Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimineata randunici...am aparut si noi ...
sa incep cu ce am facut ieri la control...mi-a facut control pe masa,firul de la cerclaj este ok...m-a palpat si este totul bine,mi-a zis ca bebe e pozitionat bine...dar mi-a luat tensiunea si am avut-o 9 cu nu stiu cat ca nu mi-a mai zis pt ca urmatooarele cuvinte au fost este cam mica...i-am zis de ametelile mele avute in decembrie si chiar si in ianuarie si mi-a zis ca nu sunt normale...mi-a dat trimitere sa fac analizele,HCG,glicemie,uree,urocultura,ex urina,creatinina...chiar si de greturile care le-am avut urmate cu voma si diaree la fel a zis ca nu sunt normale...ca tratament mi-a dat din nou ovule pt secretie,pt a evita vaginitele si alte infectii care sa -mi produca ruperea membranelor...mi-a mai dat osteocare(calciu,magneziu) si mi-a zis sa merg in continuare cu elevit si utrogestan si sa incep sa-mi dau si cu ceva pe burtica,sani,solduri ca sa nu apara vergeturi...'ca sunt urate rau de tot'...zice dr...si am fost la farmacie si mi-am luat elancyl vergetures de la galenic...azi am fost la lab de analize iar rez le iau vineri...cand m-am intors de la analize am trecut mi-am luat reviste si bineinteles ca nu am ratat o patiserie..mi-am luat strudele,eclere si un baton...si acum am servit cornulet(baton) cu lapte...in prenatal mi-a zis ca pot sa intru la sapte luni si 10 zile...cam la 32-33 de sapt...dar eu as vrea sa intru la 32 de sapt...pe 28 ian o sa facem si o internare...
vreau sa intreb fetele care au RH - au facut vaccin ceva pt rh-?mie dr mi-a zis ca daca anticorpii au iesit absenti nu e nevoie sa facem nici un vaccin...voi ce credeti?
zoze tu ce ai facut?deea?
naty-doctorita de inimi ...tu ce parere ai de tensiunea mea afurisita?
acum va las o sa trec la citit ca am vreo 12 pag....

ramo26+ 27 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! am asa de multa treaba prin casa si asa putin chef...faza e ca aman deja de cateva zile si nu mai sufera amanare... asta e...

a facut cineva vaccinul antitetanos pana acum? eu sunt programata pe 18 , adica vineri, sa-l fac...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 33+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineata stol!Harnicute,ca de obicei!!
Sarutmana Clau,Naty pt.incurajari!Ati avut dreptate,nu a fost asa de rau..da' tot l-am simtit ca pe un preview a(l) nasterii
Veridict:col lung,inchis,totul ok,ne vedem peste 4 saptamani!!Mi-a dat sa mai fac niscaiva analize si-atat,am scapat!
Deea are si ea ditai burta,ne-am hlizit de numa' cat am asteptat sa ne vina randul,i-am mai distrat si pe altii in jurul nostru..Eram singurele burticoase intre vreo 10femei,dintre care unele stateau pe scaunele si care-ne-au rugat de nu stiu cate ori sa ne cedeze locul..dar le-am refuzat,ca destul stam tolanite pe-acasaSi bebelina Deei e la fel de bine,jucausa si fortoasa..Ce sa mai-am plecat fericite acasa!!
Vad ca a aparut si SimonetteMa bucur tare,fetitza-ca a fost alarma falsa si ca sunteti tot 2 in 1!!BB Yannis tre' sa mai aiba putintica rabdare!
111!!Inca putin si ma ajungi!Mie mi-e si frica sa ma mai masor..Daca ultima data aveam 119..
Alice eu nu cred ca te-ai grabit!Este dreptul tau!Mie Dr.de fam. nu mi-a cerut niciun biletel de la ginecolog.Eram luata in evidenta la ea ca gravida,deci avea toate datele despre mine si era obligata sa actioneze conf.legii!Pupici si..poate te alaturi mai des stolului acum,ca esti free!
Olgutza felicitari pentru Gaza durdulie!Cred ca te-ai topit vazand-o cum se joaca cu cordonul!!
Mmmm..Sovi cred ca-i delicioasa placinta aia!!Iar mesajul..beeeton!!!Ai grija ce faci anul asta!!Cred ca a fost superdistractiv,avand in vedere cati ati fost!
Cory-Spaima frigiderului!!Superfaza cu doctorita nr.3!!Bravos!
OO!!Acum am vazut!Naty ne masuram azi?!Mi-e fricaaaa..Cine stie cate sute-nshpemii de cm.o sa am!!
Si eu sunt pro-patut/tarc!Are dreptate Roxana,nu se rastoarna copilul cu el(nepotica noastra l-a calarit pana la 3ani) si-l poti lua cu tine oriunde mergi..Acuma..depinde de fiecare..
Mussara ai luat f.bine in greutate pana acum..Eu cu chiu cu vai am ajuns la 30s cu 10kg. in plus!Doamne..acum am citit prin ce grozavii ai trecut si tu!!Sa fii sanatoasa mamico si sa-ti dea DD un bebelus cuminte si sanatos!
Delphinasule!!Africa!!
Da Ralu!Sunt clandestina!!Suna bine,nu-Christmas Island?!!!
Uite-o si pe Butucicaaa!!..Wow..Deja simt fortza!!Pune afisul ala pe usa si treci la ciripit ca numai merge asa!
Ramo ma bucur ca-i totul in regula cu colul tau si ca bebeloiul sta cumintel acolo!
Eu una nu-i inteleg pe Dr.astia..De ce sa intri in prenatal la 32-33 de saptamani?!Daca legal sunt 126 de zile,din care 42 obligatorii dupa nastere,atunci iti raman 84 de zile pe care le iei cand vrei tu(pre- sau postnatal)..Asta inseamna ca poti intra in prenatal-fara probleme pe 1Februarie(si-ti si raman 9zile,pt.orice eventualitate)!Pup fata!
Pupici mii-tuturor randunicilor,fara exceptie!!
Ma retrag putin pt.ca bebele meu muta mobila si numai pot sta in fund!Si-mi fac si-o cafeluta-pt.ca ieri nu mi-am mai facut,iar acum

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza la fete harnicutze!

Clau si multumesc ptr site!
il vazusem pe ala bleu...imi place!

Mussara, si pe mine m-ai impresionat! Iar despre sistemul de acolo...ce sa mai spun? Parca povestesti un film! Ca in Ro, numai in filme vezi asa ceva! Asta e! Abia astept sa plecam si noi spre alte conditii! si sa ne mai scrii...

Zoze, tu vrei sa murim aici??? Te rog sa vii mai rpd cu vestile! Ce a zis dr. de fofo? Ce face bb???

Ioana, chiar ma pregateam sa intreb de tine ca nu te-am mai vazut in ultimile capitole si eram ingrijorata...Ma bucur ca ai aparut!

Va dorescv o zi buna!

mami de Luca si 34+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

quote:
Originally posted by simonette
Zoze, tu vrei sa murim aici??? Te rog sa vii mai rpd cu vestile! Ce a zis dr. de fofo? Ce face bb???

Bau!!!

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna dimineata!
Rox dox si eu am masurat un puls de 98-103 bpm, tensiunea nu stiu cat o aveam cand era pulsul asa mare, dr mi-a dat explicatii ca ar putea fi si de la Gynipral ori din cauza anemiei. Si eu mai stiu ca ar putea fi din motive ce tin de tiroida. Dar fara un consult avizat, degeaba ne vaitam noi acilea ca nu rezolvam nimic.
Ursu, sa-ti traiasca bebelu sanatos!
Naty, durerile in capul pieptului tin tot de inima? Aseara dupa gynipral mai aveam un pic si plangeam de durere, simteam ca ma sufoc, apoi mi-a trecut dupa cateva rugaciuni. Al meu zise ca am fost deocheata.
Simonette cum adica n-ai stat ieri deloc in pat pana la 19.15? Ti-ai pus baterii in loc de morcov si ai prea multa energie?
Eu am descoperit 3 vergeturi mari si rosii :(( asa ca am inceput sa ma dau cel putin o data pe zi cu mustela. Daca nu aveam crema mai ziceam , dar am 2 plus una de la sanosan. Asa-mi trebuie daca sunt puturoasa!
Olgutza, ce GAZA mare ai!

Referitor la cm din talie, eu masurasem 110 acum vreo 10 zile, dar ieri dr mi-a masurat 95. Diferenta e ca la dr a masurat strans si stateam si culcata.
Mie de la Graco imi place cadita cu masa de infasat care se pune pe cada mare din baie. Imi place ca idee, dar daca nu se "demonteaza" sa ocupe loc mai putin parca nu imi mai surade prea tare.
Ieri i-am trimis mamei mail cu listele necesar spital/acasa si am inceput sa le dau ei si soramii explicatii savante ca pudra nu e buna si nu mai stiu despre ce, iar ele se minunau ca stiu o gramada, cand de fapt....
Am ajuns abia la pag 6 cu cititul si stau de o ora pe net.
M-am documentat care e treaba cu elevitul gratuit/compensat si intr-adevar nu e pe lista C3 cu gravide, se poate da doar cf anexei 3, pt gravi fara venituri sau venituri f mici. Dar de ce la ginecologie mi-a dat reteta compensata si med de fam nu?????
Voua v-a facut med de familie "carnet de gravida"? Mie mi l-a facut la cab gineco.

Am treaba, trebuie sa inchid.

Dana 25+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Pentru Naty, statisticiana, raportez 106cm de burta. La 1,60m e cam mult, deja sunt ca o balenutza...si ma mai fac...

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 28+Luca Razvan

Mergi la inceput

Uite ca pana sa trimit eu postul a venit Zoze...Felicitari mamico ptr toate cele bune!!!

BB2

AMR 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Salutare randunici!!! Doamne-Dumnezeule , ce de limbaritza mai aveti pana la 2 noaptea!! Pai am stat eu 2 ore si ceva doar sa citesc din urma ce ati ciripit voi pana noaptea tarziu...Oricum ,daca mai stateam sa raspund si punctual se facea ora 2, asa ca iata-ma si scriu din amintiri, ca e o mare varza in capul meu.

Asadar, o iau de la coada:

Ramo eu am RH- si doctora mi-a spus inainte sa primesc rezultatul la anticorpi ca-mi va face un vaccin anti RH in saptamana 28. Ieri am sunat-o sa-i comunic rezultatul si a zis ca e foarte bine, asa ca nu stiu daca tot o sa-mi faca sau nu. Doar ca la prima sarcina am avut aceleasi valori la titrarile alea si Alexuta s-a nascut cu RH- si ea si nu a mai fost nevoie nici de vaccinul de dupa nastere. Asa ca sunt toate sansele sa fie aceeasi situatie si acum, dar nu putem sti dinainte.

Pentru randunicile dependente de cafea am o idee, bine nu stiu daca are acelasi efect, dar ati incercat cu cafeaua decofeinizata? Nu creste si ea tensiunea?,ca habar n-am...era o idee...

Vreau sa felicit pe randunicile care au venit de la doctor cu vesti bune si bebei grasi ([Ursuleatza , Olgutzika, Mussara[/b], sa o tineti tot asa pana la primavara.

...daca mai imi aduc aminte ce mai voiam sa raspund...revin...

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol25+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Pidana, nu am mama baterii, ca daca as avea cred ca as turui si noaptea nu numai ziua, dar pur si simplu nu ma lipesc de pat...Nu am stare...nu stiu ce sa fac!
Cat despre datul cu crema sa nu apara vergeturi...e legenda!!! Eu nu m-am dat decat pe la inceputul sarcinii cu crema si de vreo 4 luni deloc, si uite ca n-am inca nici una! Daca e sa apara apar! Daca pielea este elastica sipermite intinderea...atunci nu apar! Dar daca e sa apara, apoi poti sa stai si toata sarcina in crema ca tot apar!

BB2

AMR 6 sapt!!!!

Mergi la inceput