*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 20
alexia28 spune:
Felicitari Doc, bine ai venit pe lume Serbanel
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 5 SAPTAMANI
isidora spune:
BINE AI VENIT PE LUME,SERBAN! SA CRESTI USOR SI FRUMOS SI SA-TI BUCURI PARINTII! MONICA RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC! !
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi
Carmilia spune:
Buna,fetele!Felicitari,Cati si Monica,sa va traiasca puisorii si sa va bucurati de ei!
Noi doar va salutam,nu avem nimic interesant de povestit.Astept cu nerabdare sa ne faceti si noua galerie,dar...bebele meu n-are niciun gand!
Va pupam
Carmilia 40s3z , Alex
AMR NUMAI DD STIE!
Ereena spune:
bdiana , analizele de trim 3 sunt cam acelasi de la inceputul sarcinii ,(sange ,urina )plus secretii , streptococ.Nu manca maine dimineata si iti sugerez sa mananci usor si diseara .Eu am facut analiza pt streptococ la cantacuzino, a fost 41 lei .
Irina 38+ Matei
AMR 2 SAPTAMANI
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
underqueen spune:
buna! am intrat si eu sa va salut si vad ca nu stati degeaba...sunteti tare harnicute... va pe toate si va urez nasteri usoare tuturor ! (inclusiv mie, ca mi-e frica de mor...)
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 33+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 7 saptamani!!!
Ereena spune:
Ven,la multi ani !!!
Irina 38+ Matei
AMR 2 SAPTAMANI
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by CameliaHquote:
Originally posted by irlandeza
Fetelor cum prepar laptele praf pt. bebe. Cu apa fierbinte, cu rece ? Ca nu prea pricep ce spun astia pe cutie. E lapte SMA.
Si cat timp pot sa-l pastrez preparat in sticlute ?
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
bb PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
Il prepari cu apa fiarta si racita sa fie calduta asa. Picuri pe antebratpe partea interioara si nu trebuie sa te friga. Poti si cu apa plata incalzita un pic.
Nu se pastreaza laptele ramas mai mult de jumatate de ora in biberon. Il pregatesti atunci cand mananca si restul nu mai mult de jumatate de ora ca se dezvlota foarte repede bacterii. Ce ai facut ai luat sterilizator? De care? De sterilizat stii la fiecare masa pui biberon steril.
34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
Am luat sterilizator de la AVENT, pt. 6 sticlute. Am incercat aseara si e OK. Azi noapte am lasat-o pe maica-mea sa doarma cu bebe, i-a dat lapte preparat, si eu am dormit cateva ore .Mai am nevoie de o pompa si gata, pot sa mai am cate o noapte linistita . Chiar am nevoie dupa aproappe 3 luni de nesomn.
bb PATRICIA ALEXIA03.IAN.2008
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Venera !!!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Irlandeza... Am citit ce scrisesesi mai inainte, sorry ca te-am facut sa repeti. Ce nu mi-e clar e senzatia... E durere mare? Ti s-au umflat picioarele? De ce suspectau cheaguri de sange? Ai varice/hematoame pe ele? Si care e legatura cu plamanii? In fine, nu te mai bat la cap, cred ca nici tu nu stii prea multe detalii, saraca de tine... Oricum, e socant, stiam ca dupa nastere organismul se regenereaza extraordinar de bine... Tocmai ca sa poti avea grija de bebe... Si la tine, chiar aveai nevoie Oooof, va tin pumnii!
Durerea e suportabila pt. ca iau antiinflamatoare, picioarele mi s-au desumflat abia dupa ce am inceput sa iau augmentin. Cat despre cheaguri.....dr. au crezut asta deoarece mi-au facut un test de sange care a dat valoarea mai mare decat normalul. Nu am varice , nici hematoame. Oricum, nu cred ca ma mai duc la dr. astia. Astept sa-i iasa actele Patriciei si mergem in Ro. Chiar daca dau spaga macar sunt mai competenti, si mai avem si noi cunostinte care ne pot ajuta.
bb PATRICIA ALEXIA03.IAN.2008
creata2008 spune:
Oooooooo, dam party pentru micul nostru inginero-poet!!!!!! Sa fie intr-un ceas cu rime si matematici aplicate!!!
Am mai trecut de un hop, ca am stat cu emotii... Acum sa te refaci frumos, mamico si sa ne povestesti ce si cum!
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
S-A NASCUT INGINERUL TZUTZUIANU!!!!!!!!
3500grame, prin cezariana, ca altfel nu a vrut sa iasa si sunt foarte bine amandoi !!!!!!