Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

In nici un caz nu intentionam sa-i masor mancarea...Sunt inca in faza de prospectiuni si incerc sa-mi fac o imagine despre ce va urma referitor la diversificare.
Asa sunt eu mai previzibila...imi place sa am o idee despre ce va urma si atunci am nevoie de cat mai multe informatii.
Si ca sa nu induc iarasi in eroare: intentionez sa fac un program pentru sot cand voi merge la job...adica la ora "x+/-dx" papa piureu din borcanasul s.a.m.d
Daca eu sunt foarte organizata sotul e extrem de imprastiat asa ca...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Fetelor, ma gandesc poate n-ar fi mai bine sa deschidem un subiect separat unde sa fim alaturi de Rita, sa ne rugam pentru micuta Maya, noi si intreaga comunitate DC??
Poate Rita n-o sa citeasca 1,2,3..7 capitole aici, dar un subiect separat .. nu stiu, zic si eu!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Tomasa

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nene nu am chef de studiu si pace.

Sabina, sa stii ca nici la Alex nu cantaream gramele, dar se vedea de la o posta ca nu manca nici jumatate din castronelul ei. Sper sa nu mai fie acum cazul.

Isabeluta, sigur ca ii dai cu lingurite de bebe, cele de silicon speciale sunt foarte bune. Daca te referi insa la masurarea cantitatii, ca se zice sa incepi cu 1-2 lngurite, raportarea se face la cantitatea dintr-o lingurita obisnuita adica 5 ml. Cat despre mesele diversificate, nu stiu daca e ok la cerere, ar fi bine sa ii stabilesti cat de cat un program de masa.

Pinacolada, te rog da-mi si nr de tel de la locul de joaca si as vrea sa trec sa il vad maine. E ok pentru petrecere? Voiam impresii de fapt. Unde stau parintii, cum e cu mancarea, etc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nici nu este greu sa te enerveze cineva pe tine. Si iti atrag atentia ca iti permiti mult prea multe in ceea ce ma priveste. Te rog sa iti reconsideri atitudinea. Intelege ca sunt oameni care au alte pareri decat ale tale. De fiecare data cand cineva are altceva de spus, sari la gatul lui. Vad ca nu o mai faci doar cu mine... Iar daca asta numesti ton civilizat...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rodica, ai reusit sa dai anuntul si sa comanzi jerba???????
cred ca e mai important asta decat sa ne suparam.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ftelor, ce v-a apucat?!? Calmati-va un pic, chiar nu-i momentul!!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Nici nu este greu sa te enerveze cineva pe tine. Si iti atrag atentia ca iti permiti mult prea multe in ceea ce ma priveste. Te rog sa iti reconsideri atitudinea. Intelege ca sunt oameni care au alte pareri decat ale tale. De fiecare data cand cineva are altceva de spus, sari la gatul lui. Vad ca nu o mai faci doar cu mine... Iar daca asta numesti ton civilizat...

Micul Yannis creste mare

Annisia,fara suparare,am citit de cateva ori mesajele Tomasei si nu vad unde e tonul aiurea!Plus de asta,Tomasa vorbea cu Si_bv,in niciun caz cu tine.Pe bune....
Iar in ceea ce-o priveste pe Tomasa,din punctul meu de vedere,a contribuit enorm la latura informativa a acestui topic;cunosc tipe de la alte odisei sau care-au nascut si care citesc cu sfintenie topicul nostru in special pt. sfaturile mai mult decit avizate ale ei,ale Sabinei,Roxanei...sunt mamici cu f multa experientza de la care eu am invatat f multe si pe care le stimez din inima!
Sa nu crezi ca fac pledoarii aici,de amorul artei,n-am niciun interes!
Nu-ti contest nici tie latura comico-artistica!Dar nu pe asta se bazeaza totul!
Fiecare avem simpatii si antipatii,chiar si in lumea virtuala,dar nu trebuie sa ne permitem sa ni le aratam fatzish!
Cred ca era mult mai civilizat sa te abtii...Pe bune...

Mihnea

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Si sa stii ca nu m-am erijat in avocata Tomasei,nici pe departe,dar mi se pare nedrept cum gandesti!
Cred ca te-a deranjat f tare faptul ca ai fost rugata indirect sa stergi poeziile;sa-ti spun cinstit si mie mi s-au parut sinistre,dupa ce le-am citit mi-au dat o stare f aiurea,am fost si eu fff tulburata ieri!

Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Nene nu am chef de studiu si pace.

Sabina, sa stii ca nici la Alex nu cantaream gramele, dar se vedea de la o posta ca nu manca nici jumatate din castronelul ei. Sper sa nu mai fie acum cazul[/i].

Ai luat un castron mai mic?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput