Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Apropo de schimbarea laptelui, de la 1 la 2. Noi l-am trecut pe ANdrei pe Milumil ptr ca nu manca in romania SMA de care luasem noi o groaza de cutii.

Nici Ioana n-a mai mancat in Ro Nan-ul sensitive din care si noi luasem muullltteee cutii. Asa ca le-am dat la biserica.

Gasesti Milumilul din Ro si in Iceland? Ca la noi nu-i decat Aptamil.. care in Ro nu era...

Multa sanatate lui Andrei.. si voua, putere si speranta!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Legat de diversificare, ce tip de robot e ok? Ma intereseaza unul care sa aiba blender, storcator de fructe/legume. L-as folosi pe asta care il am ca stie sa faca de toate, oare are ceva? Eventual sa iau un mixer vertical Braun pt pasat. Ce ziceti? Si tre sa iau si castronele, canita cu cioc...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Roxana.. cand spui supa.. spui zeama de morcov fiert?

=====================

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Legat de diversificare, ce tip de robot e ok? Ma intereseaza unul care sa aiba blender, storcator de fructe/legume. L-as folosi pe asta care il am ca stie sa faca de toate, oare are ceva? Eventual sa iau un mixer vertical Braun pt pasat. Ce ziceti? Si tre sa iau si castronele, canita cu cioc...

Eu nu iau alt robot... storcatorul de fructe oricum e neatins.
Si la ce ti-ar mai trebui mixerul Braun.. daca ai blender?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Sim , un robot super e Philps cucina. Dar atentie, unele blendere daca au capaciatate prea mare nu prelucreaza cantitatile mici de care ai tu nevoie. De ex eu am bosch si nu face sub 200 ml blenderul. iar la batut albus si maioneza e varza, adica iese un vax, ca nu are tel.Mixerul ala braun vertiacal e f ok , are cumanta mea.De storcator de fructe eu zic ca nu prea e nevoie, ca ii dai piure de fructe.Eu nu prea sunt de acord cu sucurile ca nu aduc fructul complet.

Intrebare de baraj, i-am luat lui cristian nuca de cocos, cum se desface? si ce se maninca/bea de la ea?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by sim_stoian

Eu nu iau alt robot... storcatorul de fructe oricum e neatins.
Si la ce ti-ar mai trebui mixerul Braun.. daca ai blender?

=====================

De lene . Ca sa pun blenderul tre sa il scot din fundul dulapului, sa scot niste chestii de la robot...Nu e mai usor cu mixerul?

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Magdaz eu nu am gasit nicio alta solutie decat sa dau cu ea tare pe gresia de pe balcen

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna seara si de la noi.
roxana - ei sunt foarte smecheri, stiu cu cine le merge si cu cine nu! si al meu mananca de toate la gradinita, acasa in schimb face mofturi.
zisesem saptamana trecuta ca eliza nu prea mananca, ma bucur acum ca s-a reglat, si-a revenit cu papica!cred ca a fost doar o faza...
as vrea si eu sa contribui...spuneti-mi va rog cui...
multumesc.
pupici tuturor si multa sanatate.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Magda, nici nu stiu daca e o cantitate minima la blenderul meu. Am un Moulinex. Storcatorul de fructe o sa fie bun cand mai creste, ca nici eu nu ma inghesui la sucuri acum, merg pe piureuri. Nuca de cocos nu stiu cum se desface. Oare nu are 'un punct slab'?

Povestioare

Mergi la inceput

Hmmm, parca imi aduc aminte ca a luat tata una cand eram mai mica si a lovit-o cu toporul pana a crapat-o, a scurs sucul si a continuat operatiunea pana a taiat-o bucati. Se bea sucul si se mananca partea alba din interior (e cea pe care o gasesti in comert rasa).

Povestioare

Mergi la inceput