*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 16
cynthia_ spune:
Neatza zuzici, mai intru si eu pe la voi cand doarme printisorul meu,e cam naspa ca nu pot intra ca tare ma invatasem cu voi
Cat despre dilatatie eu in 14 ore (2 acasa si 12 la spital)aveam dilatatie 8 depinde de fiecare om, si tot la cezariana am ajuns.
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603467602054/
39+Octi
laura_dimitris spune:
MO-NI-CA !!!
MO-NI-CA !!!
MO-NI-CA !!!
B R E A Z !!!
B R E A Z !!!
B R E A Z !!!
Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
honey79 spune:
Zuzici...am terminat de incarcat poze pe webshots. De-acum pot merge la nani... linistita.
Le-am pus la semnatura, la "pozici de toate felurile" .
Va pupic dulcic si va doresc o zi la superlativ.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de toate felurile
35+
Vali
AMR 5 SAPTAMANI !!!
laura_dimitris spune:
Zuzulici, acum ma uit la fotografiile puse de honey...
Ce burtici micute aveati in septembrie-octombrie...
Ca si mine de altfel... si ce mare mi se parea ca este.... Daca atunci o numeam mare.. acum cum sa-i mai spun burticii ????
Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
alina023 spune:
quote:
Originally posted by Ereena
alina , am revenit, am vazut ca pe situl dat de tine este acelasi produs ,de la altermed.Am trimis mesaj si pe bebelusul tau .Maine rog o prietena care lucreaza la farmacie , poate il pot aduce pe comanda, eu mi-am luat un ungunet si medicamente pentru nepotul meu care are astm tot pe comanda .Iti spun maine .
Irina 38+ Matei
AMR 2 SAPTAMANI
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Irina multumesc mult de tot. Astept cu mare interes raspunsul tau. Poate scap de drumul la banca (pt farmacia ceha trebuie sa platesc prin banca, nu pot on line cu cardul).
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
alina, caut! ma interesez. spun maine daca este sau nu, ok?quote:
Originally posted by alina023
Feteleeeee, am gasit remediul minune pt colici dar nu am cum sa il procur. Mi-a fost recomandat de cineva ca fiind exceptional si cautand pe net am gasit numai vorbe ff bune despre el. Este vorba de Flatulin. Este un gel care se da pe burtica lu' bebe si il ajuta sa traga parturi la greu. In felul asta i se linisteste burtica si adio colici. Problema este ca nu se mai importa in Romania. Este produs de Walmark. O buna prietena din Franta in incercarea de a ma ajuta s-a apucat sa sune la farmacii din tarile din Europa de Est. Se pare ca in Praga se gaseste dar nu am pe nimeni in Cehia. Poate cunoasteti voi pe cineva acolo? Sau o farmacie on line care sa livreze si in Romania? Eu nu am gasit inca. Dar daca aveti cunostinte in Cehia pliiiizzzz jutati-ma si pe mine!!!
Miri!!! Incerci sa cauti si tu in Belgia? Desi am inteles ca Walmark produce numai pt Europa de Est.
Mamaaaaa....daca as lua gelul asta stiu sigur ca Anei i-ar fi mult mai bine. Ea se chinuie tare mititica sa dea parturi. Dupa ce le da se linisteste dar se chinuie mult pana reuseste.
Hai ca poate gasim Flatulinul asta...
Puuuup!!!
PS. Grati, iti garantez ca iti vei iubi si baietelul cel putin la fel de mult ca pe Ozi. Vei mai avea dubii daca simti ce trebuie si cat trebuie...dar cu timpul or sa dispara (hehehe...uite cine da sfaturi la subiectul asta...)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
Miri
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
Ellenuta si Remiclea, felicitari pentru bebeline!!! Sa fie sanatoase si norocoase toata viata (ca frumoase si deshtepte sigur vor fi)!
Laurici si eu m-am uitat pe pozele de la Honey si mi-e dor de burtica!!! Incep sa am ganduri pentru una noua...
Honey iubita, ce frumosi sunteti!!! Cum te-ai acomodat in State? Esti bine? fata si te asteptam cu bebe in Romania la o plimbare prin Herastrau
Si acum...galerieeeeee!!!!!
Hai Monicaaaa!!!!!!
Hai Breaaaaaaz!!!!!!!!!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
nemary spune:
Ellenuta, felicitari mamico! in sfarsit iti tii minunea in brate. Sa fiti sanatoase
Mari 37+ bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
alina023 spune:
Mari! Ce-ti mai face burtica?
Ce liniste pe aici... Dorm zuzicile noastre....
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
nemary spune:
Remiclea felicitari si tie. sa creasca sanatoasa si sa pape tot.
Mari 38 bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.