Mamici de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

M-am uitat si eu la pozele Gabitzei. Foarte frumoase, si Gabitza, esti frumusica foc!
Eu am burtica mai mare, am sa incerc sa fac poze si sa le pun aici, ca sa le vedeti, dar nu stiu cum sa fac, va rog, spuneti-mi si mie cum se procedeaza.
Deja simt cum mi se intinde pielea si, desi nu ma mananca, ma deranjeaza tare. Ma intreb de unde o sa mai creasca, pentru ca mi se pare ca este deja foarte mare.

25+

Pupik de la Onyx si Vlad

SCUZEEEEEEEE!!!!
Am incurcat numele! Am vazut pozele Getutzei, nu ale Gabitzei. Atunci raspunsul de mai sus este pentru GETUTZA!
Scuze inc-o data! Pupici multi!

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Onyx Eu tocmai ma uitam dupa Gabitza, sai vad si eu pozele, cand am citit mesajul tau hihihi... oricum eu consider ca toate suntem frumoase cand suntem insarcinate, se vede pe noi ca suntem fericite si bebe din burtica ne face sa fim mai bune si asta se vede si pe fata... multumesc la toate de aprecieri...
Andrea, mersi ca ai intrat numai pt mine sa vezi ce am facut, si eu sunt fericita ca bebe e bine, ghici inca ce... bebe acum parca ma simtit cat de stresata am fost si a inceput sa miste, acum il simt mai mult in mijlocul burticii, si a dat si acolo unde avea piciorusele si lam intrebat cu ce da, cu caputul ? poate isi da cu manuta pe capusor si lam simtit... a inceput sa miste bine, il simt acum mai infundat undeva mai inauntru, si logic, ca piciorusele lui nu sunt acum inspre afara, sunt chiar in mijloc... acum sta cu capusorul , spatele si fundicul dinspre stanga inspre dreapta, cu spatele in jos si picioarele in sus...dc pun mana pe sub burtica e ca si cum las tine in brate ca pe bebe mic nascut... atat doar ca intre noi e burtica... asa e de scump... si acum a zis doctorul ca a miscat destul de bine dupa el... hai ca va las, ca va plictisesc cu ale mele...
Eu la bebe deja iam cumparat o gramada de hainute, si soacra mea a zis sa nui cumpar dar nici ea nu sa putut abtine si cele mai multe mi lea luat ea... dra numai hainute... lucrusoare gen carucior, patut, cadita si dinastea tre sa vad ce am de primit si restul le cumpar, am zis ca poate ne permitem sa mergem in viena sa facem cumparaturile astea, am iesi mult mai ieftin... hainute am mai mult pe cand va fi mai marisor, inspre un anisor, am zis ca nui mai iau nimic, eventual doar de nou nascuti...si camera nu va avea, va sta cu noi, acum stam in chirie si nu avem mai multe camere, si nare rost deocamdata ca ar trebui sa fackilometri pe noapte sa ma duc la el... cand ne facem apartamentul e alta treaba, vom vedea... va pup si ma duc si eu la o baita si la culcarica... somnic usor !!!

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Bravo Getutza, ma bucur ca-i venit cu vesti bune!!!

Alina 23+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

buna seara fetelor!
am ajuns si eu de la dr acasa, fericita.
rog pe careva din voi sa-mi treaca si mie un carucior albastru, sa speram ca pana in mai nu ii scade puta.
are 389g la 21 de sapt, mi se pare cam greu.in rest e totul ok a spus dr, oricum nu prea inteleg ce scriu eu in carnetelul acela.
am intrebat si daca pot sa nasc normal si zicea ca in ultima luna imi poate spune exact cum o sa nasc, momentan bazinul e bine dezvoltat si permite nasterea, dar depinde si copilul cum se intoarce.
ce sa va mai spun, mi-a aratat BB tot ce are, s-a scarpinat la puta chiar cand a pus eco pe burtica, dupa care ne-a aratat toate partile pe rand.
va pup pe toate ca deja scriu romane!!!!

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara burtici

Vad ca deja pierd sirul, nu mai pot intra aici chiar in fiecare zi.
Datoram o explicatie Dariei_Ioana, inca de ieri seara. Sincer ma simt un pic rusinata de admiratia ta. Pentru ca nu ai de ce. Eu in schimb am de ce sa te admir caci inteleg cat de greu iti e cu puiucul tau mic, mai ales cu programul ei de somn, pe langa asta un sot care nu poate fi alaturi de tine in momentele astea. Sincer chiar si numai pentru motivele astea ai merita medalii, daca nu si pentru faptul ca ai atata curaj si rabdare sa lupti pentru familia ta. Si noi am fost despartiti 1 an jumate si stiu cat de greu ne-a fost atunci, si atunci nici macar nu aveam planuri de bebe...
Meriti tot respectul si din partea mea jos palaria...

Getutza81 bebe simte tot ce simti si tu...Daca esti agitata si el e la fel... Asa ca fii calma, ca el e activ in burtica...Numai ca noi uneori suntem mult prea concentrate pe alte probleme si uitam...iar bebe e cuminte ca atunci stie ca mami nu poate sa ii acorzi atentia necesara... si ai incredere in bebe tau

Uite de exemplu la mine azi a fost o zi foarte foarte grea, ca si ieri, astazi doar plina de meetinguri, prezentari si alte prostii...O zi imbecila. Asa ca bebe a fost tare tare cumintel azi ...asta pana am ajuns acasa, si m-am asezat in pat. De atunci e tare tare activ, si imi atrage atentia ca e acolo si ca vrea sa fie iubit. Iar eu acum stau si ma ocup de puiuc.

Gata, acum ma bag la somn ca nu mai pot de somn...deja s-a instalat oboseala si nu mai pot sa gandesc prea clar...

Va las fetelor si va pup...Sincer iertati-ma fetelor daca nu raspund la toate, insa nu prea ma mai duce capul in momentul asta.

Felicia 21+ viitoare mami de Gabriel
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Va pup de cu seara, burtici frumusici!

N-am apucat azi sa fac mare lucru, dar cand am plecat de la servici am imprimat primele 9 pagini ale topicului si le-am citit in tren.

Getutza, m-am linistit sa vad ca totul e bine la tine. Zau, nu-ti mai face griji din orice si mai ales nu mai crede in reguli din alea rigide: trebuie sa miste de 2 ori in 6 ore si sa se dea peste cap de 3 ori pe zi etc. Fiecare corp e altfel, fiecare sarcina e altfel, fiecare bebe e altfel, nimic nu seamana cu ceva ce a mai fost inainte la altcineva! Ai incredere in corpul tau si in bebelusul tau, ca el stie mai bine ce face

Eu nu am cumparat inca nimic, nimic pt. bebe. Abia am inceput sa-mi intind antenele, sa vad de la cine (amice, colege, cunostinte ale cunostintelor) pot sa primesc chestii cu imprumut sau la pret redus (gen leagan de sugar, carut Buggy cu enspe mii de functii, comoda de infasat). Abia dupa ce epuizez variantele astea incep sa ma interesez pe net de chestii second-hand sau noi. Oricum, stiu sigur ca scaunul de masina si mobila pt. camera lui (patutul mare si dulapul) vrem sa le luam noi-noute. Restul pot fi si uzate. Iar hainute o sa incep sa iau la primavara, aici se fac o data la 3-4 luni bazare pe la biserici si la gradinite, unde vin alte mamici si vand la pret redus hainute de bebe. M-am mai linistit, le rezolvam noi pe toate incet-incet.

Eu tin sa va anunt ca inca nu simt absolut nimic. Dealtfel si la amniocenteza bebele meu a fost atat de linistit, iar eu citisem ca ei se strang, se retrag in coltul opus atunci cand doctorul infige acul prin burta etc. Ei, uite ca nu e regula. Eu am fost f. calma si stapanita, probabil ca asta i-a transmis si lui ca e ok, nu se intampla nimic grav.

Stiti unde am invatat eu o tehnica buna de gestionat durerile de tot felul? Cand am stat odata 5 ore pe scaunul dentistului pentru doua punti relativ complicate. Ei bine, in acele 5 ore am putut experimenta diverse incercari si metode de a-mi diminua durerea, dupa care am constatat ca cea mai eficienta este urmatoarea: dupa primul soc al contactului cu durerea, incep constient sa ma relaxez si imi spun mental: "OK, deci asa se simte, deci asta e durerea. OK, e suportabil, acum nu trebuie decat sa ma las in voia durerii si sa o suport!". Si va garantez ca e o metoda buna, verificata de multe ori. Conteaza tare mult sa te poti relaxa, sa nu te incordezi aiurea, fiindca asta inrautateste orice fel de durere. Eu asa ma pregatesc si pentru nastere. Iar joia viitoare incepem cu haptonomia. Am sa va povestesc.

gabitzam, bafta multa pentru maine!! Inainte fara frica

Noapte buna, fetelor dragelor!

Felicia 16+ cu - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

getutza, ma bucur ca e bine BB tau si bine ca ai mers mai repede la dr sa nu stai stresata.
va pup!!!

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Getutza,ma bucur!Nu-ti mai face griji....BB e bine,o sa nasti la termen un BBlus perfect....trebuie mult optimism(eu stiu sa dau sfaturi...ca eu sunt mai panicoasa)
MissParker,pai nu o simt eu bine pe BBlusa mea si am 18 sapt si sunt la a 2-a sarcina....o sa-l simti si tu,stai calma.
Eu am fost ieri la medic.Colul inchis,lung.La eco am vazut-o pe gandacica mea care dadea din manute,picioruse ceva de speriat..pai atunci nu inteleg de ce eu nu simt!Doctorul,caruia ii spusesm deja ca mai am o fata,imi spunea temator"da' sa stiti ca nu vad nimic intre piciore".eu incep sa rad si ii spun ca stiu ca-i tot fata si ca-i OK....parca se ferea sa-mi dea 'verdictul'..eu sunt extrem de fericita,tati si-a pierdut si ultima speranta.Se pare ca si tensiunea in artera uterina stanga a scazut,e 0.55.Bine,citisem ca e normal sa mai scada pe masura ce inainteaza sarcina.plus ca nu stiu cat de performant este ecograful de la Municipal.Deci se poate trece in dreptul meu numele de Sara,va rog..parca Gabitzam opera modificarile.
Pupici

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor
N-am mai avut timp sa scriu, dar am citit acum ce ati postat. Felicitari celor care si-au vazut bblusii la eco!
getutza, nu te mai ingrijora ca-l stresezi pe bb. Eu n-am monitorizat niciodata miscarile lui bb la ore, mi se pare aiurea, mai ales ca sunt unele miscari mai slabe pe car epoti sa nici nu le simti daca faci altceva sau esti tu in miscare...Stai linistita, ma bucur ca bb e bine si ca te-ai linistit ...
in rest, va pupic pe toate...nu stiu ce sa zic, ma gindesc ca tre sa merg si eu la un alt control, dar probabil ca voi merge la alt dr, la Municipal, sa vad daca-mi convine si sa ma decid cum voi proceda in continuare..

David (10 nov 2004) si
Simona 25+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

Vom avea un BAIETEL, il va chema DAVID ANDREI si este un jucaus, am lacrimat de bucurie cand i-am vazut la eco putzulica:) sunt asa de fericita, chiar daca am o durere de cap teribila.
peste o sapt imi iese si rezultatul la TT, sper sa fie totul bine, radoi a fost super de treaba si f bine dispus, vreau sa zic ca dupa ce mi-a recoltat din secretia vaginala, cand sa cobor de pe capra mi-a intins mana, am ramas surprinsa pt ca e prima oara cand cineva imi intinde mana sa cobor de pe capra:)

Una peste alta suntem toti fericiti, va rog sa-mi treceti si mie caruciorul albastru, numele DAVID si spitalul unde voi naste, respectiv dct: Municipal, dct Radoi.

Va pup si multa sanatate!
Lori 17+

Mergi la inceput