Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
Pinacolada spune:
Se gasesc niste ligurite mici din silicon, foarte bune, perfecte pt gurita mica a lui bb!
se gasesc la farmaciile sensiblu,help net etc.
cecilia L spune:
Betty
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq
Yaia spune:
Buna tuturor!
Eu iar a trebuit sa-mi trezesc pruncul din somn azi dimineata. Offf, si ce frumos dormea, ca parca nu voiam sa-l deranjez...dar a trebuit. Am fost si mi-a luat proba pt. testul Papa (beah!) si m-a controlat si la laptarii. Am putut face testul pentru ca am avut menstruatii in ultimele 3 luni, ceea ce-i intereseaza pe ei. Deci asta e regula pt. test aici: sa ai menstruatii in ultimele 3 luni dinaintea testului, chiar daca sunt neregulate.
Anul trecut pe vremea asta il concepeam pe Tudor.
O zi buna tuturor, fug ca plange!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
tomasa spune:
Isabeluta, ti-a raspuns bine Sabina, cantitatea mancata este irelevanta. Lingurita mica, pt. bb, este foarte potrivita pt. inceputul diversificarii, in primul rand pt. ca este mai moale decat cea normala. O masa se considera inlocuita atunci cand copilul nu mai primeste suplimentul de lapte dupa piure.
La inceput tu ii dai alimentul nou introdus, dupa care ii oferi san in completare. Cand va manca piure astfel incat sa ii fie de ajuns si sa-ti refuze sanul, atunci ai inlocuit masa respectiva.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
angipangi spune:
buna si de la noi ma intristat pierderea Mayei eu ii doresc Ritei multa putere de a trece peste greutatea asta. Marunzica fenchel ai dreptate este fenicul iar Kholrabi este gulie.
mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/
Tzuki spune:
Am citit si eu despre durerea Ritei si am ramas fara cuvinte .
Sincere condoleante .
Ma rog si eu pentru micul sufletel pe care Dumnezeu l-a vrut mai aproape.
Tzuki, mama de Tzuk mic (2.09.07)
Tzuki spune:
Vrem si noi pe listuta si rugam una din fetele care se pricep sa ne treaca si pe noi :
bb David, 40 saptamani, 2 septembrie 2007, h 21.25, 3750 g, 52 cm, Apgar 9, nastere naturala.
Incerc sa citesc din urma sa ma pun la punct cu ce se discuta.
Tzuki, mama de Tzuk mic (2.09.07)
Sabina spune:
Eu cred ca poeziile nu erau pt Rita, ci pur si simplu o descarcare din partea Annisiei.
si eu sunt pt editarea lor, sunt ff pesimite.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bernix spune:
Am ajuns in sfarsit cu cititul la zi. Ce zi trista! Tot ce vroiam sa scriu nu mai are nici un rost.
Condoleante, Rita!
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
bernix spune:
Fetelor, orice ati hotari voi sa facem ca ultim omagiu pentru Maya sunt de acord.
Numai timpul o va ajuta pe Rita sa accepte situatia si sa invete sa traiasca fara stralucirea soarelui ei, insa eu cred ca gesturile astea de care ati votbit voi (o jerba, un anunt in ziar) n-au cum s-o supere pe Rita.
Trebuie sa fim acum alaturi de ea, cand are nevoie de sustinere, si daca nu asa, atunci cum?!
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe