Mamici de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Andree27 spune:
Neatza fetelor!Eu acuma am ajuns la servici si una dpua ma intrat sa vad cine ce a scris.hihihi Felicitari pt bebe LORI.Stiu si eu senzatia.Asa a fost si la noi cand am aflat ca e baietel,mai ales ca asta ne si doream.Al meu cand am fost la control avea putulica de 1cm si am zis ca cine stie ce macho va fi si imi va face sir indian de fete la usa...hihihihi....Si eu vreau caruciorul albastru....please..
Va pupik ca ma duc sa ma apuc un pic de treaba!!
PS am uitat sa va spun ca azi intru in saptamana 20 deci suntem marisori..
Andreea
19+ in astptare de bebe Eric Ianis
gabitzam spune:
'neatza buna la fete!
Vin acusica si carucioarele ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
inais spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa citesc ce se mai intampla.Rapid pentru ca am o zi tare aglomerata la servici.
Vroiam doar sa le felicit pentru vesti pe Cory74 si lcazangiu. Bine ca mai sunt si baietzei pe aici...in ultima vreme au aparut doar fetitze!
Daca nu mai intru, Gabitzam succes mult maine la amnio...
Va pup si va doresc o zi usoara!
Ina
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
Alysh spune:
Neataaaaaaaaaa.......felicitari tuturor fetelor pt vestile bune de la dr!!!
Noi raportam 3 ore de somn in noaptea asta.......am fost la soacra mea si am mancat pt prima data in viatza mea lapti...si mi s-a facut rau de la ei.am vomat enorm, nu ma mai opream, a fost un cosmar. Oribil!!!
Acum suntem ok!
Alina
24+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
gabitzam spune:
Andree27, acum imi dau seama ca pe tine nu te-am trecut pe lista. Imi cer scuze de scapare si te rog sa-mi mai dai o data datele tale (DN, DPN, UM). Ca sa trec si caruciorul albastru al lui Eric ![]()
Andree27 spune:
Gabitzule ia-ma incet ca nu prea ma pricep....Si acuma sa ma fac un pic de rusine habar nu am ce inseamna dp,dpn si um.DP e data nasterii??sau?
Sa nu radeti de mine,ca omul cat traieste invata.
Andreea
20+ in astptare de bebe Eric Ianis
andreap spune:
Felicitari Lori ptr.baietel!sa fiti sanatosi.Si eu tot la Muncipal nasc,suntem cam in aceeasi perioada..poate ne vedem.
Simonacip,ce mai faci?
Andreea,DN=data nasterii tale,DPN=data probabila a nasterii,UM-ultima menstruatie
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
Andree27 spune:
Merci Andreap.Deci DN=27.Septembrie 1983, DPN=13.Iunie 2008, Iar UM=06 septembrie2007.Doctorul mi-a zis la DPN 14.06 dar am calculat si e 13.VErificati si voi,va rog.Merci
Andreea
gabitzam spune:
Andree27, DPN ma interesa macar cu aproximatie, ca sa stiu unde te trec in lista. Data nasterii e ca sa stim cand iti spunem la multi ani ![]()
Andree27 spune:
ok,Gabitzule ,dar eu nu stiam deloc ce inseamna si de asta te intrebam.:P 
Andreea