*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 14
gabrittza spune:
am dormit si eu de la 12 pana pe la 2,30 si de atunci stau si butonez telecomanda.
am luat raceala de la sot si ma doare capul de innebunesc,ma doare gatul si am o stare de rau.si sotul e la munca acum....
ce pot sa iau si eu sa ma simt mai bine?
gabrittza 36sapt+Daria Maria
AMR 4 SAPTAMANI?
honey79 spune:
Gabitza...ti-ai facut un ceai??Cu lamaie si miere? Cam cu asta te poti trata...eventual un paracetamol, dar simplu... cel sinus e interzis in sarcina.
Eu asa ma tratez... si, daca am nasul infundat.... fie dau cu spray...apa de mare (salina) sau imi fac inhalatii.... ma rog.. asa, mai babesti. Imi fac ceai, il pun intr-un vas si stau deasupra lui acoperindu-mi capul cu un prosop.
Sper sa te faci bine cat mai curand.
Pupici.
Mitsule... mi-a dat si mie cineva programul, sa pot descarca de pe DC++ ...dar nu m-a lasat sotul. Printre altele.... el, sotul..e si artist. Si nu e de acord cu copierea/piratarea filmelor si-a muzicii. Ca artist, pune pret pe munca celorlalti si.. i se pare doar corect ca, daca vrea un anumit CD sau DVD, sa-l cumpere. De-aceea si avem vreo 1010 dvd-uri si peste 2000 de carti.Si ma innebuneste pe mine, caci nu stiu unde sa le pun, desi avem nu mai putin de 15 rafturi pentru carti..care insa, s-au dovedit insuficiente.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 35+
Vali
AMR 5 SAPTAMANI !!!
CameliaH spune:
Neata
M-am trezit si eu pe la 5 cu niste arsuri cam nasoale. Am luat un rennie si am dat sa ma culc la loc, dar nu a mai fost chip ca a inceput sotul meu sa sforaie, nu rau ca un motoras asa dar io-s tare iritabila cand e vorba de somn. Tre sa fie liniste liniste. Asa ca m-am sculat si am smotruit pe la bucatarie, am pus masina sa spele vase si acum am intrat la voi sa vad cine mai e prin zona.
Gabita poti sa iei un paracetamol pt raceala si pentru dureri de cap poti sa iei si no-spa.
34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
honey79 spune:
Camelia...de ce nu-ti iei niste doape de urechi de la farmacie?? Eu de cand le-am descoperit..acum vreun an..numai cu ele dorm. Chiar ma gandeam ce-am sa fac, cand va veni bebe.
Dar tare mult m-au ajutat in noptile cand sotul avea accese de sforait, de-mi venea sa-l dau jos din pat.
bebe de Honey 35+
Vali
AMR 5 SAPTAMANI !!!
CameliaH spune:
E o idee buna. Numai ca io mai am si fetele care dorm in camera alaturata si na, uneori se mai trezesc. Mai viseaza urat si incep sa planga. Foarte rar e drept, ca acum sunt mari, dar se intampla. Mi-e frica sa nu se sperie si mai rau daca nu ajung in timp util la ele. Ca sotul meu daca doarme, doarme nene, de-abia se trezeste cand suna ceasu dimineata. Partea buna este ca recuperez la pranz, iau fetele de la gradi, mai stam un pic si apoi dormim 2 ore.
34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
Mitsu-bishu spune:
Uuuu, ce frumos e sa ai un artist in familie... Si stiu si cum e sa ai multe carti... Ehhh... Despre partea cu DVD-urile... Prefer versiunea piratata, ca nu ma dau $ afara din casa si... De piratat tot se pirateaza... Stiu ca gandesc prost, ca incurajez tacit aceasta chestie, dar... Prefer sa dau banutii pentru bebe, ca si asa nu am un venit al meu... In fine, nu pot sa ma simt vinovata Dar e foarte frumos din partea ta ca le cumperi, honey!
39+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 6 ZILE!!!
Mitsu-bishu spune:
gabrittza, incearca sa faci ceai cu lamaie, sau, mai bine zis, ceai de lamaie: fierbi o lamaie mare (tocata, of courz) cu mult zahar (dupa gust) intr-un ibric de ceai... Pana se face asa, ca un sirop. La mine tine remediul asta. Si, suprinzator, nu imi face atat de rau la stomac pe cat ma asteptam! Aaa, si trebuie baut destul de cald, dar nu fierinte. Cand se raceste devine ick, e fff amara chestia!!! Sa te faci bineeee!!! Pentru bebe!
39+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 6 ZILE!!!
honey79 spune:
Eu n-am somnic. Sotul deja s-a bagat la nani...caci se trezeste la 5am... iar eu imi fac de lucru... doar mi-a montat calculatorul . Asa ca.. incarc poze pe webshots.
bebe de Honey 35+
Vali
AMR 5 SAPTAMANI !!!
laura_dimitris spune:
BINE AI VENIT PE LUME EVA MARIA !!!! SA FII SANATOASA, CUMINTE SI SA-TI BUCURI PARINTII !!!
ELLENUTA, FELICITARI SI REFACERE RAPIDA!!!
Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Tinna S. spune:
Felicitari Ellenuta si bine ai venit pe lume Eva Maria, clopotezel iubit!!!
Refacere cat mai rapida Ellenuta si te asteptam cu povestea nasterii si muuulte poooooze!!!
Tina 35+ cu si mami de Andrei (7 ani)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 5 saptamani !!!