MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata gagici

La mine s a dus aproape un kg, am 73,6kg.Nu e rau avand in vedere ca am mai calcat in strachini. Aseara am facut pizza si pt mine, monti cu faina integrala si tarate, o scarbosenie, nu mai manac asa ceva in viata mea. Nici aia cu naut nu mi place, asa ca o sa renunt definitiv la pizza.

Dani ma tin de mult sa te intreb...ce i finn crispu' ala al tau?

Meniul meu de sapt trecuta a fost cam acelasi zilnic, paine cu gem dimineata, supa la pranz si seara ciuguleli diverse (branza, iaurt, fructe)

Sapt asta am trecut la lapte cu cereale dimineata, in rest cred ca mananc la fel.

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Datele mele nu le aveti dar eu zic ca sunt tot la 65,5 (cateodata mai mult, cateodata mai putin). Si eu ma cantaresc zilnic ca nu rezist sa trec pe langa cantar fara sa ma urc pe el.Astept si eu sa vad cand scad sub 65.Nu ma grabesc.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor,

si eu ma cantaresc zilnic... mi se pare mai bine asa, cand vad ca urca cantarul si cu 100-200 grame, iau masuri :)

Deci... dupa 1 sapt... am reusit sa dau jos 500 grame :)
Am 74 kg. Am ajuns la 1/2 drumului. Am slabit 9 kg in 6 luni, al meu sot 13 kg in 6 luni :) (eu am multe abateri la dulciuri, fur de pe la piticii mei)

Va pup, o zi cat se poate de usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by latrishia

Neata gagici

La mine s a dus aproape un kg, am 73,6kg.Nu e rau avand in vedere ca am mai calcat in strachini. Aseara am facut pizza si pt mine, monti cu faina integrala si tarate, o scarbosenie, nu mai manac asa ceva in viata mea. Nici aia cu naut nu mi place, asa ca o sa renunt definitiv la pizza.

Dani ma tin de mult sa te intreb...ce i finn crispu' ala al tau?

Meniul meu de sapt trecuta a fost cam acelasi zilnic, paine cu gem dimineata, supa la pranz si seara ciuguleli diverse (branza, iaurt, fructe)

Sapt asta am trecut la lapte cu cereale dimineata, in rest cred ca mananc la fel.

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

lori felicitari pt kg
http://www.vaasan.com/public/en/01_export_products/01_finn_crisp/index.jsp asta e finn crsispul ce il mananc dimineata

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Fetelor felicitari pentru kg-le sau g-le pierdute..Mergeti mai departe , ca va prind eu din urma.
Andanii, eu raportez 75.8 kg dar nu-mi mai dau pumni in cap. Mai am 17 zile va dati seama? Doamne nu-mi vine sa cred. Azi noapte am visat asa urat...bebe era asa de mic...cat un degetel, eu nu aveam lapte si nici nu aveam in cap praf...eram atat de dezamagita de mine, ma uram...M-am trezit cu o stare, vai de mine..

am 37 saptamani

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,

nu m-am trecut pe tabelul din prima pagina pt ca nu tin un regim monti 100% ci mai degraba unul adaptat. Totusi din 8 ianuatie si pana acum cateva zile am reusit s adau jos 2 kg. De la 78 am coborit la 76 kg. Sa va zic cam ce mananc:
- dimineata pe la 8, cateva feliute de paine cu tarate de la VelPitar cu zacusca sau fasole batuta si 2-3 feliute sunculita
- la 10 cateva fructe (2 mere si un kiwi) sau un fresh din gref/portocale
- pe la 11 o cafea indulcita cu miere (nu consider indulcitorii ca fiind sanatosi)
- pe la 2-3 iau pranzul care e format din: sufle de conopida cu carnita de vita sau piept de pui fiert si o salata verde. SAU mazare cu carnita si 2-3 rosii. SAU spanac cu carne si salata verde SAU varza murata fiarta cu suc de rosii si o buc de carne langa.
- seara nimic sau ciugulesc ceva daca imi e pofta rau: cateva masline, 2-3 guri de carnita, 1-2 felii de cascaval.
Dulciuri mananc putine si in general cioco cu 60% cacao.
Faptul ca nu mananc seara cred ca ma ajuta f mult. Beau multa apa si ma simt bine.

As vrea sa stiu daca muraturile in otet sunt ok de consumat si cam ce cantit de migdale/fistic putem consuma intr-o zi.

Faceti vreuna din voi si sport zilnic? S-au vazut rezultate imbunatatite in timp ce tineti si dieta?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

S-a dus pe apa sambetei monti de azi..am papat cerealele fica-mii si o felie de paine cu nutela. Am 3 sapt de fara dulciuri si azi am facut abatere cat pentru toate zilele.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna!

din pacate nici eu nu am ce raporta, tot acolo sunt cu greutatea...mama zmeilor de abateri.

va scriu meniul de azi, ca stiu sigur ce gatesc:

mic dejun: doua ochiuri cu branza de burduf si salata

pranz: peste prajit(dat prin linte macinata, nu faina) si fasole verde , cu muuuuult mujdei

cina: sper ca numai portocale-mere..

felicitari celor ce au slabit deja...offf..ca tare as vrea sa vad si eu ceva schimbari la greutate. las ca saptamana viitoare poate oi avea si eu ceva de raportat.

pupici si cat mai putine abateri.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

miniuta las ca vine soare si pe strada ta
ele te inteleg perfect , si eu sunt disperata dupa dulce, de la mancare ma pot abtine dar de la cioco offfffffffff greu tare
lbelciug muraturile in general sunt ok cele cu saramura (adica apa cu sare ) pentru ca in cele cu otet se pune zahar, eu sincer mananc ... nu o consider abatere asa de mare ca mananc doi trei castraveti murati astfel, sunt abateri mai mari decat asta

eu sport fac aproape zilnic , de 4 ori pe sapt sigur ... slabesti altfel si defapt pe mine ma motiveaza faptul ca vad acolo cum se dau caloriile jos si ma abtin usor de la mancat prostii
ideea este ca facand sport mai greu vezi kg scazand deoarece se intaresc muschii mergand la sala si se da jos grasimea care e mai usoara , dar e un fapt stiut si eu nu ma panichez si ma masor .... sau se vede pe haine si la fata fff bine, nu intotdeauna kg spun faptul ca ai slabit sau nu sper ca m-am facut inteleasa , m-am grabit f tare

sanse, acusor, vali, mariana, latrishia va pupi pe toate

innuta 17 zile pana nasti???? aoleu , am emotii , iti tin pumnii, te poat apuca oricand , sau faci cezariana??? te-ai programat ??? te pupi[

a era sa uit , am citit si eu cartea lui Mihaela Bilic , mi-a placut ce am citit, merge tipa in metoda ca si monti cu combinatii functie de indicele glucimic si chiar e super ok , mie sincer mi-a placut ce am citit

meniul meu de ieri
finn crisp cu lapte .... te-ai lamurit lori ce sunt astea????
mar
orez basmatti cu legume
branza cu iaurt si sunca
clementine

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

87,2kg

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput