MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

M am lamurit Dani, sunt un fel de wassa, adik gustless..lol, si eu care ma gandeam la batoane de cereale gen fitness

Din solidaritate, o sa las tabelul asa, mi e si cam lene sa l modific, da nu mai spuneti la nimeni.

Pupi

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanii felul www.mestemacher.de/trendsetter" target="_blank"> asta ai incercat?

Contine:-cereale(uruiala de secara integrala,faina de secara integrala,fulgi de ovaz,fulgi de orz)
-apa,seminte de in,sare,fibre de ovaz,susan ,drojdie.
-nu contine griu.

Ce zici?E buna?Eu ma fac ca un balon de la ea dar e mai consistenta decat wasa.E mai gustoasa.
Stiu ca sa mai discutat despre asta,cum ca dupa un timp intru in normal.....

Mi-am luat azi si de la magazin una poloneza (paine de secara hipocalorica) care contine:
-boabe de secara macinate,apa,tarite de griu,faina de secara,sare,drojdie,fibra de ovaz.

Gasiti si www.naturaland.ro/" target="_blank">aici in stinga la paine integrala de secara.

Voi va balonati de la paine?

Acum altceva....

branza diet. cata grasime trebuie sa aibe max.?
Eu am gasit cu 5%.Merge cu paine?

Va rog sa-mi raspundeti ....
Sint o biata fomista....

ps.Mi-am adus aminte de:mananci calule ovaz?Nu ca-mi vine.....
Si painea mea are ovaz si cred ca de aia m-am balonat,nu?

Intru mai tz. pentru meniu

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sanse am incercat si eu tot felul da asta imi place , cu 5 feli si o cana de lapte mancate la ora 8.30 ma satur de imi ajunge pana la 11 cand mananc un mar si apoi la 12-13 pranzul

par ok painicile tale , eu sincer dinalea asa in punga vidate umede nu imi plac , altor fete poate

eu zic ca brazica diet 5 % e ok, bine nu mananci tu mult, vreo 50 gr pe painica ok si eu mananc excuisa este si 2% parca

sa stii ca si eu ma balonez de la paine .... chiar am mancat azi 3 felii de paine cu branza si am fost ca un balon ... da am mers la sala dupa ...

conteaza foarte foarte mult cantitatea de mancare mancat odata la o masa, eu m-am convins , degeaba mananc conform si mult ca nu slabesc un gram, da daca mananc putin pot sa ciugulesc si un patratel de cioco 70 %

va pup pe toate , mai vorbim maine

era sa uit saptamana asta te iert latrishia ca ti-e lene , of of asa imi tii locul tu ??? aai m-am suparat pe tine

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Multumesc Andanii
Pot combina branza diet. cu dulceata de afine tot dietetica?
Dulceata singura e prea dulce iar brz. i-mi sta in gat
Bineinteles papate cu painica.

quote:

eu zic ca brazica diet 5 % e ok, bine nu mananci tu mult, vreo 50 gr pe painica ok si eu mananc excuisa este si 2% parca

Ce cretina sint...sa nu-mi iau eu excuisaStiu ca e una in cutie mai mica mai slaba,dar nu m-am uitat niciodata cat are.
Branza de vaci exista si mai slaba de 5%?Duduia aia de la raftul de branzeturi mi-a spus ca asta e cea mai slaba Asa este?

Meniu azi:

md:painica cu dulceata diet. si lapte 0,1%
p:1 cotlet porc si salata
c:1 ardei iar dupa aceea cand credeam ca am scapat m-am apucat sa pregatesc carnea pentru ardeii umpluti si am tot mincat din ea.Maine e vineri si nu mai pot sa gust.
Am si eu un defect...cand e proaspata si pun ceapa calita,condimente mananc asa cruda
Problema e ca avea si orez

Sper ca nu v-am stricat seara...Va pup

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sanse,de ce sa ne strici seara???Ca mananci carne cruda?si matusi-mea tot gusta cand facem cate ceva!
Azi asa:
suc de portocale
2 buc de pui shanghai(cu faina de naut prajit)cu salata de castraveti si ridichii
iarasi 2 buc de pui cu rosie
si mai tarziu 2 banane

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

EU RAPORTEZ 77.5

DAR SAPTAMANA VIITOARE CRED CA BAG PLUS, fie-mea s-a taiat la picior si aseara am mancat chipsuri de legume la urgente ca-mi era tare foame si eram nervoasa tare ca eram deja de 4 ore si nu ajunsesm sa ne coase azi supa cu legume, cartofi, pui si galusti- ciorbitza mea preferata am mancat vreo 3 farfurii.......

cred ca i-au o pauza de la monti ca ma streseaza tare taietura lu fie-mea...chiar langa glezna pe interior, facuta in portelan la baie i-au pus 7 copci si o saptamana la pat, adica si eu........

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ooooo Corina,imi pare tare rau!Sanatate multa copilului!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea72 spune:

Raportez si eu 70kg
Eu nu scriu prea des ca meniul meu e cam acelasi in fiecare zi .Saptamana asta a fost tare greu ca sotiorul a vrut in fiecare zi zi cate ceva dulce:ba crema de zahar ars,ba ciocolata de casa si a mai trecut si mama pe la mine si a adus placinta cu dovleac .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pucku felicitari pentru kg si imi pare rau pentru taietura fetitei ... te inteleg perfect si eu cand sunt stresata mananc mai mult

sanse poti pune si gem dietetic , dar cum e aia gem cu branza , brrr eu nu as putea sa le combin

andreea felicitari, nasol de tine cu atatea prajiturele

nu exista branza de vaci mai slaba de 5 % (ma refer la alea tip unt) , e una cotage chese tot de exquisa
uite aici http://www.exquisa.de/Exquisa_Produktwelt.php
produsul 2 cu 0.8% si ultimul cu 0.2, astea le mananc eu , sunt mai multe feluri si sunt toate ok, persele (2) sunt cu iaurt si luneca bine, pun pe paine si condimente (busuioc... ) si e super sau cu rosii
mai multe esquisa http://www.exquisa.de/Produktwelt_Exquisa_fitline.php

vezi ca si philadelphia are produse light

sunt ok chestiile astea dar nu in cantitati industriale, daca mananci o cutie odata nu e prea bine, dar doua paini unse cu cate o lingurita eu spun ca e bine , oricum sunt un amalgam de euri, da ceva trebe sa manancam nu?

meniul meu de ieri:
-finn crisp cu lapte
-un mar
-orez cu legume si castraveti murati
-paine cu branza
-un cremvust , o bucatica de branza telemea, un castravete si o rosie
-un mar

cam atat
stiti ce am observat, painea e vinovata , cand mancam numai finn crisp slabeam mai bine, cum mananc mai multa paine cum stagnez , e bine si asa dar ... cred ca fac o pauza de paine , macar o saptamana sa vad ce se intampla , sunt putin suparata cu stagnarea, stiu ca asa trebuie , stiu ca slabesc oricum , stiu ca merg la sala si se vad mai greu kg , stiu , stiu, stiu , si totusi sunt putin suparata ....... si stresul cu doctorii isi spun cuvantul probabil si ciocolata din cand in cand ......

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

quote:
sanse poti pune si gem dietetic , dar cum e aia gem cu branza , brrr eu nu as putea sa le combin

Ma gindeam si eu...nu am incercat

Cele cu fructe nu merg,nu? Or avea zahar...Daca nu au ,merg?

Valentinag 2 banane!?

POZICI

KG MELE

Mergi la inceput