Mamici de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Getuta, mi se pare ca tu ai si burtica cea mai mare. Bebe are din ce in ce mai putin loc sa se miste. Pe masura ce trece timpul nu o sa-l mai simti chiar asa ca la inceput.
Poate si-a schimbat pozitia si atunci are loc in partea cealalta :)

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Parca zicea ceva si dr de asta.... ca nu o sa il mai simt ca la inceput.. da intradevar, am burtica cea mai mare de aici :D...
nu stiu ce sa zic, sincer, voi vedea sigur deseara, si pana atunci nu are rost sa ma mai gandesc, mai e putin de tot pana atunci...si cu ocazia asta il vad si la eco pe bebe mic si scump.... dar si dc are mai mult loc dincolo, tot ar trebui sal simt ... cred ca deja exagerez, sincer, nu eram asa ingrijorata la inceputul zilei, dar am vb si cu dr, si cu mama, si cu voi, si parca cum vb mai mult asa ma ingrijorez mai tare... si cu asta basta, va spun deseara si gata, ca acum nu mai are rost, vedem noi ceo fi, sper doar sa fie bine.....

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Andrea, multumesc de gandul bun, oricum nu mai este mult pana vine tati, si asta sunt sigura si eu ca aude, dar acum chiar sa inteleaga ce iam zis ???? nu stiti fetelor cat ma caiesc pt actiunea asta a mea fara gandire.... stiu ca ne aude, ne simte, dar nu stiu in ce masura isi da el seama de ce se intampla... asta nu cred ca are cumva cineva cum sa spuna...
Cleo, se poate sa fi obosit, dar deja sunt 3 zile de cand nu mai misca asa.... si mama mea mia zis ca nu prea e bine, sa merg la doctor, ca ei oricum cu eco in fata stiu mai bine...se poate sa oboseasca, asa sa zic jumate de zi, maxim o zi, dar apoi o ia de la inceput... asa cum zici tu, si eu lam simtit nonstop... pana luni.... sincer... acum o sa incerc si faza cu dulcele, e logic, oricine de la dulce e mai agitat, si bebeii mici, si copii chiar si noi, deci e logic...o sa incerc ca nu cerd ca mai pot face altceva pana vine tati....
Lori, eu de la incepututl sarcinii si inainte sa raman insarcinata am zis intotdeuna ca pe mine nu o sa ma streseze nimeni si nimic cat sunt gravida, nici soacramea macar, si cam asa este, de aia nu ma duc la servici (bine sunt si motive mult mai intemeiate pt care nu ma duc), ca stiu cat de imp e sa te simta bebe linistita si fericita...
Alina, nici eu nu as crede ce zice, asta ar insemna sa miste incontinuu, nu e logic ce zice pt ca doua ore trec, si apoi tot in urma cu dora ore, practic tre sa miste incontinuu... ma org, nu stiu cum sa explic, acum nici nam rabdare sa gandesc cum sa explic in cuvinte ce vreau sa zic... dar si la mine era la fel ca la tine, misca de numa, mai dormea, iar misca... exact cum zici tu, ma miram si eu ca e atata timp treaz, ca ar trebui mai mult sa doarma, cand colo eu aveam impresia ca mai mult misca... si la mine noaptea nul simteam decat cand mergeam la wc, dar adormea dupa un timp...ca si mine....

Fetelor, ce bine e cand ai cine sa te incurajeze, uite, deabea sau postat vreo 3-4 mesaje de dimineata, ca nu p0rea a fost activitate azi deloc, si acum cu problema mea deja am 4 raspunsuri...pupici dulci si mersi de incurajari... stiu ca va fi bine, trebuie sa fie.... sper sa constat ca e inca o ingrijorare nefondata.... sper.........

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica

ei, atunci stai linistita, ca vine tati in curand si mergeti la spital.

Cat despre neactiviate pe forum... uite dovada ca noi cetim. Dam F5 la fiecare 5 min, mai des decat la meilurile de la shefi

Te pupam si multa multa liniste.

24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Asa fac si eu, dar cateodata nu prea am chef si nu stau, mai ma uit ce am de facut prin casa.... e interesant cum va intereseaza pe voi mai mult forumul decat mailurile sefilor, se poate ??? sefii ce cred despre asta ??? hihihihihihih, ma prapadesc de ras... ma bucur ca le putem si noi intoarce macar cu ceva indiferenta, ca si pe ei ii dor undeva de noi, angajatii, isi bat joc de noi... pusi...

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Getutza te rog frumos nu te mai agita si nu fi nelinistita ca va fi bine,incerca sa te gandesti la ceva frumos pana ajunge tati acasa,ca nu mai e mult si mergeti la dr si ai sa vezi ca totul e ok.DAca te mai agiti vin pana in Arad si iti trag o bataita peste fundic.Noi toate suntem alaturi de tine si te sustinem.Asteptam vesti de la tine!!!Te pupik si pe tine si pe bebele tau!
Si acuma o intrebare pt voi toate cum fac sa imi arare de fiecare data semnatura ,adica Andreea in asteptare de bebe Eric Ianis?

Mergi la inceput

Are dreptate Cleo ca si eu tot la servici sunt si abia astept sa citesc cine ce a scris nou.hihihiNumai ca acuma sunt un pci cam suparata ca azi foarte greu imi intra pe forum si nu stiu de ce ?Oare s-au prins cei de mai sus ca stau pe acest forum ,ca asa ne-a restrictionat si messul?Oricum treaba lor.Daca nu ma laasa sa scriu de aici(de la servici) scriu de acasa.ciuda-ciuda.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Getutza te rog frumos nu te mai agita si nu fi nelinistita ca va fi bine,incerca sa te gandesti la ceva frumos pana ajunge tati acasa,ca nu mai e mult si mergeti la dr si ai sa vezi ca totul e ok.DAca te mai agiti vin pana in Arad si iti trag o bataita peste fundic.Noi toate suntem alaturi de tine si te sustinem.Asteptam vesti de la tine!!!Te pupik si pe tine si pe bebele tau!
Si acuma o intrebare pt voi toate cum fac sa imi arare de fiecare data semnatura ,adica Andreea in asteptare de bebe Eric Ianis?

in meniu, in stanga sus, este butonul PROFIL PERSONAL. Dai click, introduci parola, si sunt niste spatii mari de introdus semnatura.
Dai Save si gata.
Fain e sa pui si un link/sau sa treci saptamana (in fiecare saptamana sa o schimbi) ca noi toate, sa stim in ce sapt esti.

24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna fetelor,

.....stiu, stiu ...rusine sa imi fie ca nu scriu pe la voi, dar sunt asa de obosita si de stresata ca nu am timp. nu imi mai ajunge timpu pentru cite vreau.

am tot citit din acest capitol despre concedii. Pai prenatalul este de 126 de zile impartit cu vrei tu. cite vrei inainte, dar legal iti trebui 42 de zile pentru lehuzie, (astea sunt obligatorii)iar restul impartite. Cit despre salarul luat in perioada prenatala si post-natala e de 85% din salarul brut si acesta e doar pe perioada de 126 de zile.

sa va spun cite ceva despre noi, adica eu si bb2. am fost la un eco pe la 16 saptamini si dr mi-a spus la inceputul consultatiei ca e baiat, apoi ca e fata. Deci nu stim, o sa fie surpriza pina pe data de 1 Februarie cind merg din nou la eco, iar atunci o sa am 25 de saptamini si o sa fie mult mai sigur. Miine mi-am programat analizele din trim II, o intrevedere la medicul de familie, care e o draguta. Imi face mereu masuratoriale burticii, imi ia tensiunea, ma intreaba daca e bine cu sarcina si imi recomanda tot felul de lucruri, atit gratuite cit si la pret integral, daca e in folosul meu.
Dupa cum vedeti la semnatura am deja o giza mica acasa cu care ma intretin. Sunt atit de curioasa sa vad cum se vor intelege cei doi copii.... cam asa ma simt cite o data cind ma gindesc
Sunt multe de spus la mine, mai ales ca am antecedente de gemeni si tripleti pe ambele familii, dar pina acum la eco a fost confirmat faptul ca e doar unul. dar nu ma pot adresa cu ea, mereu ii spul el. ca e fotbalist, orice, numai fata nu ii spun. sper sa fie baiat, mi-ar placea foarte mult, cu toate ca nu avem nume de baiat. De fata am gasit, Cred ca o sa fie Amalia sau Lia. ne plac numele scurte si fara repetir ca sa nu spune "nume" a lu Simona sau a lu David (sotu). Daca e baiat... nu avem. dar o sa cautam noi

acum sun la scirbici si sunt super obosita si super ofticata. prea multa munca...[:)))]

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 22+
"Daca nu poti intelege lumea vizibila in care traiesti, cum indraznesti sa pretinzi ca intelegi o lume pe care nici macar n-o poti vedea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Danutza77 LA MULTI ANI!!!

alina 22+

Mergi la inceput

Merci Cleo!!!!
Alta intrebare.VOI cand va apucati sa ii cumparati hainete si ce mai trebuie,pat ,caruicior si alte cele? CA eu una nu mai am rabdare...

Andreea 19+ in astptare de bebe Eric Ianis

Mergi la inceput

Fetele, am plecat, sper sa revin cu vesti bune, pupici

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput