Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Fetelor, e o zi grea pentru noi toate si sunt sigura ca fiecare a scris din inima fiecare mesaj. Fiecare in stilul caracteristic.
Haideti, va rog, nu va aprindeti!
Eu cred ca andruzza a avut o idee super cand s-a gandit la un topic separat in memoria Mayei.

Stiti ca io prima data cand am simtitce inseamna momentul de reculegere a fost acum? 10 min n-am putut scrie nimic. Si in continuare ma reculeg...

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu va propun time out pana joi seara. Daca totusi arde va rog mult dati pe PMuri.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Nene nu am chef de studiu si pace.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

[/quote]

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Mirciulix mi-a facut o figura...n-as putea spune ca e o surpriza, dar parca, totusi...speram sa nu ma loveasca asa repede.
I-am cumparat din carefour niste tricouri de la TexBasic (rosu, bleumarine, portocaliu), ieri il dau pe cel bleumarine, dupa doua ore se umple copilul de bube si toooot apar!!
Scot tricoul, spal copilul, dau alt tricou (alb) si incep sa-i dispara bubele, acum nu mai are decat putine pe gat spre barbie.

Deci zic eu ca e alergie.

Maman imi zice sa-i reclam la OPC, ca vezi doamne au mai fost cazuri cu hainute vopsite cu pigmenti toxici. Eu ma gandesc c-o sa-mi rada aia in nas, ca am eu copil sensibil. Daca nici de la cerefour nu pot cumpara atunci de unde?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by betty78

quote:
Originally posted by Roxana_G

Nene nu am chef de studiu si pace.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Pai da, ia sa fi trebuit sa studieze la coafor.. sa vezi ce chef avea!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Annisia, tu vb de discoteca????? Tu,maestra poalelor in cap si a datului in spectacol? Eu nu ti-am spus nimic aiurea, nu te-am jignit, mi-am spus doar parerea pe un ton civilizat, am si spus ca-mi sterg mesajele dupa ce le scriu, dar tu in mod constant te iei de mine si imi scrii pe un ton super aiurea!!! Esti chiar dusa, fata draga...incredibila esti!!! Daca ai vrut sa ma enervezi, de data asta chiar ai reusit.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

De ce ti-ai sters, Tomasa, mesajul? Nu iti poti asuma responsabilitatea? Lasa-l sa vada si altii cum poate sa gandeasca o MAMA...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mame care "prafuiti" copiii... dupa 4 luni ati trecut la varianta 2 a laptelui praf? Sau sunteti tot pe 1?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Vaaai ,Andries....E de belea cu alergenii astia!Vad ca puiul meu sta bine la cap. asta,niciun episod pina acum!

Nu-mi vine sa cred:a dormit puiul meu de la 10:30 aseara pina la 7 dimineatza,stiu ca pt multe dintre voi nu reprez. nimic asta,dar pt. mine conteaza enorm!!!!Prietenii stiu ,,de ce''!Isabelutza,Tomasa,Betty,Sabina,Luy....
Eram alt om cind m-am trezit,dar tzitzele erau beton,abia a reusit sa o apuce pe dreapta de plina ce era!
Ma duc sa mai deretic una alta,poate spal ceva,puiul doarme...
Sabina,ma incinta Montignac,dar nu stiu regulile si combinatiile alimentare!
Fetelor,steamerul ala e minunat,pe bune:imi gatesc in 20' super portii de orez,legume,carnitza,are capacitate de 10 L!Tot sa gatesti!
Mandarinutza lansase o tema cu :,,ce si de ce avem nevoie pt marea diversificare''.Pt. mine e fdevreme sa vb despre asta,mai avem 3 luni pina atunci,dar vreau sa fiu informata!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

Mame care "prafuiti" copiii... dupa 4 luni ati trecut la varianta 2 a laptelui praf? Sau sunteti tot pe 1?

=====================

Depinde de producator. La Milupa (Milumil) se trece dupa 4 luni si la Victor am facut trecerea imediat ce a implinit 4 luni, pentru ca nu-i mai tinea de foame. La Nestle (Nan) formula 1 este buna pana la 6 luni. Acum tot pe Milumil sunt si mi se pare ca deja nu-i mai ajunge, desi are doar 2 luni jumate' si papa aproape 1l pe zi.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by carpatina

=====================

Eu folosesc humana si am trecut la 2, dar la humana se specifica virsta de 4 luni pentru trecere. Iar la 3 se trece la 8 luni.
La Cristian am schimbat nan1 cu nan2 la 6 luni, asta in conditiile in care am inceput cu nan1, nu cu ha sau cu pre-nan.
Am studiat nitel diferentele intre humana 1 si 2, 2-ul are mai mult calciu si ceva mai multe lipide.
Mentionez insa ca Ana-Maria se satura f bine cu humana 1, si chiar mie mi se parea ca maninca relativ putin cantitativ, comparativ cu fratele ei la aceeasi virsta si chiar cu media recomandata in carti. La ea 5 mese pe zi , in ml, arata cam asa: 170-120-110-120-150.si aluat zdravan in greutate: are 7,8 kg la 4 luni, de la 3,2 la nastere.

Mergi la inceput