Mamici de mai-iunie 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
Andree27 spune:
Cleo iaammiii iammmmi ce papi tu bun.Eu de exemplu nu prea apuc sa manac decat seara supica si ceva felul 2 pt ca in restul zilei sunt la servici si imi pun cu mine ceva sendwiciuri si mai imi cumpar cate un iaut de fructe si il pap cu cate o eugenie.Fructe mananc mai rar ,dar ce am obeservat la mine de cand sunt insarcinata neaparat imi trebuie sa mananc o supica/ciorbita pe zi,si chiar si 2 daca e cazul si mai imi trebuie sa pap cate un pepene galben.In rest nu am treaba.Si acum spune si tu reteta la salata ta de sfecla...
Andreea
20+ in astptare de bebe Eric Ianis
andreap spune:
Daniela,felicitari ptr.baietel!
Simona,eu tot la Municipal sunt...ai un medic sau acum cauti?Ai grija la greutati....
Cleo,eu cred ca am 7-8kg in plus cel putin..am iesit de mult cred din grafic![]()
..da' m-am obisnuit de la prima sarcina,cand am ajuns la 85kg![]()
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
Lorich spune:
Elena_q: Daca nu-ti raspund fetele azi, maine sau diseara iti scriu eu intervalele din triplu test, ca astia de la medlife, il dau pe perioade, saptamani. Oricum, de acolo poti sa vezi singura daca ai valori normale. Sunt la serviciu acum si analizele sunt acasa si nici codul ala casa incerc pe site nu-l mai am. Pup
Lori 21+
Andree27 spune:
Fete despre ce grafic vorbiti?ca eu sincer habar nu am...imi explicati si mie
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis
onyxg1998 spune:
Deci, vad ca nu sunt singura cu kg in plus! M-am mai linistit putin.
Vreau sa va spun ca a intrat deja la mine la munca o fata care o sa ma inlocuiasca pana vin eu inapoi (asta daca vin!) si eu am mai putin de facut acum, mai ales ca nici oferte si nici contracte nu prea am de facut, asa ca stau toata ziua si va citesc.
Fetelor, pe mine nu ma mananca pielea pe burta, dar in schimb ma doare, mai ales in jurul buricului, sigur din cauza ca se intinde, dar este o senzatie tare neplacuta. Eu dupa dus imi dau cu crema de corp pentru copii, Johnson, si nu am mancarimi. Am citit undeva ca este mai bine sa-ti dai cu crema peste pielea uda, ca intra mai bine in piele, si adevarul este ca nu e rau. Dupa ce ies din dus ma scutur putin de surplusul de apa, imi dau cu crema pe tot corpul si apoi ma tamponez cu prosopul. Oricum pana imi intind eu toata crema pe tot corpul, jumatate este deja uscat. Ma spal cu un gel de dus hidratant pentru piele uscata si asta ajuta o gramada. Doar pe maini unde ma spal toata ziua am pielea uscata ca in rest este moale, catifelata.
25+
Pupik de la Onyx si Vlad
cleo78 spune:
deci salata de sfecla roshie:
-trimiteti pe tati sa ia 2 kile de sfecla roshie din piatza (2 sa ajunga..ar fi cam 6-7 sfecle medii, cat mai roshu inchis), eventual si 1 radacina de hrean
-spalate si puse cu tot cu coaja pe tava de jos de la cuptor
-foc mai mic -2 ore; eventual le invartiti
-dupa ce se racesc- se curatsa de coaja (ca pe cartofii copti)
-dati pe razatoare, sau tocati, dupa gust (eu fol. robotul...)
-daca puneti si hrean...dati-l pe razatoarea cea mai mica si dozati-l dupa gust
Amestecat, cu putina sare (lamaiie/otet daca va place..eu dupa hrean nu am mai vrut nik) si am pus in 2 borcane de 800gr cu filet la frigider. Sa am cand mi-o fi pofta.
Daca e valabila teoria: ce papa mami cand e puiul in burtica...papa si puiul toata viatsa... pot as zic ca o sa am o domnisoara sanatoasa, energica, si ne mofturoasa. Ca acum mananc tot!
Semnat...: Termita
24+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
DanaH spune:
Hai ca am intrat din nou, se vede ca nu am chef de munca.
quote:
Originally posted by onyxg1998
Eu dupa dus imi dau cu crema de corp pentru copii, Johnson, si nu am mancarimi. Am citit undeva ca este mai bine sa-ti dai cu crema peste pielea uda, ca intra mai bine in piele, si adevarul este ca nu e rau. Dupa ce ies din dus ma scutur putin de surplusul de apa, imi dau cu crema pe tot corpul si apoi ma tamponez cu prosopul. Oricum pana imi intind eu toata crema pe tot corpul, jumatate este deja uscat. Ma spal cu un gel de dus hidratant pentru piele uscata si asta ajuta o gramada. Doar pe maini unde ma spal toata ziua am pielea uscata ca in rest este moale, catifelata.
Onyx, asa am facut si eu pana nu de mult. Dar m-a mancat in... nu spun unde, si am pus intr-o seara niste saruri de baie in cada. Eu tot cred ca de la asta mi se trage. Dupa ce ca era piele intinsa si sensibila, am mai iritat-o si eu. asta este singura explicatie pe care mi-am putut da-o. De atunci nu mai folosesc nici un fel de gel de dus, nici creme de corp; imi este tema si cand ma spal pe cap, sa nu ajunga prea mult sampon pe burta.
Cleo, si eu sunt mare iubitoare de aceasta salata. bine ca mi-ai amintit de ea, diseara trec pe al supermarket sa ma mai cumpar o portie. la mine este putin mai usor pt ca aici se gaseste in supermarket deja fiarta, eu doar o tai si pun hrean. si, evident, o mananc.... si cu ce pofta.... mmmm, deja ma gandesc la cina.
pup fetele si ma duc si eu la masa, ca am muncit mai mult de o groaza pana acum. astept dupa-amaiza, poate am mai mult spor.
Dana
24+
onyxg1998 spune:
Fetelor,
Voi cand aveti de gand sa intrati in concediu??
Eu ma gandeam prin martie, daca totul merge bine, cam o luna inainte, voi ce ganditi ??
25+
Pupik de la Onyx si Vlad
Andree27 spune:
merci CLEO de reteta.Chiar mi-ai facut o pofta.....Dar pana atunvi nu ma gandesc pana a deseara.
Se vede ca nimeni nu are chef azi de munca ,dar si acest forum da dependenta.
Si eu ma fac cu crema pe burtica ,de la mustela ,si sincer chiart sunt multumita de ea ca nu am nici o treaba,cateodata ma mai manaca burtica dar atat.
Va rog mai spuneti ce si cum mai trebuie sa stiu ca eu sunt la prima sarcina si sa fiu informata cu tot!!
Andreea
20+ in asteptare de un ingeras: Eric Ianis
fecian spune:
Deci nimeni nu ma poate ajuta
Am incercat sa dorm acum...m-am chinuit o ora
si m-am trezit.. Nu mai pot de oboseala, simt ca am nervi , insa nici putere sa fiu nervoasa nu am...
Cred ca o sa incerc din nou sa dorm...desi deja nu mai am sperantze sa ma simt odihnita...
Felicia
21+ viitoare mami de
Gabriel
pozici cu noi