Pentru inimioara Nataliei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zaharia.o spune:

am tot incercat ieri sa sun (3-4ori).
poate este ceva cu tel.

Intradevar costul operatiei va fi asigurat prin E 112, mai ramine de rezolvat transportul si cazarea. Pentru transport nu stiu inca daca este nevoie de avion medical sau avion normal. De la Kay am inteles ca avionul medical(din Germania) a costat 10500 euro.
Sper sa nu fie nevoie ca sa pot pleca mai repede daca nu trebuie sa mai astept.

Kay cind ai timp poate mai discutam de avion si alte aspecte legate de deplasare,ca sa pot dau si eu un raspuns lui Eicken (cind pot sa vin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hai ca nu ne mai intalnim la telefon... al meu iesise din priza si acum i s-a terminat bateria si parca nu se mai incarca odata... iar pe mobil mai am 1 liniuta rosie de baterie si n-am incarcatorul...

eu n-am de unde sa stiu care este starea Nataliei si in ce conditii poate fi transportata. asta va spune un medic care o cunoaste. dar, daca nu e dependenta de oxigen si e stabila nu cred ca ar fi nici un impediment s-o transportati cu avion comercial.

cazarea este 15 euro pe zi, aveti acolo si bucatarie comuna, complet echipata, nu va trebuie nimic. masina de spalat si uscator, detergent si absolut orice aveti nevoie.

va trebuie pasaport pentru fetita si daca pleaca un singur parinte cu ea, declaratie din partea celuilalt parinte, legalizata la notar. eu mi-am luat si asigurare medicala, cu toate ca e facultativa. e bine sa o ai, pt ca acolo e foarte scump sa te tratezi, iar medicamentele se elibereaza DOAR cu prescriptie.

altceva fara de care sa nu va puteti descurca acolo nu cred sa mai fie, restul sunt usor de rezolvat. daca am plecat eu singura, cu o genata de mana, fara sa stiu nimic acolo si m-am descurcat, sigur o sa va descurcati si dvs !

multa sanatate !

orice alta intrebare aveti, raspund imediat ce pot !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Multumesc pt raspuns.

Am inteles ce ma interesa. Pt cazare trebuie sa vorbesc acum cu nemtii(cu cine),sau ma duc si se rezolva acolo.
Despre transport am vorbit cu pediatrul cardiolog si va face o investigatie inainte de plecare; in principiu nu sint probleme.

Cum s-a manifestat SONIA dupa Infarix.

Multa sanatate

Mergi la inceput

Am si site acum mai este nevoie?

Mergi la inceput

pt cazare vb cu dr. Eicken ca sa va aranjez cazarea.

Sonia a facut putina febra, 37.8-38 si atat. i-a scazut repede.

puneti site-ul, ar fi de folos.

si ar trebui sa afisati suma stransa pana acum.

multa sanatate

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Buna Oana, sunt Carmen vreau sa stiu mai clar ,dupa cate am inteles nu este posibila internarea mamei in clinica (nici in perioda post operatorie?)... cum procedai spre ex. cu alimentatia Soniei,
au schimbat ei laptele sau ai mers cu lapte dus din tara?.
..de cite ori pe zi aveai aces la Sonia? cite kg avea la operatie ? acum vad ca arata f.bine ,Natalia pune f.greu 100 g in 2 sap.are doar 3.200 kg.
i-ti multumesc! pentru ajutorul dat.

Mergi la inceput

1.internarea mamei in clinica e posibila, dar doar in cazul in care ei considera ca e necesar. au prioritate mamele care alapteaza. adica daca bebe suge. cum Sonia nu putea suge, eu ii lasam laptic pt noapte, au ei pompe acolo. programul de vizita este de la 8 la 20, cu pauza de la 12 la 1 parca... nu-mi amintesc exact. iar post-operator, la TI, este extrem de limitat accesul. de la 8 jumate la 12 si de la 2 la 8, dar nu poti sta pre mult. depinde de camera in care sta copilul, de starea lui, de ceilalti copii din jur.

2.in Germania nu se gaseste Nestle, asa ca noi mergem cu laptele nostru, pt ca ii merge bine cu Nan HA. dar in rest ti se pune totul la dispozitie. absolut orice. de la pampers pana la macare.

3.Sonia a suferit o operatie paleativa, nu de corectie. atunci avea 2600 gr. a scazut post operator la 2330 si a inceput sa ia foarte bine. dar totul e extrem de bine calculat, doza de diuretic in balans cu cantitatea de lichide. daca ceva iese din grafic e corectat imediat.

4.despre ingrasarea lenta eu cred ca operatia nu a fost prea reusita... dupa o paleatie un copil ar trebui sa inceapa sa ia in greutate. in convorbirile cu nemtii mi se pune intrebarea : "ia in greutate?" asta e un semn ca ceva ar fi in neregula si ca trebuie vazuta in clinica lor.

eu zic sa nu va mai faceti atatea griji si sa rezervati bilete de avion si sa plecati la Munchen. eu am ajuns acolo la 4.30 dimineata, nedormita de 24h, fara prea multe haine, cu un copil aproape muribund. si nu stiam nici macar unde o sa dorm. si uite ce bine ne-am descurcat ! ici multi !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.p spune:

Ma bucur din tot sufletul ca ati rezolvat problema cu banii pentru operatie.Sper sa primiti cele mai bune sfaturi si recomnadari cu privire la cazare si drumu.
Dumnezeu sa va insotesca si sa ajungeti cu bine si cat mai repede la Munchen.
Va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Acum 2 zile am vorbit cu Andreea Marin si ea mi-a spus ca este impresionata de cazul Nataliei. E o sufletista (avea hartia cazului din Jurnalul National - in camera ei)!
Ea l-a sunat pe tatal copilului si i-a oferit ajutor direct.
Acum ramane ca tatal fetitei - Octavian Zaharia sa ne tina la curent cu mersul cazului - ce ajutor concret mai este nevoie, ce a reusit sa adune - pentru ca noi sa putem sa ajutam cu putinul nostru, picatura cu picatura.
Ajutorul vostru - al fiecarui membru DC, pentru cazare este extrem de important.

cu drag,
Mirela

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Pina in data de 30.01.2008 am adunat 3000RON si am promisiunea ca o sa fie achitate biletele de avion(dus).Miine am sa contactez persoana care se ocupa de transport sa vad care este situatia.Tot miine am sa verific si contul in euro.
Pt transport la intoarcere am sa contactez agentia cind am sa stiu exact data de intoarcere.

Legat de costurile pt cazare nu pot sa dau prea multe amanunte. Ce stiu acum din discutia cu Kay,nemtii i-au asigurat cazare.

Oricum in data de 06.02.2008 vom pleca in Germania si voi vedea acolo cum sta situtia.
Am sa revin cu noutati.

Deocamdata le multumesc celor care ne-au ajutat si le doresc multa sanatate.

Mergi la inceput