezi reteta lui Andanii. Fara lipide si proteine.
Cum zic fetele de pe culinar.ro, ca sa fie blatul monti, trebuie sa pui jumate faina integrala, jumate taratze. Dar eu ma abtin de la combinatii d-astea. Dupa parerea mea, blatul asta merge atunci cand esti la faza II.
Cum te mai simti Andanii?