*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 17
nemary spune:
majoreta] Monica suntem alaturi de tine in continuare
incepem galeria si pt.Breaz
Mari 38 bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
AngeliquedeS spune:
mesaj de la Monica Doc primit azi dimineata la 06.43:
ACUM MI S-A RUPT APA. AM CONTRACTI DUREROASE LA 4-5 MINUTE. ABIA ACUM INCEPE BALUL. PUP FETELE
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
alina023 spune:
Doamne ajuta, Monic!!! Tinem pumnii!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
creata2008 spune:
Eva Mariaaaaaaaaaa, bine ai venit pe lume!!! Te asteptam de o gramada de timp! Dar normal ca tie iti era bine la mami in burtica, se vede ca ai crescut super bine!!! Si noi de-abia asteptam sa te cunoastem, suntem curioase sa vedem ce puiut esti!
Ellenuta... tie iti doresc sa te refaci repede, sa bei multe lichide si sa iti revii la normal cat ai zice peste!
Pupam si imbratisam fetele!
creata2008 spune:
Eu scriu de-abia acum, pentru ca aseara m-au pocnit niste contractii de toata frumusetea, rare, dar mai dureroase si m-am asezat in pat sa imi revin. Si am adormit. M-am trezit acum 10 minute, dupa ce toata noaptea am stat de veghe in lanul de secara... Mariuca a tot dat din picioare si ma tot durea spatele, mijlocul si burta.
Dar Laurici... ma indoiesc ca azi ne bagam la o nastere, ceva. Nu se intampla nimic care sa ma faca sa cred ca o sa nasc prea curand. Dar oricum, prevazatoare si organizata cum sunt, o sa ma duc sa imi spal parul, sa mai dau putin cu lama, sa ma fac frumoasa si sa imi mai revizuiesc inca o data bagajul. Mai am si cateva lucrusoare de pus la locul lor, in dressing si cu asta sunt gata! Maine dimineata ma poate opri la spital.
Acum incerc sa ma pun pe picioare cu niste cafeluta si cereale. Dar e frumos sa te trezesti cu vesti extraordinare pe sms! :)
Am vazut ca si Breaz se interneaza astazi. Sa incep cu majoretele si pentru ea, daca o naste azi sau maine, eu sa fiu pregatita!
creata2008 spune:
Oooooo, sa fie intr-un ceas bun!!!! Adelina este un nume foarte frumos! Sa va traiasca printesa si sa creasca mare!
Deja avem 3 fete care au nascut pe 8 ianuarie!! Zi norocoasa, ce mai?!
quote:
Originally posted by remiclea
buna saera dragele mele. am intrat sa va anunt ca am nascut o minunatie de fetita in data de 08 ianuarie. suntem bine amandoua si azi ne-am externat. printesa a avut la nastere 2,800 kg, 49 cm si apgar 9. nu am apucat sa citesc din urma dar vreau sa le felicit pe cele care au nascut.
mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
creata2008 spune:
Pai bal sa fie!!!!! Ca de cand asteptam si acest moment!!!! Tinem pumnii in continuare, sa se termine repede si fara cezariana!
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
mesaj de la Monica Doc primit azi dimineata la 06.43:
ACUM MI S-A RUPT APA. AM CONTRACTI DUREROASE LA 4-5 MINUTE. ABIA ACUM INCEPE BALUL. PUP FETELE
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
miri_mik spune:
neatsa!
am avt o noapte ca-n povesti! de-acu tin copilu numa cu nasu la aer ca tare bine doarme, manca-l-ar mama. in scjhimb io am o durere de spate... sora cu... am luat dafalgan, sa vedem.
doc, intr-adevar, acu incepe balul! tinem pumnii!
creata, si tu brutus? dar va inteleg ca va face pofta ziua de azi, e frumoasa! merita bebelushi pe masura:)
ma bag fix in pat, cat gaga doarmitorizeaza:))
miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
alina023 spune:
'Neata Miri si...somn usor.
Vreau sa-ti multumesc pentru sfaturile moasei de brussel. M-ai incurajat si stau putin mai linistita acum.
Ma bucur ca bebe Sacha a dormit mai bine azi noapte. Dar puiului Bruno cum ii mai este?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
creata2008 spune:
Honey, am vazut pozele. Mi-a replacut sa le revad pe cele de la intalnirea din septembrie, pe care am ratat-o eu. Si cand am continuat, cu poze diverse, ce sa vad? La un moment dat, am dat peste o fata cunoscuta mie si am inceput sa rad cu gura pana la urechi!!!! Nu-mi vine sa cred! Am zis de o caruta de ori ca LUMEA ESTE MICA, dar chiar sa te cunosc pe forum, sa stai in Germania, apoi sa pleci in State, sora ta sa stea in Paris si eu sa il vad pe fostul ei prieten in poze la tine. Acest fost prieten este coleg cu mine, la job!!!!!!! Am ramas paf, crede-ma!!!!!!!