Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Clau buna tare cafeluta mea cu laptic...dar stau si ma intreb ce ma fac eu fara ea dupa ce nasc si va trebui sa alaptez, ca am citit ca nu e voie deloc cafea....iar eu cu tensiunea sunt varza, nici nu ma pot ridica din pat daca nu iau o gurita de cafe amacar

Edit: roxana - scuza-ma...nu stiu de ce am retinut Bubu, cred ca eram noi in dicutii aprinse atunci toate trei..
32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da, Ralu, o sa fie o problema cu cafeluta.O sa trebuiasca sa o inlocuim probabil cu altceva...cacao cu lapte de exemplu?

Roxana, bine ca ai scapat si de analizele astea, te-ai luat de o grija acum.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 33 + cu Rebecca

AMR 6 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Roxana, ai dreptate cu experienta:atatea prostii am luat pt Alex si atatea tzepe incat acum suflu si-n iaurt. Inca un produs pe care vreau sa-l achizitionez neaparat este sterilizatorul, la Alex eram cu oala pe aragaz vesnic si a fost un cosmar dar acum 6 ani erau fff scumpe sterilizatoarele si nu m-am indurat sa fac aceasta cheltuiala...in schimb am distrus 3 carucioare care m-au costat muuuuuuuult mai mult

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 28+Luca Razvan

Mergi la inceput

Clau cacao cu lapte am incercat primele 3 luni de sarcina, cand nu am gustat nici un strop de cafea, si nu a avut nici un efect. Ma simteam groaznic, ma durea capul, ma lua cu ameteala, nu aveam vlaga nici sa ma ridic de pe canapea...Ca initial nici nu stiam ce am..pana am inceput sa beau cate o gurita de cafea si de atunci ma simt excelent, nici nu imi inchipouiam ca asa de putina cafea, poate avea un efect asa de mare asupra mea...
Iar acum ma gandesc cu groaza, ca atunci cand va treui sa am cea mai mare energie ca sa ma ocup de bb, o sa fiu ca o leguma, dar trebuie sa descopar eu ceva sa imi ridice tensiunea asta ca altfel e belea mare

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Asa, is cu zimbetul pe buze.
o zi buna !

ieri pe la pag 18 din cap 65 am mai pierdut un mesaj, ete na , scartz, aseara de acasa merg io spre calc si am gasit un milion de mesaje precum ca am un virus pe care nu-l cunoaste domnul program si bineinteles ca netul mergea ca al cu coarne, drept pt care am inchis calcularetzu, da io nu ma las , azi am ceva munca de birou asa ca va citesc de unde am ramas.Si sa-mi fie cu iertare daca nu scriu din urma, eta asa.

Mai feltelor , dar aveti prbleme mari cu ene, char va-ti certat rau, incercati macar sa stati in pat , ca nu stiu cum sunteti voi dar pe mine ma omoara statul pe scaun..pup fetele insomniace, si eu nu dorm dar prefer totusi patul.

Raluca sarumina , cu acest gind m-am trezit si io , ca doar nu-s la scoala .....

Am vazut ceva subiecte interesante, drept pt care azi is calare pe net, desi am la treaba , sper sa nu-mi faca figuri, AAAAAA pun afis pe usa ca am sedintza si am scot.

pupici apasati si ferea ca-s cu forte proaspete, eeee ma dau si eu mare!!!

as avea inainte de toate citeva intrebarireferitor la CIC si prenatal, sper sa nu va suparati pe mine dar io is mai tantalaie si chiar daca s-a mai discutat, nu sunt foarte lamurita.

CIC se plateste dupa ce nasti, au ramas cele 8 mil sau s-a aprobat 85%
Prenatalul inteleg ca e 85%( este din brut, sau cum ) eu de ex nu am tot sal pe cartea de munca si ma doare rau asta

in plus mai vreau sa ma lamuritzi cum e cu prima de nascare si cu toate drepturile banesti la nastere( va intreb pt ca am intrebat tantzile de la RU de la sv meu si am avut impresia ca stiu mai multa ca ele si ca-s mai informata).Va multumesc anticipat si

Giani ,.... 33+ ca am dovada

AMR 7 saptaminisioare

Mergi la inceput

Mi-a venit comanda de pe net de la "bebelusultau" si sunt foarte multumita, totul a ajuns extraordinar de repede, in bune conditii, mi-au trimis si niste cataloage, deci o sa comand si caruselul tot de la ei.
A, si pe toate produsele de la chicco care mi-au venit scrie ca nu e bine sa incalzim laptele lui bb la microunde...

Am ramas la pag 4 din cap asta, fac o pauza, ca vad ca m-au luat niste transpiratii de nu mai pot. Ma duc sa ma intind pe canapea putin, poate imi revin

Naty - si eu iti tin pumnii pt 40s, dar sa stii ca este important si greutatea lui bb, pe mine m-a nascut mama exact la 36s, si aveam 3500gr, deci nu m-au tinut deloc la incubator, mi-au dat drumul repede acasa, si sunt bine sanatoasa si fara probleme.
nicol - eu nu m-am vopsit toata sarcina...dar abia astept sa nasc sa ma vopsesc si eu

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Neata si de la noi.
Sunt pe fuga ca trebuie sa plec cu treaba.Am citit tot pe fuga.

Naty eu sunt absolut de acord cu tine.....daca punemd e o intalneala .....o s avenim noi la restaurantul de vis-a-vis de tine.Cel putin eu sunt de aocrd...sa vedem ce spun celelalte randunici.
Trebuie sa plec....poate o rogi tu ep Ela...sau pe cine umlba la listuta sa scrie pe prima pagina cu a scris data trecuta lista de strigare pentru restaurant.
Pupici la toate.

Aaaa, cat despre carucioarele Graco:matusa mea a venit cu unul in tara din america pein 2001....si a fost extrem de multumita de el.Alex statea in el oriunde....la piata restaurant,mare...etc.pana la 3 ani inlcusiv.....chiar dormea in el, cand erau la mare......a zis ca si-a facut toti banii.

IRINA
+26
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

uitasem sa-mi schimb semnatura
am plecat

Naty am dat search pe google si despre neonatologul despre care vorbeai am vazut ca scrie ca este la Giulesti....fa tu sapaturi!!!!...era un articol...cam asa ceva

IRINA
+27
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!!!

Naty, tare mult mi-ar placea sa ne vedem. Poate trec si zapezile si frigul ( asa se pare ca va fi in februarie ), si..cine stie??!?! Ce ziceti? Daca nu, ne vedem cu siguranta cu bebeii in parc, gradina botanica, gasim noi . Ce ziceti? Cat despre patut, daca ai de gand sa il folosesti si cat e Iulia la gradi, nu stiu daca patutul pliant este solutia. Pentru o greutate de 10kg, mie mi se pare absolut suficient de solid. Dar si eu, de pe la 2 ani incolo, as muta-o in patutul ei, si as vrea chiar unul cat mai aproape de normal ( in sensul ca nu se bebelus ), care sa se incadreze in camera pe care am de gand sa o i-o amenajez. Deci tine cont si de termenul de timp pentru care vrei sa faci investitia, de spatiul pe care il ai...

Cory, ce zici tu, mama acolo?!!? Mie mai teama imi este de asistente, moase, infirmiere, decat de medici....Oricum, esti o fericita ca ai scapat de grija banilor. Eu imi fac probleme cu datul, ca sunt rusinoasa rau la chestii d-astea. Contez insa pe Radu la datul dupa nastere!

Zoze??!?!

Scriu de o ora la mesajul asta...

Olga 32+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cami, super caruciorul!!!! Sa il stapaniti sanatosi!

Roxana, sa iasa bine analizele !

Azi nu am chef de munca DELOC!!!! Asa ca as cam sta pe forum toata ziulica ...

Olga 32+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput