Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Betty se irita de la frecat saliva pe obrajiori?
Si al meu ma zgarie si se zgarie, dar eu ii tai unghiile si daca ma supar ii pun si manusi. Cum ii pun manusile, cum adoarme!
Andries
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Nana, te imbratisez si ma rog pentru voi sa se faca Andreiutu repede de tot sanatos.
Un sfat, chiar daca ai f putin laptic, incearca sa-l pui la san cat de mult poti tu. Abia dupa aia da-i formula.
Am e eu o teorie ca pe termen lung, lapticul tau e cel mai bun medicament....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Multumesc din suflet, Sabinule!
Din pacate, datorita perioadei grele din dec pe care am avut-o in Ro, lapticul meu a disparut definitiv.
![](icon_smile_sad.gif)
Nana,
![](mamica.gif)
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marunzika/Marunzika.jpg)
Marunzika spune:
carpatina noi suntem in plin proces de schimbat laptele de la Aptamil HA1 la Aptamil HA2 care-i recomandat incepand cu 4 luni, insa dr a spus s-o las pe nr. 1 pana nu se mai satura si cam de mai bine de o saptamana se agita pana ajungea ora mesei. Se comporta bine deocamdata!
Piciulika acum am vazut PM. Ma bucur ca e tradus totul ca si mie imi pare foarte bine structurata materia. Sa vad insa daca reusesc sa gatesc eu, ori ma las pe borcanele.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Nana draga mea nu ai voie sa te imbolnavesti, te cred ca e foarte greu, dar trebuie sa fi tare. Acum daca ai terminat cu alaptatul (involuntar) pentru odihna poti sa iei si cate un calmant, sau un ceai calmat daca nu vrei chimicale, e foarte important sa te odihnesti.
Eu dupa ce am pierdut a doua sarcina (si-mi intrase cuiul ca nu pot avea copiii mei biologic vorbind) bagam la diazepan in mine la greu, altfel nu puteam dormi deloc, cred ca trei luni mi-au trebuit sa-mi revin, incet, incet. Vezi sa nu ajungi asa rau ca mine.
Andries
![](images/user_woman.png)
sim_stoian spune:
Daca tot am fost la Real, am studiat etichetele la borcanelele cu papa. Humana si Hipp au ingrediente bio, sunt fara conservanti, aditivi, coloranti sau alte chestii de genul asta. In concluzie, sunt OK, o sa le incerc si eu din cand in cand sa fie invatat si cu papa la borcanele.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
isabeluta spune:
Teo te invidiez sincer pentru noaptea asta!
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Si bv spune:
Nana, sper ca tratamentul lui Andrei sa dea rezultate! Sunt si eu alaturi de voi si va doresc multa putere in continuare!
Poze
Gabriela77 spune:
Picio, Maruntiko, va multumim !
Teodora, felicitari pt noaptea dormita a lui Mihnea!
Nana, doamne ajuta!
Roxana, ma inscriu si eu la bebe agresivi, dupa ce ca imi cade parul, mai smulge si Sara din cel care mai este.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
magdaz spune:
Carpatina, nici o schimbare cantitativ.
Nana, sper sa fie totul bine pentru voi. Nu-ti mai face probleme cu laptele, asta e, asa s-a intimplat. Totisi, cum zice Sabina, dac mai e o picatura cut de mica...Eu am avut o pacienta care povestea ca dupa o ablactare fortata, nu mai tin minte de ce, un motiv medical oricum, care a durat vreo luna, i-a revnit laptele punind copilul la sin. am inteles ca e mai greu cu Abndrei sa suga, din cauza sedarii, dar poate iese ceva cu pompita. Zic si eu, oricum ar fi , creste si cu formula...Multa sanatate.
L-am vazut in fotografii, e tare frumos, seamana cu tine. si tare suav si delicat..asa mi s-a parut.
cecilia L spune:
Nana, sper sa fie ok tratamentul pe care il faceti acum, doamnea ajuta.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn