Mamici de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Merci Cleo!!!!
Alta intrebare.VOI cand va apucati sa ii cumparati hainete si ce mai trebuie,pat ,caruicior si alte cele? CA eu una nu mai am rabdare...

Andreea 19+ in astptare de bebe Eric Ianis

pt ca... ati bagat de seama..nu am chef de munca, iti raspund io:
-dupa ce termin de zugravit camera lui bb. Adica 1 febr+ 2 sapt pt zugravit+ 1 sapt pt rearanjat... zic ca la 1 martie e ok. Adica in luna a8a. Dar deja sunt in tema, cam stiu ce vreau si de unde:
-patut din Cora
-caditsa am vazut si pe bebelusultau . ro
-hainutse: Cora + Piciul (cica alea romaneshti sunt bune)
-si multe nimicuri de pe unde apuc

Iau din timp, sa am cand sa le spal calc (de vreo 2 ori, ca ma duce neuronul la asha tampenii)

24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Getutza iti tinem pumnii!!!!!!!!!!!!!!!Sa vii sa ne spui tot!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

mult succes, GETUTSA81

si o burticutsa

Mergi la inceput

Cleo ,dupa cum observi si tu nici eu nu am de lucru,dar imediat merg acasa la 18 ies!! Si noi in primavara cand da un pic caldura vrem sa ne apuca de renovat toata casa ,si camera lui bebica.Si eu am vazut in oras o gramada de lucrusoare pt bebe si abia ma abtin sa nu le iau.Acum va las ca imediat am intins-o spre casa ca deja a venit sotul dupa mine.Pupiki si ne auzim maine.Si Cleo-hai si tu acasa nu mai sta la servici !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andree27

Cleo ,dupa cum observi si tu nici eu nu am de lucru,dar imediat merg acasa la 18 ies!! Si noi in primavara cand da un pic caldura vrem sa ne apuca de renovat toata casa ,si camera lui bebica.Si eu am vazut in oras o gramada de lucrusoare pt bebe si abia ma abtin sa nu le iau.Acum va las ca imediat am intins-o spre casa ca deja a venit sotul dupa mine.Pupiki si ne auzim maine.Si Cleo-hai si tu acasa nu mai sta la servici !!!

la 18 30..vine tati sa isi ia fetele ;)
Si eu ma abtin greu. DOar faptul ca nu am gasit locul lor unde sa le pun ma mai franeaza. Ma distreaza si scoacra cu remarci:
-"cum sa iei lucruri inainte???"
cleo: uite asha. Sa stau io linistita ca mi le-am pregatit
-"sa nu le duci acasa!! adu-le la noi"
cleo: Neeee...pai sa mi le spal si sa mi le calc! io vreau sa imi fac asta.

Bine...las task-ul asta pt sapt 37->.

si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetelor!

Nu am reusit sa citesc din urma pt ca scrieti foarte mult si foarte repede!! Iar eu nu am timp acum pentru ca NE MUTAM! Problema este ca de atata oboseala nici nu mai pot sa ma bucur pe cat ar trebui... Incerc sa raman macar calma...pt binele lui bebe.. Oricum, astept sa terminam de dus ultimul transport maine (cutii, tot felul de lucruri..) si apoi sa ma bucur de noul apartament. Abia astept sa amenajam camera lui bebe!! Vreau sa-i pictez peretii cu motive din povesti, iar mobila o vreau alba, ce ziceti??
Nu mai am rabdare pana pe 25, cand merg la eco-morfo!! Cred ca si bebe simte la fel, pt ca e foarte agitat in burtica..il simt mereu. Iar de cateva zile ma loveste chiar tare in burta..cred ca e din cauza agitatiei mele legata de mutat..off. Sorry,bebe!
Pup toate burticile si va doresc o seara placuta!!
Succes fetelor cu eco sau amnio!!

alina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Am venit !

Cica totul e ok, colul inchis, nu am contractii, doar ca bebe sia schimbat pozitia. Unde obisnuia sa dea de numa, demi rupea oasele, statea cu piciorusele, acum acolo sta cu capsorul, si normal ca nu da cu capul... si probabil pana se acomodeaza cu pozitia noua...sasi gaseasca si el pozitia cea mai buna de tras suturi... acuma il simt cum misca de ex, simt undeva in josul bazinului, si mi se duce simtul pana jos de tot, stiti voi unde de am impresia cami vine pisu si asa ca o gadilitura, nu e chiar placuta senzatia... poate inainte si avea pozitie buna de dat suturi, acum daca sa intors... inainte statea cu capul in jos, acum sta cu capsorul in partea stanga, exact unde avea piciorusele... oricum multumesc la toate de sustinere, si sa fie bine si de acum incolo.. doctorul care era de garda a insistat tare mult sa raman internata dar eu nu am vrut.. ca mai bine internata ca asa ma controleaza tot timpul un doctor dc ceva nu e in regula... dar eu, ce sa nu fie in regula ? a zis ca nu stie, doar asa daca se intampla ceva... am preferat sa nu raman, am destule internari ca mam saturat, mie groaza de spital, pt mine e ca un cosmar la spital.... nu dorm noaptea, mie frica, am oroare de spital, mai bine acasa, si mai bine vin in fiecare zi la control decat sa raman internata... va puuuuup.....

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Nici eu nu prea am chef de munca, si nici nu prea am de munca, dar imi fac cate ceva sa nu stau degeaba.
Eu n-am cumparat inca nimic pentru bebelina, am hainute o gramada de la Vlad, ca nu stiu daca i le-am pus de 2 ori ca imediat crestea si trebuia sa-i iau altele, desi i le cumparam mai mari, mereu i le-am cumparat mai mari. Am sa-i cumpar noi, cand o fi s-o scot din maternitate, i-am promis lui Vlad ca am sa-i dau banuti sa-i cumpere el ce i-o place. In rest, trebuie sa cumpar si eu cadita, tot felul de cremute si uleiuri si geluri de baie si mai ales carucior. Am unul de la Vlad, dar este de cand poate sa stea in fundulet. As vrea sa-i cumpar unul care poti sa-l folosesti si ca scaunel la masina, dar nu vreau combinatii de genul 3 in 1, doar scaunelul de masina cu scheletul cu roti. Inca nu am vazut, desi nici nu m-am uitat prea mult. Vroiam sa incep sa-i cumpar pampersi si alte alea, dar n-am cumparat decat un sutien special pentru alaptat, pe care deja il folosesc caci este destul de comod si in rest nimic. Dar trebuie sa incep. Astept sa vand apartamentul, asa ca este o prostie sa incep sa cumpar de pe acum si apoi sa le iau si sa le duc in alta parte… Imi este drag de nu mai pot cand merg prin magazine si vad lucrusoare mititele, le-as cumpara pe toate !

25+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

M-am uitat si eu la pozele Gabitzei. Foarte frumoase, si Gabitza, esti frumusica foc!
Eu am burtica mai mare, am sa incerc sa fac poze si sa le pun aici, ca sa le vedeti, dar nu stiu cum sa fac, va rog, spuneti-mi si mie cum se procedeaza.
Deja simt cum mi se intinde pielea si, desi nu ma mananca, ma deranjeaza tare. Ma intreb de unde o sa mai creasca, pentru ca mi se pare ca este deja foarte mare.

25+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Getutza ma bucur nespus pt tine!!!! Nici eu nu prea le am cu spitalele,si eu am asa o oroare de ele si ma gandesc pe cand voi naste oare ce voi face.Am intrat mai mult sa vad daca te-ai intors si cum esti,ca acuma ma duc sa fac o baita si apoi in patut ca-s franta!!!Va pup pe toate si somnik pufos!!

Mergi la inceput