*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
bdiana spune:
Abia acum am reusit sa citesc si eu din urma...FELICITARI BEBITA EVA SI BEBE SERBAN....BINE ATI VENIT!
CAMELIA H,a ramas pelviana....deci daca ma poti ajuta cu acele informatii....multumesc anticipat!
ZUZICI scumpe care mi-ati raspuns la intrebarea legata de Elevit...multumesc, reincep si eu sa iau!
EREENA, asa m-am gandit si eu dar.....NU STIU DACA REZIST PANA LA 15 NEMANCATA.....si mai ales daca se mai recolteaza la acea ora...sunt intr-o dilema...poate ma chinui degeaba si nici nu-mi face maine analizele la sange.....cat despre cea pt depistarea streptococului...deja ma strange in spate...si asa imi trimite bebe niste "cutite" in col de ma lesina....cand ma gandesc la distantatoarele alea
Apropo eu sunt acum 35+ sau 37+?![ DPN UM 16.02.2008
DPN US 31.01.2008}
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
creata2008 spune:
Vesti de la Ellenuta:
"Eva e super frumoasa. Mor dupa ea! La 6 mergem la alaptat. Pup zuza si zuzele."
Si in al doilea sms imi spune ca incearca sa faca fata durerilor... hmmm... Da' e puternica, nu gluma, dupa ce a adus pe lume o minune de aproape 4,5 kg!!!! Asa ca sigur ii va fi bine. Iar dupa ce o va avea si la san pe Eva, cred ca o sa uite de toate durerile.
creata2008 spune:
I-am scris Ellenutei ca a nascut intr-un final si tot prin cezariana si Monicuta Doc. Raspunsul ei:
"Super! Ea cum e? Bebe ce face? Felicit-o si din partea mea! Pup"
Angi... astept vesti de la tine despre Monica, ca sa le dau forward catre Elena. :)
Tinna S. spune:
Wooow, inca un clopotzel!!!
Bine ai venit pe lume Serbanel!!! Felicitari Monica si refacere cat mai rapida!!!
Tina 35+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by bdiana
TINA, tot aveam noi acelasi DPN 16.02.2008.....se pare ca si bebe al meu se grabeste si nu sta la rand.....tocmai m-am intors de la echo...a ramas pelviana,LA cantitate normala, placenta gr. II-III....dar DPN US 31.01.2008; col scurtat iar bebe este un grasun 3100+_700g....acum nu stiu cat sa ma astept sa aiba dar oricum e muuult....cu alte cuvinte CEZARIANA SCRIE PE FRUNTEA MEA....I-AM ZIS CA NU AM FACUT ANALIZELE PT TRIM III si m-a chemat maine dupa amiaza la Medicover....nedumerirea mea este:SA NU MANANC PANA ATUNCI SAU IMI IA DOAR SECRETIE?!!!Zuza de mine.....dupa 3 ore de stat la rand la echo abia asteptam sa plec si am uitat sa intreb...cat te-a costat analiza secretiei pt strept.B? PUPICI
DIANA, 35+ SAU 37+
Diana, eu nici n-am apucat sa fac pana acum analiza pt strept B... Dr. mea a zis sa n-o mai fac... Eu stau in incertududine acum, ca nu-s convinsa sa n-o fac... Dar mi-e frica ca daca ma duc la laborator sa-mi recolteze, cine stie ce mai patesc si-mi declansez nasterea... N-as mai vrea sa-mi mai umble nimeni pe-acolo cu nici un instrument, poate totusi mai sta bebe putin in burtica...
Tina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](auto.gif)
Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!
Tinna S. spune:
LA MULTI ANI VEN!!!! Sa fii fericita si iubita langa copilashii tai, si sa dea DD sa scapi cat mai repede de toate problemele pe care ziceai ca le ai acum dupa nastere!
Tina 35+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
AMR 5 saptamani !!!
Tinna S. spune:
Fetelor ma apuc acum de facut capitol nou!
Tina 35+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Bb2 e tot baietel!
AMR 5 saptamani !!!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Revin cu amanunte despre noi. A dormit Pupi al meu azi noapte de a spart si eu pe langa el, insa cu treziri pt papa din ora in ora si apoi nani la loc. Cred ca si plimbarea de aseara a avut efect.
Sunt fff suparata, acum a plecat dr de fam de la noi, Pupi nu a luat decat 100 de grame in greutate intr-o sapt, asta inseamna ca nu papa destul de la mine si mi-a spus sa ii dau supliment. De crescut a crescut, are 56 de cm.
Chestia asta mi-a fost confirmata si aseara, a urlat Pupi de m-a speriat, si tragea de san si cu gurita si cu manutele si urla si nu se mai oprea, nu mi-am imaginat ca poate urla asa tare si mult. Dr nu mi-a raspuns la tel si in disperarea mea i-am dat tel Isidorei care aproape ca nu m-a putut auzi, asa tare urla Pupi. Pana la urma i-am facut 60 ml de supliment si a baut 40 si s-a linistit. Oare pana la urma foamea, nu colicii sa fie de vina, de vreme ce nici in greutate nu a luat? Am sa ii dau supliment, ce sa fac. Am sa incerc si cu galactogil.
Si Patricia e o mancacioasa. Nu se satura cu sanul. Eu ai dau si supliment. In 11 zile a luat 230 gr. Nici eu nu am vrut sa-i dau supliment, dar e rupata de foame si plange continuu. I-am schimbat lapticul aseara si i-am pus in laptic si COLIEF pt. colici, si vad ca a dormit binisor azinoapte .
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
bb PATRICIA ALEXIA03.IAN.2008
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by irlandezaquote:
Originally posted by CameliaHquote:
Originally posted by irlandeza
Fetelor cum prepar laptele praf pt. bebe. Cu apa fierbinte, cu rece ? Ca nu prea pricep ce spun astia pe cutie. E lapte SMA.
Si cat timp pot sa-l pastrez preparat in sticlute ?
bb PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
Il prepari cu apa fiarta si racita sa fie calduta asa. Picuri pe antebratpe partea interioara si nu trebuie sa te friga. Poti si cu apa plata incalzita un pic.
Nu se pastreaza laptele ramas mai mult de jumatate de ora in biberon. Il pregatesti atunci cand mananca si restul nu mai mult de jumatate de ora ca se dezvlota foarte repede bacterii. Ce ai facut ai luat sterilizator? De care? De sterilizat stii la fiecare masa pui biberon steril.
34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
Am luat sterilizator de la AVENT, pt. 6 sticlute. Am incercat aseara si e OK. Azi noapte am lasat-o pe maica-mea sa doarma cu bebe, i-a dat lapte preparat, si eu am dormit cateva ore .Mai am nevoie de o pompa si gata, pot sa mai am cate o noapte linistita . Chiar am nevoie dupa aproappe 3 luni de nesomn.
bb PATRICIA ALEXIA03.IAN.2008
Bravo, sa dormi sa te odihnesti ca asa o sa incepi sa-ti revii incet incet. Si Doamne ajuta sa aiba efect tratamentul pe care il faci.
34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!