Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Nana sanatate multa va doresc!!
Iar tu fii puternica, gaseste timp sa te odihnesti si evita sa gandesti negativ, atat cat poti! Esti la fel de importanta ca si Andreiut in infruntarea asta a vietii. si o sa vezi ca se va termina cu bine!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Pe mine nu m-a paruit al meu bebe, dar de tipat si certat jucarii si alte alea, da, la greuuu...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nana, eu am mai avut lapte juma de an dupa intarcare! cate o picaturica...ba la controlul ginecologic din octombrie 2006 , la palparea mamara mi-a arata dr ca inca mai aveam! era o prolactina mai marita, de acolo cicluri neregulate.
Insa, acum TU contezi, sa nu cumva sa-ti faci remuscari sau mai stiu eu ce ganduri, important e sa fii odihnita pe cat posibi;l si cu mintea f f agera la boston. Nu uita, dr americani sunt obisnuiti sa li se puna toat intrebarile posibile.
Bunica lui Claire(nepotica mea care a avut leucemie) ii intreba pa aia cate in luna si-n stele, si ii raspundeau cu argumente.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Andries

Nana, tinem pumnii sa fie ok cu tratamentul asta!! Dar la boston va duceti oricum, nu?

Andries

Da da.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Nana,suntem alaturi de tine,iubita!Pupam Andreiutzul suferind!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Sarumana mult!

Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Nana multa sanatate lui Andrei! Sa va ajute DD si bebe sa se faca bine.
NU te mai consuma, pt ca nu mai ai laptit...important este sa fi tare si sa fi alaturi de bebe.

Rox al meu paruie, zgarie, imi da palme, musca si tot ce poate sa faca sa imi atraga atentia. si in plus la alaptat daca o fac in pat intinsa, imi prinde intre degetele sfarcul de la celalalt san si trage cat poate, iar eu urluuuuuuuu

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G
.

Nana, doamne ajuta sa fie bine cu tratamentul asta, insa nu abandonati plecarea, nu? Mi-e asa mila de Andreiut, cum o suporta el injectiile acelea. Dar ce nu faci ca sa fie bine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Nu abandonam nimic. Plecam sigur. In Boston ne-am pus acum toate sperantele, ca de cand s-a nascut Andrei si maine poimaine se fac 4 luni, tot incercam medicamente si stam cu sufletul la gura si nimic. Sa dea Domnul sa gasim rezolvarea cat mai curand. Cat despre injectii, ma doare sufletul de fiecare data cand plange si trebuie facuta, insa daca asta il va ajuta sa scape de spasmele care il chinuie, atunci mai bine sufera acum putin si gata.
Pupici si multumesc ptr ca ne esti alaturi.

Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

VA multumesc din suflet ca ne sunteti alaturi! Conteaza enorm de mult pentru noi.

Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Am facut un subiect pentru Maya AICI.

Daca credeti ca trebuie modificat ceva sau de adaugat ceva intrati pe contul comun sau da-ti PM

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Nana ma rog si eu sa se faca bine Andrei. Doamne ajuta sa fie bine noul tratament.

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput