Mamici de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
Daria_Ioana spune:
mie nu imi pasa cat ma ingras.
Pot sa pun si 30 de kg ...ce rost ar avea sa ma stresez?
Oricum e doar o perioada care va trece si apoi daca calulezi ...ca de fapt bebe are o greutate si el ,placenta,invelisul uterului,lichidul amniotic,sanii care sunt mai incarcati si tot asa ...e ceva normal ...asa zic eu .
Oricum voi da jos cate kilograme voi considera ca e bine dupa ce voi naste.
De abia atunci imi voi face probleme...intre timp profit si eu si mananc ce vreau ,cand vreau ,cat vreau ca deee sunt femeie insarcinata si mai bine un bebe mai mare cum am avut prima oara la 4.500 decat unul mai mic deoarece eu vreau sa fiu fotomodel si sa ma compar cu alte femei .
Oricum e clar,cat esti gravida nu mai poti si la fel ca atunci cand nu erai....
Cand am aflat eu ca eram gravida a doua oara si tocmai ma intorceam de la eco pe jos am fost" agatata" pe strada de un tip cu masina...cica "hei ,domnisoara..nu vrei sa te conduc acasa?"
Si eu i-am zis "sti sunt maritata,am un copil si sunt si insarcinata...asa ca ce zici ,mai vrei sa ma conduci acasa?"
Deci ce sa zic...acuma cine mi-ar mai face propuneri din astea...
Nu ca as vrea,dar cred ca orice femeie e flatata cand e admirata de barbati ,chiar daca nu recunoaste,dar acum inspir respect pe strada,prin magazine...asa ca o gravida oricat de tanara sau slaba ar fi nu mai e o femeie ca orice femeie ci are ceva special ...acel aer maternal care face ca aceasta perioada sa fie una unica.
Era o femeie zilele trecute prin magazin care ii zicea fetitei ei sa nu mai alerge :"ca uite,Doamna are un bebe in burtica si nu trebuie sa o lovesti''.
Asa ca de ce sa ma stresez cu kilogramele ...sunt gravida ...deci arat ca o gravida...cand nu oi mai fi gravida...ma pun pe cure..pe alergat,pe facut exercitii fizice...
Eu asa gandesc..poate de la oboseala ...nu va suparati pe mine...
lcazangiu spune:
Andree ai pus punctul pe problema, si eu am niste dureri de spate de nu stiu cum sa mai stau pe scaun, ma doare jos exact unde incepe funduletul, la sale vb batranilor, cateodata cand merg la fel simt ca ma taie....
si asta e doar inceputul, nici nu vreau sa ma gandesc peste 3-4 luni cum o sa fie:((
Lori
17+
cory74 spune:
salutare fetelor!
merci mult pt felicitari!
gabitzam, bafta maine la amnio, iti tin pumnii, fii tare ca totul se termina cu bine!!!!!!
nu stiu cine vroia valori de TT de sapt 16, le dau pe ale mele:
Afp 28.000 UI/ml, Beta-HCG 28000.00 mIU/ml, Estriol liber 3.000 ng/ml.sper ca iti sunt de ajutor.dr meu zicea aseara ca sunt ok valorile.
si mie imi place f mult salata de sfecla rosie, dar nu mai pun prea mult hrean de cand sunt insarcinata ca nu-mi cade bine.
mama imi povestea ca ea cand a fost insarcinata cu mine a mancat f multa halva, eu sa nici nu o vad, nu-mi place deloc.asa ca nu stiu ce sa zic despre mancare, vom vedea cand vin BB pe lume.
va pup pe toate!!!
corina 
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
Da, fetele, stiu, am gresit, nu-l mai ridic, mi-am incasat portia de frica si de remuscari. Am incercat si cu scaunelul, dar cam aluneca de pe el, ca nu e deloc atent...
andreea, nu am gasit inca dr, trebuie sa decid dupa ce discut cu cineva care ma sfatuieste.
Alysh, vreau sa-mi schimb dr pentru ca e prea departe spitalul Cantacuzino, unde ar urma sa nasc, de casa mea...si mi-e teama sa nu nasc pe drum, cine stie cum m-o apuca in miezul zilei si in mijlocul unui trafic infernal...plus ca dr mea nu prea e de principiu sa inducem nasterea (asta m-ar mai fi linistit , n-as mai sta cu grija cind ma apuca, cum voi ajunge, ce fac cu David, etc...)
feciansi eu mai am insomnii, adorm imediat ce ma pun in pat, seara, dar daca ma trezesc la pp exista riscul sa nu mai adorm vreo 2 ore...si mi se intimpla destul de des, aproape in fiecare noapte...sunt si eu cam capie, abia astept we...
fetele, si eu am deja 8 kg, dar am inceput de sapt asta sa incerc sa nu mai bag toate dulciurile si prostiile in mine...nu vreau sa ma vad peste 3 luni cit o balena. Nu vreau sa slabesc , dar macar vreo 2-3 saptamini sa nu mai iau nimic...
David (10 nov 2004) si
Simona25+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Ai vointa si mare!
Cum sa nu mai iei cand in ultima luna se ingrasa bb cel mai mult?! Eu fac un calcul, daca merg tot asa, cred ca mai iau cam 5-6 kg pana la sfarsit! Sper sa nu fie mai mult.
Vreau sa va spun ca eu beau in ultimul timp cel putin 2 litri de apa, nu stiu cum, ca inainte abia daca beam 1.5, asta in afara de suculete, lapte sau mai stiu eu ce. Am la munca o sticluta de ½ de litru de apa si o umplu din sticla mare de aici si beau o gramada, pana la ora mesei, la 2 deja am baut 3 sticlute, si apoi cand ma intorc pe la 4 pana la 7 tot mai beau, macar o sticla. Credeam ca apa iti mai calmeaza foamea, dar de unde, deja sunt moarta de foame. Am mancat mai devreme un sándwich si o banana, si acasa am baut o cana de lapte cu nesquick si acum sunt rupta de foame.
25+Pupik de la Onyx si Vlad
andreap spune:
Mi-au trimsi pe fax,de la CMU,rez la TT...
uitati ce scrie:
"The calculated risk for Trisomia 18 is 1:1780,which indicated a low risk"
"The corrected MoM AFP(0.98) is located in the low risk area,for neural tube defects"
si acum,cea mai importanta:
"Biochemical risk for Trisomia 21 1:282
Age risk 1:430" si apoi,"The calculated risk for Trisomy 21 is below the cut off which represents a low risk"
medicul meu zice ca e super ca e sub 1:250..eu vad insa ca riscul meu e peste cel al varstei
....ma ajutati?a mai facut cineva TT la CMU?
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Andree, e normala durerea de spate. Incet-incet ti se schimba centrul de greutate. Inconstient, fara sa-ti dai seama, ti se schimba postura corpului, ca sa preia surplusul de greutate plasat in fata, la burtica. Plus si corpul se pregateste, se mai lasa si se mai lateste bazinul.
Onyx, si cu apa este normal :) Volumul de fluid circulat prin corp creste foarte mult, rinichii merg mai mult, se si elimina mai multa apa, ti se face sete mai repede. Rinichiul filtreaza si sangele tau si pe al lui bebe, elimina toxinele, lichidul amniotic am citit undeva ca se improspateaza la fiecare 24 de ore, sau asa ceva. E chiar foarte bine ca bei apa multa. Si eu patesc asa, stau cu sticla pe linga mine.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Fetelor, subscriu si eu cu durerea de spate, care pe mine m-a apucat cam din luna a doua. E o durere pe care eu o aveam de regula la efort, seara, ei, acum toata ziulica. Dupa vacanta de 2 sapt de sarbatori, cand am stat la mama, fara sa misc vreun degetel, vad ca e mai binisor, acum durerile s-au mutat in zona inghinala, spre picioare, de merg ca un moshuletz.
Lori 21+
andreap spune:
Si inca ceva..stiu ca mai intrebase cineva:
AFP 31.3 Iu/mL,valori normale sapt.15-16 13.75-47.5;sapt.16-1715.81-54.62
HCG 27.895 Mlu/mL,valori normale sapt.11-16 6140-103000,sapt.16-21 4720-80100
Estriol liber 1.0 ng/mL,valori noemale sapt.15-16 0.57-2.47,sapt.16-17 0.73-3.198
Asa scrie la mine eu aveam la momentul analizei 16+1 sapt dupa Um si 15 sapt+4 dupa cum e dezvoltat BB
Off..stau asa de..nelinistita
mai imi spune cineva ce valori v-au iesit la trisomy 21???
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by andreap
Leeloo,felicitari!cat ai fluxul?la 14 sapt.eu aveam pe stanga 0.84..ieri mi-a zis(la Municicpal) ca am 0.55 pe stanga...Eu ti-am zis ca m-am mai linistit,si la Mariuca Iosup imi spusese la fel.atunci nu m-am stresat deloc,nimeni nu mi-a zis ca ceva..si bine am facut!Mariuca s-a nascut bine mersi la 40sapt cu 3.400 kg.Acum iau si eu Magne B6 de 2 sapt.Tutunaru da tratament cu pregnyl si magne B6..medicul meu nu vrea sa auda,asa ca iau doar magne B6.bafta
REVELION 2008
Andreeasi MARIUCA-7.11.2004
Andreea - eu aveam ieri 0.43 in cea dreapta si 0.61 in cea stinga - evident a mentionat valori crescute referindu-se la cea stinga. Astept acum sa ma duc luni la dr. meu si sa vad daca el imi recomanda ceva...
Nu mai stiu cine zicea de vitamine - eu nu iau nimic, oricum am luat pina acum 10 kg in greutate, ceea ce este foarte mult (e drept ca si bb vad ca e destul de maricel daca il compar cu bb fetelor cam de aceeasi virsta de sarcina cu mine, dar oricum greutatea lui inca nu conteaza...) - fac doar injectiile zilnice cu clexane...
Gabriela
21+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)PozeGiving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
fecian spune:
Saru'mana de sfaturi
Onyx sa stii ca incercasem sa imi fac ceva ocupatie, ca am ce...Insa nu ma simt deloc in stare. Cred ca pe langa starea asta de nesomn e si un pic de raceala. Altfel nu imi explic de ce ma dor toate oasele...ma misc mai rau ca o baba.
Insomnia asta cred ca mi-am facut-o cu mana mea, cand eram in faculta(cand imi facusem program de somn de la 10 seara la 2 noaptea). Pana atunci nu am avut niciodata probleme cu somnul. De atunci am perioade de cateva luni de insomnie alternate cu alte n luni de somn normal.
Consider ca cel mai bine pentru combaterea insomniei e pur si simplu sa o las sa se manifeste...dar acum o saptamana nu am dormit decat maxim 3 ore pe zi.Sambata am dormit excelent, am zis ca gata..s-a terminat.. Apoi au venit cateva zile de stres continuu la servici si iar am insomnii... De obicei rezist la nesomn pana pa 2 saptamani, insa acum nu mai pot...ochii mi se inchid, capul ma omoara, mi se invarte camera cu mine...
O sa stau in pat, si vedem ce o sa iasa...
Oricum ma simt tare vinovata sa stau acasa, si in pat![]()
Felicia
21+ viitoare mami de
Gabriel
pozici cu noi

.