Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut mamici cu burtici!

Ati avut o noapte cam furtunoasa! Eu inca nu am probleme cu somnul, sper nici sa nu am, desi la Stefan au fost si astfel de nopti... In schimb, cum nu am parte de masaj (mi-a fost sotul plecat, insa este plecat, dar vine in seara asta), cum apar carceii... m-a tinut unul vreo 5 minute azi-noapte de am zis ca nu mai trece :(.

In rest, in afara de starea sta de oboseala, nu raportez mai nimic. As vrea sa imi fac analizele, Ca si Mg, sa vad ce lipsuri au aparut.

Va doresc o zi buna. As vrea sa fie vineri azi...

Nicoleta 26+ si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata!

Am venit sa las croisantele pt. toata lumea! Atentie, croisante, patiserie frantuzeasca...nu 7 days!

Ma duc sa dorm nitel daca oi putea, ca am avut o noapteeee. Il doare spaele pe randunoiul meu si geme saracu'in somn! Uf! Mi-e tare mila de el! A inceput sa ia trat. dar inca nu -si face efectul.

va pupez!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Delphin - m-ai omorat...eu sunt lesinata dupa croissante. Si-n camara am numai 7days...si neumplute . Gandeste-te si la mine cand mananci

Roxana 35 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Raportez si eu pt statisticiana noastra de serviciu masuratoarea la nivelul cel mai gras al burtii: 98 cm. Nu stiu daca a mai crescut cu 2cm in ultimile 4 zile, sau e din cauza ca deja am la actic vreo 3 cani cu lapte pana la ora asta+una cu suc de ananas...

Despre vospseaua crema cu care m-am vospit, asta fara amoniac,vreau sa va spun ca miroase chiar frumos in timp ce te dai cu ea, si am iesit neagra -neagra,chiar mi-a acoperit si firele albe. Mentionez ca de Anul Nou am incercat cu un sampon din ala nuantator si nu s-a cunoscut absolut deloc ca am vrut sa ma colorez un pic; iar crema asta Elancyl de la Galenic este speciala pt folosit in timpul sarcinii(zice ca trateaza vergeturile deja existente si previne aparitia altora) si miroase foarte frumos. Acum astept sa vad daca remediaza ceva defecte pe sani ramase de la prima sarcina, ca doar pe sani am facut cateva vergeturi, noroc ca sunt simetrice (vorba cuiva).Ca la prima sarcina nu m-am dat decat cateodata cu ceva lapte de corp obisnuit (Dove sau Nivea) , si nu am facut nici o vergetura.Poate si din cauza ca nu a fost burta prea mare. Oricum,eu sunt convinsa ca depinde foarte mult de pielea fiecarei persoanei in parte, de elasticitatea fiecareia.

Zoze felicitari pt vestile bune cu care ai venit de la doctor si pt bebe sanatos.

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol25+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza tuturor randunicilor!
Am venit si eu la raport. Ieri am fost la doctor pentru consultatie si eco. Stiti ca si eu faceam parte din grupul randunicilor tintuite la pat, de un col de 20mm. Acum colul s-a mai lungit, nu foarte mult, dar am ajuns totusi la 26,4mm, inchis. De statul in pat n-am scapat. Dr mi-a spus ca mai bine mai stau o luna in pat si dupa poate mai ma lasa sa mai ies la aer, Dar acum mai bine stau in pat. In plus mi-a zis ca nu e bine sa ies pe frigul asta. Asa ca tot in pat.... Bebelina e bine, inimioara batea cu 146 bpm. Statea cu poponeatza aproape de cosul sub sanul meu drept. Vioaie. Tensiunea o am 11/6, in greutate am luat doar 7 kg. Aaaaaa si de aseara m-au apucat arsurile. Groaznice m-au chinuit pana pe la 12 noaptea. Cam atat. Naty, Mstela Simo27 facetzi-mi loc in pat ca inca n-am scapat de el.
restul randunicilor, si fug sa va citesc din urma, am de recuperat capitolul asta.
+28, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simoneta!Sarutmana!
Nicol,Dana!
Nicoleta ai incercat sa tragi de degetelele de la picioare in sus,spre tine atunci cand ti se pun carceii?!La mine functioneaza mereu!
Mmm..Multumim Delphinasului pentru croisante!Sanatate randunoiului!
Sarutmana Nicol!Sa dea D-zeu sa aducem cu toate numai asa vesti de la Dr/!
Felicitari Pucca pentru bebelina sanatoasa si jucausa si pentru colul cuminte!
Am citit la "Aspirante.." ca Marina noastra isi pune pirostriile Sambata si noua nu ne zice nimic!!
Hmm..Marinaaa treci aici sa te felicitam si sa bem un de sampanie!!

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete dragi! eu raportez una bucata alexoi racit si mucios...iarasi! sper sa nu ma cadoriseasca si de data asta, ca data trecuta am facut-o lata!tre' sa bag niste oscillociccinum preventiv...parca imi ismt nasul un pic smiorcait...
ieri am lancezit toata ziua, iar seara am mers al alexoiul meu, apoi am tras o fuguta la cora sa mai iu cate ceva si sa ne cumparam scaun la calculator, ca pe amaratura asta nu se mai poate sta....nu am gasit...de ce oare ma mai mir??? e jale la cora, nu mai gasesti nimic si zici ca au trecut vandalii pe acolo. am ajuns pe la 9.30 si ne-am pus un film si au aparut contractiile! m-a mirat, ca ieri pur si simplu am vegetat!!! am luat no spa, nu au cedat, am sunat la dr. si mi-a zis sa pun un ucosin....au cedat, supozitorul m-a cumintit de tot. am dormit ca un drogat pana la 9.30 dimineata. am avut contractii oare din cauza starii de rau de ieri??? are glicemia vreun amestec???naty, help!!! jur ca nu m-am mai dat cu saniuta! poate d-asta:)))

olgutza, merci de informatii. ce nuinteleg eu. in pre si post natal se dau 85 % din media salariilor pe ultimile 6 luni. care ultime 6 luni? inainte de nastere? sau de prenatal? nu de alta dar mie mi-au marit salariul in noiembrie:))) e vb. de salariul de baza? suma e influentzata de faptul ca am avut CM?

sovi, mi-am luat compot de piersici!!! de fapt d-asta m-am dus eu aseara la cora:))) si eu sunt dependenta de fructe, in special piersici si nectarine:) asa ca o tin pe compot acum, numai ca diluez zeama ca e prea dulce pt mine.

naty, tu care ai probleme cu diabetul, ce parere ai de folosirea fructozei in loc de zahar si alti indulcitori nocivi? eu folosesc de vreo 3 ani si am reusit sa mai calmez crizele de hipoglicemie, numai ca de cand cu sarcina am inceput sa mananc tampenii cu zahar si vad ca ma lovesc fix in pancreas:). cei de la milka au cioco cu fructoza, eu ii dau alexutzei numai cioco d-asta, dar mai scapa si la alte feluri....exista binevoitori, ca de! pofteste copilul!
ti-a placut filmul? mie mi-a placut muuuult!

elara, documentarul "in pantec" nu a fost la tv. l-am vazut la comp. daca ai odc, strong dc, dc++....il gasesti acolo.

cory, urata faza cu spaga, dar voi ati actionat bine! cand am nascut eu, i-am dat dr.-lui o anumita suma de bani (euro)....si m-a luat cu miauneli ca vai, e prea mult, ca noi ne cunoastem, bla bla....si la nervii care-i aveam eu pe el, dupa experienta traumatizanta pe care am avut-o si nu o voi uita toata viatza, i-am zis pe un ton rastit sa pastreze cat vrea si sa-mi dea restul!!! a ramas holbat, a luat banii si a incheiat subiectul. jos palaria in fatza dr. rezidente care practic ea a stat langa mine toata nasterea, dr doar a venit la prindere si cand s-a comlicat povestea. la fel, am numai vb de lauda la adresa celor 3 moase care se stransesera langa mine. lor le datorez finalul fericit al povestii...
de toata rusinea medicul de garda, o scarba de om....medicul meu imi facea dilatare manuala si o intorcea manual pe alexutza, care hotarase ea ca e bine sa-si schimbe pozitzia , nici nu pot sa-mi amintesc cum a fost ca ma apuca groaza si nu mai vreau sa nasc, si individul ala, ca nu merita cuvantul om (dumitrescu parca il cheama) radea de mine ca plangeam si gemeam si ma rugam de dr. sa scoata mana....ala facea numai comentarii porcoase, mi-e jena sa le reproduc...atunci am spart placa de faiantza cu pumnul:))) hehehhe
asa ca, euinca nu stiu cum voi naste, nu stiu ce voi face, cum ,ce si cand sa discut cu dr. mea aspectul asta. stiu ca ea sustine nasterea naturala, ajutata de epidurala, numai ca eu mor de frica!!! daca nu prinde epidurala???mi-e frica de epiziotomie si de ideea de "cactus in fund" timp de 1 luna dupa aia, dar tot asa mi-e teama de fermoar pe burta!!! ce sa fac? cum sa fac?

alexutza 4 ani + si 27 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Voi nici nu stiti cat ma straduiesc sa sar pasajele in care vorbiti despre mancare... Ca ma apuca ale pofte si nu face bine la kg ;).

Zoze, daca am vazut si am vazut ca nu ma slabeste carcelu ala, am luat o crema si m-am masat... a trecut, uratul! Dr asa de greu...

Burtica mea nu a crescut deloc la buric timp de o luna, luna trecuta aveam 10, luna asta am tot 100, insa s-a inaltat ;). Si la kg, cu greu ma mentin la 7,5 pana acum (retineti ca eram grasuta de dinainte, deci...). Poate nu iau mai multe de 15, totusi (la Stefan erau 21 inainte de nastere :(.

Nicoleta 26+ si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ce fac randunicile ??? am trecut sa va salut si sa va pup dulce.

incet incet se apropie startul la nasteri, eu abia astept sa ma bucur pentru fiecare dintre voi.

pentru toate fetele.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

delfinas, tu imi citesti gandurile? eu tocmai am papat un croissant cu cascaval cu lapte batut! miam miam!

alexutza 4 ani + si 27 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput