Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

De lene . Ca sa pun blenderul tre sa il scot din fundul dulapului, sa scot niste chestii de la robot...Nu e mai usor cu mixerul?

Pentru 3 lulele ale noastre e mai usor pasat prin sita..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Nu-mi vine sa cred ca citesc asa ceva...!!! Nici nu mai vreau sa citesc mai departe.
Dar o chestie nu ma pot abtzine sa n-o zic!

Toamasa chiar nu merita asa ceva! Si chiar daca si-a pierdut rabdarea, o intzeleg.

Annisia, tu-i scriai: "iti permiti mult prea multe in ceea ce ma priveste.". TU itzi permitzi mereu, cu absolut toata lumea, foarte multe, pe tonuri din cele mai mistocare (nu ironice!) si toata lumea itzi accepta tonurile si toanele 'cu umor'.
Iar tu sari pe Tomasa ca arsa, pentru ca te-a tras de maneca la o gramatica (da, voit stalcita, stiu!) si acum...
Poezelele erau cam sinistre - randurile tale foarte frumoase erau suficiente!

Asa, am 'prins glas sa spun ce gandesc', ceea ce tu apreciai atata la fete. Si tot vorba ta: nu te obosi sa imi raspunzi. E doar o parere personala.
PACAT! Se poate si civilizat, si stim asta de peste un an de zile.

Time out o vreme - mi s-a taiat cheful rau de tot. Nu credeam sa ajungem aici.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Apropo de schimbarea laptelui, de la 1 la 2. Noi l-am trecut pe ANdrei pe Milumil ptr ca nu manca in romania SMA de care luasem noi o groaza de cutii.

Nici Ioana n-a mai mancat in Ro Nan-ul sensitive din care si noi luasem muullltteee cutii. Asa ca le-am dat la biserica.

Gasesti Milumilul din Ro si in Iceland? Ca la noi nu-i decat Aptamil.. care in Ro nu era...

Multa sanatate lui Andrei.. si voua, putere si speranta!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Am luat din Ro si o sa ne trimita ai mei.Nu am avut alta varianta. Bine ca il maninca.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Nana, ma bucur mult ca ati primit aprobarea de plecare. Tine cont de ceea ce ti-a zis Sabina, medicii americani chiar raspund la orice intrebare.
Tin pumnii!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Legat de diversificare, eu am un robot de bucatarie cu de toate, o sa-l folosesc probabil, oricum vreau sa iau si un mixer vertical, tot in ideea cantitatilor mici.

Noi azi am fost povestitori, toata ziua a vorbit pe limba lui si a ras in hohote, iar partea cea mai frumoasa si-a dus piciorul la gurita, nu a puput sa-l prinda, dar era asa fericit ca il atingea.Acum se cearta cu catelusul vorbitor......fetelor au crescut bebelusii nostri.......

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Fetelor, ce mai stiti de prisi?

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

M-am linistit! S-a rostogolit si Degetzica de pe burta pe spate. A descoperit din greseala si de duminica tot experimenteaza si se distreaza teribil.
Asta era vestea buna. Cea rea e ca ii reapare iritatzia la pasa. Cum am incetat tratamentul cu Triderm, a reaparut.
Voi incerca si alt unguent si servetzelele alea uleioase de care vorbea Ana, poate merge ceva.

Acu avem program de stat cu fundul gol si ras la bec. Sper sa adoarma si sa revin dupa baitza.

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara tuturor. Nu am mai posta nimic de aproape o luna dar va citesc ori de cite ori am timp. Am retinut toate discutiile despre diversificare.Am admirat multipuiuti frumosi si ne-am bucurat ca ati avut sarbatori fericite.

V-as ruga sa imi spuneti daca s-a mai confruntat cineva cu o problema ca a noastra. Daria are de citeva zile citeva reprize de plins puternic. Se arcuieste tare pe spate si uneori face multe pirturi. Ma gindesc ca e de la stomacel desi colicile au trecut de citeva saptamini. A mai auzit cineva de o revenire a colicilor in jurul virstei de patru luni?

Si inca o intrebare. Ce fel de ceiut beau puiutii vostri si ce cantitati?

In rest suntem bine, in citeva zile implinim 4 luni, suntem in grafic cu greutatea si talia. 6900g si 65cm.

Am admirat cu mare drag pozicile puiutilor si ne-am bucurat ca ati avut sarbatori frumoase.

Imi pare rau ca nu am postat mai des. Toate mamicile se cunosc inca din timpul odiseei...

Apreciez orice opinie sau sfat in legatura cu problema noastra.

Noi va trimitem tuturor pupici roz.
O imbratisare de imbarbatoare Ritei

Poze Daria

http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Bernix, am avut si noi problema asta. Ce pampers folosesti? noi am scapat de problema asa: cutadem, spalat la fiecare schimbat de scutec apoi stat la "aer", schimbat Pampers cu Libero, de care sunt f multumita! iritatiile au disparut complet si am renuntat la cutaden, acum dau cu putina crema de la sanosan, inainte albeam pielea ca sa nu se irite. Cred ca facea alergie la pampers.

Si eu ma intrebam ce-o fi cu Prisi?...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Asa e Bernix,si o vroiam sa intreb de Prisi,ea intra des!
N-au mai intrat de mult:aeperju,alinus25,kriss79,amar,ligea!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput