*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (124)*
Raspunsuri - Pagina 13
grati.ela spune:
Felicitari mamicilor Remiclea si Elenutza! Sa va traiasca bebelushii!!!!
38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile
Mitsu-bishu spune:
Eu iar am mancat pizza... Nu dati cu pietre! UUuuf, e pe fond de stress! Ne apropiem cu pasi repezi si baby nu da semne ca vrea sa iasa... M-am plictisiiiiit!!!
39+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 6 ZILE!!!
NataliaS spune:
Felicitari Ellenuta si Remiclea pentru comorile voastre!
Bun venit pe lume clopotzele scumpe! Sa fiti sanatoase, fericite, mancacioase si norocoase, ca frumoase si destepte sigur veti fi; iar mamicile voastre sa se refaca repede sa aiba energie si laptic pentru voi!
Gooooo Doc Gooooo
Gooooo Breaz Goooo
Irlandeza fata curajoasa. Multa sanatate va doresc si tie si printzesei tale. Am sa-mi chestionez si eu prietena (ginecolog) poate isi da seama de o potentiala cauza a problemei tale...iar de Patri - fii increzatoare! Se va rezolva cu siguranta!
AAAA am uitat sa va spun ca si eu eram toata ingrijorata, de era sa pic de pe masa cand am nascut, din cauza neonatoloagei care s-a pronuntat total eronat in privinta Stefanitei mele...avea copila un piciorush stramb din glezna din cauza pozitiei gresite in burtica si ea l-a numit direct "picior stramb congenital" - Aaaa , dar nu va faceti griji, se corecteaza cu operatie...astea i-au fost spusele si mie si sotului Ne-a panicat de nu-i adevarat...pana dimineata cand mi-a venit neonatologul in care am incredere si care s-a pronuntat categoric ca a fost o malpozitie intrauterina...Slava Donului! Acum are pitica mea niste picioare drepte... manechin o fac!
Vreau si eu FLATULIN!!!!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
miki_baby spune:
Buna, fetelor!Profit de ocazie ca doarme Saara ca sa va mai citesc si sa va salut.
In primul rand, Miri, sa va traiasca bebe Sacha! Este un frumos!! Imi place nasucul mult mult!!
Ceska, si eu zic sa se intalneasca bebelucii!! Cred ca in curand o sa deschidem un topic numit Clubul Cuscrelor. Te pup.
Irlandeza. Imi pare asa rau pentru voi. Si eu plang aproape in fiecare zi desi nu am problemele tale. Incearca s-o alaptezi pe Patricia culcata intr-o parte, in pat. Este mult mai relaxanta pozitia. Mie imi place cel mai mult.
Ellenut,iti tin pumnii, iubita!!!
[red]Tinna[red], Totul o sa fie bine!! Asa cum au zis si fetele trebuie sa stai la pat. In ceea ce priveste cordonul in jurul gatului, stai linistita! Saara s-a nascut asa, natural, si nua fost nicio problema. Trebuie doar sa fie monitorizat bebe non stop.
Despre noi: Saara mananca bine, eu am lapte din plin, dar m-a omorat cu ragadele. Imi tot dau cu crema, dar simt ca innebunesc cand trage din sfarcuri. Maine mergem la asistenta sa vedem daca a depasit greutatea de la nastere ca sa putem iesi si noi afara. Abia astept!! Acum nici nu mai stiu cand e zi sau noapte, ca avem un program ...si la noi e intuneric aproape tot timpul anyway.
Va dulce!!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
miki_baby spune:
ELENUTA, SA VA TRAIASCA EVA MARIA!!! SA AIBA PARTE NUMAI DE BUCURII IN VIATA!!! TIE ITI DORESC REFACERE RAPIDA SI LAPTIC LA GREU!!
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun
honey79 spune:
Bun venit pe lume, scumpa printesa EVA-MARIA !!!!Iti doresc sa fii sanatoasa, cuminte, papacioasa si sa le aduci parintilor tai multe bucurii.
Ellenuta, scumpa noastra... iti doresc refacere grabnica, laptic pe saturate si clipe de vis alaturi de ingerashul tau mult asteptat.
Pupicei.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 35
Vali
honey79 spune:
Remiclea FELICITARI si tie, pentru buburuza mica.Sa fie sanatoasa, cumintica, papacioasa si sa va aduca multe bucurii. Asteptam povestea nasterii...si... multe, multe pozici.
Cati!!!!! N-ai mai intrat astazi deloc. Ce faci? Cum te simti? Cum e bebe??? Asteptam vesti.
bebe de Honey 35
Vali
honey79 spune:
Eu bantui pe-aici, citind povestile nasterilor.Si plang ca bleguta.... asa emotionante sunt toate toate.
Poate-ar fi mai bine sa ma bag la o comedie...sau la un desen animat.
By the way... mi-am comandat aseara vreo 7 filme Disney..clasice: Alladin,Cenusareasa,Mica sirena,Aristocratii,Alba ca Zapada. Abia astept sa le primesc, ca tare mult imi plac.
Pupici.
bebe de Honey 35+
Vali
AMR 5 SAPTAMANI !!!
Mitsu-bishu spune:
Neatsaaaaa! Eu m-am bagat la vreo 3 ore de somn si am revenit in forta... Cred ca iar am luat-o pe carari gresite...
honey, that's really nice... Eu nu o sa comand, o sa ma bag pe SDC++ si o sa iau cateva desenutze,... sa vedem cum e sa te simti iar copil... Hihi!
39+
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici