Mamici de mai-iunie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Felicitari leelloo2004 pt baietel.Ca in ultima vreme numai fetite erau pe aici si e cazul sa aducem si noi baieteii nostrii.hihihi
Cleo-tu tot la servici?
pupiki

Andreea 20+ in astptare de bebe Eric Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Leeloo,felicitari!cat ai fluxul?la 14 sapt.eu aveam pe stanga 0.84..ieri mi-a zis(la Municicpal) ca am 0.55 pe stanga...Eu ti-am zis ca m-am mai linistit,si la Mariuca Iosup imi spusese la fel.atunci nu m-am stresat deloc,nimeni nu mi-a zis ca ceva..si bine am facut!Mariuca s-a nascut bine mersi la 40sapt cu 3.400 kg.Acum iau si eu Magne B6 de 2 sapt.Tutunaru da tratament cu pregnyl si magne B6..medicul meu nu vrea sa auda,asa ca iau doar magne B6.bafta

REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fete am o intrebare la voi.Voi luati ceva vitamine sau ceva,elevit de exemplu,nu de alta dar mie inca nu mi-a dat dr sa iau nimic.Oare e ceva daca nu iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza77 spune:

Alina anto, multumesc pentru urari!!!

Si pentru ca eu nu intru foarte des as vrea sa le urez tutror fetelor care isi aniverseaza ziua de nastere in ianuarie multa sanatate, bucurii, sarcini usoara si copii sanatosi!!

Daniela 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineata fetelor

Felicitari fetelor pentru baitzei..Iar au preluat conducerea
Alysh imi pare tare rau sa aud ca tia fost rau..Cel mai bine e sa eviti experimentele...nu de alta, dar sa nu patesti ca si acumfata sa ii treaca
Eu iarasi stau prost cu somnul... Dupa ce ca am avut niste zile de kko , acum am dormit doar 3 ore si simt ca deja nu mai pot...Ma scurg din picioare. Am si renuntat sa merg azi la servici tocmai din cauza asta. Ce sa mai fac? am incercat laptic cald, relaxare seara, masaj, baitza calda....dorm 3-4 ore dupa care ma trezesc si stau si ma chinui restul noptii...ma trezesc mai obosita decat m-am culcat.

Va pup, poate puteti sa ma ajutati si pe mine

Felicia 21+ viitoare mami de Gabriel
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Fete am o intrebare la voi.Voi luati ceva vitamine sau ceva,elevit de exemplu,nu de alta dar mie inca nu mi-a dat dr sa iau nimic.Oare e ceva daca nu iau?

eu am avut elevit, 1 pastila la 2 zile, pe care le-am in primul trimestru; dupa ce medicul mi-a vazut & revazut analizele, a zis ca nu e bai daca uit sa le iau, si sa termin ce mai am de luat (ca oricum le iau cand imi aduc aminte, adica 1 data pe sapt..)
Eu incerc sa mananc cat mai variat: micul dejun neaparat 2-3 cani de lapte cu cereale (alea eftine, pe care scrie insa ce minerale+ vitamine contin...), adaugam la pranz ceva carnitsa, salata cu toate ce ma inspira, iaurt/branza/smantana (macar 1 din ele ca dressing la salata), si kilu de fructe/citrice ce o fi. Seara acasa...supica, sau laptik, iar fructe (de data asta pacalesc pe tati sa imi curetele el clementinele/mandarinele/ce a cumparat el). Dezmats, da?

A, taare faina o fo salata de sfecla rosie care mi-am facut de asrbatori. O sa mai iau iar 2-3 kile... oare de data asta imi ajung > 1 sapt?

24+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

quote:
Originally posted by Andree27

Mie mi-au dat un complex de vitamine, cu toate vitaminele incluse si cu acid folic si in plus mi-au dat si fier, ca au zis ca am ceva anemie la ultimele analize. Le iau inca de la inceputul sarcinii, mai putin fierul pe care-l iau de aproximativ 2 saptamani. Eu zic ca daca medicul considera (in baza analizelor) ca nu ai nevoie de un suplement, nu are nici un rost sa iei, desi sunt bune acolo, nu strica. Daca mananci multe fructe si legume care au o gramada de vitamine. Si eu mananc fructe, mai ales banane, ca-mi plac mult sau portocale, uneori mere, dar altceva nu ma atrage. Si din legume, de toate, ca facand supe, ciorbe, mancare in general, deja mananci vitamine, nu ?! Urmatoarele analize trebuie sa le fac saptamana viitoare (testul O’SULIVAN cred ca se cheama, pentru zahar in sange).

25+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Buna, fetele!
Iar am disparut ca magarul in ceata, dar sa stiti ca v-am citit in fiecare zi la cafeluta de dimineata. Nu am avut timp sa va raspund pt ca trag tare sa termin un capitol din teza pana plec in romania vinerea viitoare, plus o prima versiune la un articol, plus de pregatit o prezentare pt saptamna viitoare..... Uff, am multe pe cap si chef ioc.

Felicitari pt fetele care s-au intors cu vesti bune de la control. Sa o tinem tot asa pana la nastere si dupa!

Fetele care ziceau de kg, si eu am luat 8 pana acum. Mi se apre multicel, mai ales ca parca nu mananc asa de mult. ma rog, nu mananc mancare, dar rod toata ziua fructe. zici ca sunt un soricel, ba un mar, ba o banana, ba mandarine.... ceva de speriat.

Cu somnul vad ca o duc mai binisor, reusesc sa ma odihnesc destul de bine. In schimb ma mananca in continaure burta, si acum parca a urcat mancarimea si catre sani. Am avut vreo doua dimineti cand m-am speriat cum arata pielea pe burta de la atata scarpinat noapte in somn. si ziua fac la fel, zici ca sunt o maimuta. imi este teama s nu raman cu o piele urata si dupa sarcina. am fost la medicul de familie si mi-a dat o crema, dar nu se vede nici o schimbare. aseara in schimb mi-am facut un ceai concentrat de musetel in care am adaugat o lingura de bicarbonat si m-am tamponat pe burta dupa dus. mi-am amintit ca asta mi-a recomandat o doctorita din romania pt alexandru cand se "spuzise" intr-o vara, cred ca de la caldura(nu stiu cum sa zic, ii aparuse o iritatie mai ales pe burtica). Am vazut ca asta a avut succes, cel putin jumatate din noapte nu am mai avut mancarimi. mi-a parut rau ca nu am facut mai mult ceai sa am si pt dimienata, ca dimineata nu am timp sa fac ceai, sa il racesc. Dar pt maine dimienata o sa imi fac din seara asta si poate scap pana la urma.

Despre miscarile bebelinei.... sunt zile in care nici eu nu o simt foarte bine, dar sunt si zile in care este foarte vioaie. nu stiu daca are legatura cu starile mele (probabil ca da, dar nu am stat sa urmaresc). oricum, adorm in fiecare seara cu mana pe burtica si ma trezesc la fel. dimineata cred ca am simtit unde ii era capsorul, am mangaiat-o si mi-a" raspuns" si ea, in partea opusa (probabil ca a dat din picioruse ca semn de incantare). ufff, sunt fantastice momentele astea!

Cam atat despre noi. As vrea va raspund si eu, fetelor, sa va incurajez si sa va felicit pe fiecare in parte, dar uit de la mana pana la gura si nu am timp sa reiau din urma tot ce ati scris. dar sper ca voi nu va suparati. sper sa vina si timpuri mai bine, cand o sa pot sa stau si eu la taclale mai toata ziua, dar pana atunci.... cu picatura.

Dana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andree27, mie de la sfarsitul trim. 2 mi-a dat Elevit, mi-a zis ca este super necesar in ultimul trimestru, adica, acum mai pot uita de el, dar mai tarziu nu.

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Buna ziua!Fetelor am o intrebare ...stiti care sunt valorile normale pentru 16 saptamani la AFB,HCG si ESTRIOL la Triplu Test?
Am facut acest test la Medical Test din Bacau...asta asa ca atentionare pentru fetele din Bacau..si mi-au facut un mare dezastru in acel buletin...mi-au incurcat valorile,mi le-au dat pentru alta perioada de sarcina...o tampenie.Bani multi si calitate...zero.Chiar ma gandesc sa public acest rezultat exact asa cum mi l-au dat ...adica inrosit acolo unde nu era cazul si bun acolo unde cred ca valoarea este cam mica.Mai am un pic si dau in criza de nervi...mari indolenti....parca lucreaza cu cartofi!!!
Mersi mult!

Mergi la inceput