Mamici de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Poate va intereseaza www.desprecopii.com/info.asp?id=1277" target="_blank">comunicarea cu bebe din burtica

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetelor.........eu n-am intrat ca pana acum mi-am ajutat surioara care e in sesiune sa termine niste referate. Si zilele astea o sa tot aiba nevoie de ajutor dar mie imi place, imi amintesc ce frumos era in Facultate.....acum chiar si examenele imi provoaca melancolie.

Cu burtica stau mai bine, Doamne ajuta, sper sa fie asa in continuare si sa nu mai am senzatiile acelea ciudate.
Spuneti-mi si mie cum e la voi cand vi se intareste burtica. Pt ca eu am uneori senzatia de balonare, chiar intarire a burrticii, dar cand o palpez e la fel ca intotdeauna.....pt ca oricum ea nu e niciodata prea moale....adica nu e ca inainte de sarcina cand bagam degetele inea f usor, de fapt in grasimutza de pe burta.

Alina 23+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Getutza, foarte dragut si interesant articolul; am incercat si eu sa vad daca raspunde sau se opreste la mangaieri si pare-mi-se ca "legatura" e stabilita.
Eu azi dimineata am fost la analize si in momentul in care imi recolta sange, eram cu inima de purice, ca am dubla fobie ace+sange si am simtit niste miscari si m-am trezit ca zambeam desi aia imi lua sange cu foc acolo. Acum sa vad daca mai zambesc si la rezultate....

Lori

Mergi la inceput

Fetelor, vin si eu cu o rpoblema, sper sa nu fie nimic. Saptamana trecuta, cam toata saptamana, lam simtit pe bebe ori de cate ori mergeam noaptea la toaleta (1-2 ori pe noapte) cand veneam inapoi si ma puneam in pat, bebe era prezent si isi facea de cap in burtica ca deabea adormeam... dimineata la ora 7 cand se trezea tati sa mearga la servici la fel, dadea si mai energic din picioruse sau manute, nu stiu... dar era lege.... sa miste... duminica, la fel, la ora 7 dimineata ma trezit si ma bontanit de numa, nici nu am mai putut dormi deloc, vreo ora, o ora jumate nu ma lasat... si peste zi la fel mai simteam.... acum de luni, nici noaptea cand am mers la toaleta, nici dimineata cand merge tati la servici, si nici peste zi nu il mai simt decat foarte putin de tot si foarte firav... azi la fel.... lam sunat pe dr, si iam spus ce ma ingrijoreaza.. a zis sa ii numar miscarile, si in 2 ore trebuie sa miste de 6 ori, dc misca mai putin e bai....sa merg maine la control... nu mai pot astepta pana maine si deseara ma duc la urgenta sami faca un eco.... acuma, mai e o chestie.... pana duminica seara mam simtit asa de obosita dea dreptul de la miscarile lui, foarte obosita si ma rugam de el sa nu mai miste asa tare ca mami e obosita, si lam pus si pe tati sa vb cu el, si ia spus si tati ca sa fie cuminte sa nu mai ma loveasca asa tare ca pe mami o doare... oare bebe chiar nea auzit ???? nu stiu ce sa cred, o fi adevarat ??? simte si el ??? sper din tot sufletul sa fie asta si sa nu fie altceva mai grav... va dati seama ca acum imi cer iertare la bebe si ma rog incontinuu de el sa miste, sami arate ca e acolo.... oricum, era pe de o parte oboseala, pe de o parte zambeam si ma bucuram ca al meu micut e asa energic... si acum de ex il simp putin de tot ca misca, sa zic asa ca la inceput cand incepea sa miste, foarte firav si nici numi dau seama daca intradevar e el sau niste mate peacolo.... sunt tare ingrijorata si mai ca ma apuca plansul, nu stiu ce sa fac si pana la 6 cand vine tati sa mergem la urgenta o sa incerc sami fac ceva de lucru, sa nu il stresez pe bebe... va pup.... multumesc ca ma ascultati...
Lorich, mam gandit eu ca tre sa intereseze pe cineva, am dat din greseala peste articol si am zis ca poate va intereseaza si pe voi, mie mia placut...

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Getutza draga,eu nu stiu ce sa-ti spun caci sunt la prima sarcina ,si sincer si eu sambata seara atata mi-a dat Eric din picioruse ca nu am dormit deloc,dar acum si -a revenit.Nu stiu ce sa-ti spun ,decat sa te sustin ,si o sa te rog sa stai linistita pana ce vine sotul tau de la servici sa nu te agiti ca sa nu il nelinistesti pe bebe.Dar sincer parerea mea e ca totul va fi bine,oricum eu iti tin pumnii si sa ne anunti si pe noi,ok?Cat despre auzit,am vazut un reportaj la tv si ca bebele in special pe tine(pe mama)de la 20 de saptamani o aude ffff bine.Asa ca sa stii ca bebele tau si pe mami si pe tati l-a auzit.Eu iti tin pumnii si ai sa vezi ca totul va fi bine.te pupik!!!!!!!!!!
Andreea in asteptare de bebe Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Getutza, eu il simt pe bb non stop. Medicul mi-a zis sa ma ingrijorez dupa cateva ore in care nu simt nicio mishcare, si atunci sa ma intind, cu mana pe burtica, 10-20min, si sa astept. Asha ca medicul tau ti-a recomandat bine.

E posibil si oboseala acumulata sa il fi linistit. Cine stie cum reactioneaza- e doar omulets si el.

Iti porpun un test: ia niste ciocolata dulce dulce, sau cateva linguri de zahar, si intinde-te apoi cu mana pe burtica, si uita-te la tv/citeshte. La mine (dar nu e regula!!! la mine am remarcat si dr mi-a confirmat ca e logic) se agita mai mult de la dulce. Adica dupa ce am mancat juma de tava de prajitura jumi-juma cu tati, intr-o seara...bb nu m-a mai lasat sa dorm... mi-a invinetit burtica din interior

Daca mishca mai slab/mai incetul..poate doarme si el. Si noi mishcam in somn.

A...citeam pe aici, pe forum, o mamica panicata s-a dus la primul spital ... mintsind putin: ca a avut o pata roshie. I-a facut eco urgent, bb era ok, si i-a dat ceva tratament - pe care nu l-a luat, fireshte. Nu e o solutie... doar ca daca te sperii in miez de noapte.. sa stii ca mai sunt 'artificii' pt linistea ta.

Cred ca e f. importanta linistea ta-ca ii transmiti asta si lui bb.

24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Getutza, foarte bine ca incerci sa nu lasi stresul sa te cuprinda de tot, sper sa fie totul bine la eco, abia astept sa citesc maine dimineata cand intru niste vesti bune.

Lori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Getutza......eu nu cred in chestia asta cu sa miste o data la nu stiu cate ore si de nu stiu cate ori chiar daca e spusa de un medic.

Bebele meu misca la intensitati diferite si la ore diferite. Cateodata nu-l simt cu orele si apoi da spectacol. Dorm si ei ca sunt bebei mici, eu chiar ma mir ca al meu da asa mult din picioare uneori...dar vorba ta, mai bine sa-l simt decat nu.
Dar are uneori ore la rand cand doarme.
Nu stiu cum e noaptea....dar eu am impresia ca el doarme odata cu mine. Si eu dorm binisor noaptea, doar merg de vreo 2-3 ori la baie, in rest am cel putin 8 ore dormite...........si sunt f sensibila, adica m-as trezi imediat daca mi-ar da un piciorus, dar nu simt, deci el doarme.

Nu stiu ce sa zic.poate are si dr ta dreptate, dar la mine nu se aplica ce-a spus ea si pana acum la eco , bebe era f bine. Sper sa fie mereu asa. Pupic

Alina 23+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Getuta, mi se pare ca tu ai si burtica cea mai mare. Bebe are din ce in ce mai putin loc sa se miste. Pe masura ce trece timpul nu o sa-l mai simti chiar asa ca la inceput.
Poate si-a schimbat pozitia si atunci are loc in partea cealalta :)

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Andrea, multumesc de gandul bun, oricum nu mai este mult pana vine tati, si asta sunt sigura si eu ca aude, dar acum chiar sa inteleaga ce iam zis ???? nu stiti fetelor cat ma caiesc pt actiunea asta a mea fara gandire.... stiu ca ne aude, ne simte, dar nu stiu in ce masura isi da el seama de ce se intampla... asta nu cred ca are cumva cineva cum sa spuna...
Cleo, se poate sa fi obosit, dar deja sunt 3 zile de cand nu mai misca asa.... si mama mea mia zis ca nu prea e bine, sa merg la doctor, ca ei oricum cu eco in fata stiu mai bine...se poate sa oboseasca, asa sa zic jumate de zi, maxim o zi, dar apoi o ia de la inceput... asa cum zici tu, si eu lam simtit nonstop... pana luni.... sincer... acum o sa incerc si faza cu dulcele, e logic, oricine de la dulce e mai agitat, si bebeii mici, si copii chiar si noi, deci e logic...o sa incerc ca nu cerd ca mai pot face altceva pana vine tati....
Lori, eu de la incepututl sarcinii si inainte sa raman insarcinata am zis intotdeuna ca pe mine nu o sa ma streseze nimeni si nimic cat sunt gravida, nici soacramea macar, si cam asa este, de aia nu ma duc la servici (bine sunt si motive mult mai intemeiate pt care nu ma duc), ca stiu cat de imp e sa te simta bebe linistita si fericita...
Alina, nici eu nu as crede ce zice, asta ar insemna sa miste incontinuu, nu e logic ce zice pt ca doua ore trec, si apoi tot in urma cu dora ore, practic tre sa miste incontinuu... ma org, nu stiu cum sa explic, acum nici nam rabdare sa gandesc cum sa explic in cuvinte ce vreau sa zic... dar si la mine era la fel ca la tine, misca de numa, mai dormea, iar misca... exact cum zici tu, ma miram si eu ca e atata timp treaz, ca ar trebui mai mult sa doarma, cand colo eu aveam impresia ca mai mult misca... si la mine noaptea nul simteam decat cand mergeam la wc, dar adormea dupa un timp...ca si mine....

Fetelor, ce bine e cand ai cine sa te incurajeze, uite, deabea sau postat vreo 3-4 mesaje de dimineata, ca nu p0rea a fost activitate azi deloc, si acum cu problema mea deja am 4 raspunsuri...pupici dulci si mersi de incurajari... stiu ca va fi bine, trebuie sa fie.... sper sa constat ca e inca o ingrijorare nefondata.... sper.........

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco

Mergi la inceput