*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (124)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Eh, gata in sfarsit pot sa ma duc sa ma culc. Asteptam vestea de la Ellenuta.
Felicitari pentru superbebelina si refacere rapida.
Te asteptam cu drag sa ne povestesti cum a fost.

34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bine ai venit pe lume Eva Maria. Si lui mamica refacere usoara.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

bb PATRICIA ALEXIA03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Felicitari Ellenuta si Eva Maria bine ai venit pe lume. Sper ca nu ati cumparat prea multe hainute pt nou nascuti. Va si refacere rapida. Va asteptam cu pozeeeee.
Gata acum pot sa plec si eu la somnic. Nopate buna fetelor

36+ Razvan Gabriel

AMR 4 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

EVA MARIA, IN SFIRSIT AI APARUT, BINE AI VENIT. FELICITARI ELLENUTA.
eu am intrat scurt sa va zic ca miine dimineata ma internez. dr a zis ca vrea sa ma tina sub observatie, si aproape sigur imi face cezariana dar nu stiu daca miine sau miercuri. oricum dau mesaj si va anunt. mie mi-a zis clar ca nu ma chiia o pauza cu declansarea si ca mai bine imi face direct cezariana. eu in continuare nu am nici o contractie, nu simt nimica, nici macar spatele nu ma mai doare. m-am plimbat o gramada, ieri mai ca nu fugeam prin Auchan.

Va pup pe toate si daca daca mai naste vreo zuza intre timp nastere usoara sa aiba, bebei sanatosi si ne auzim oricum saptamina asta.

pupici

Carmen sapt.42 Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/
AMR-habar nu am cind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

buna saera dragele mele. am intrat sa va anunt ca am nascut o minunatie de fetita in data de 08 ianuarie. suntem bine amandoua si azi ne-am externat. printesa a avut la nastere 2,800 kg, 49 cm si apgar 9. nu am apucat sa citesc din urma dar vreau sa le felicit pe cele care au nascut.

mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

breaz, bafta maine sau poimaine, cand decide medicul tau sa te opereze! o sa iasa totul f bine. ce-ai mai asteptat si tu momentul asta...

irina 40 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by remiclea

buna saera dragele mele. am intrat sa va anunt ca am nascut o minunatie de fetita in data de 08 ianuarie. suntem bine amandoua si azi ne-am externat. printesa a avut la nastere 2,800 kg, 49 cm si apgar 9. nu am apucat sa citesc din urma dar vreau sa le felicit pe cele care au nascut.

mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze

FELICITARI PT CLOPOTZEL! SA FITI SANATOASE SI BINE-ATI VENIT ACASICA! cum a fost, unde-ai nascut?

irina 40 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iupiiiiiiiiiiiiiii! bine-ai vneit pe lume eva-maria! dar stiu ca esti o clopotsica zdravana:) nu e de mirare ca era asa de bine la mami in burtica:) acu... sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si mami ellenutsa, sa te refaci cat de repede ca o sa ai nevoie de forte proaspete cu asa o comoara dodoloatsa:)

irlandeza, am citit mesajul tau si... m-am intristat. odata pentru ca eu imi imaginam ca va merge bine si sunteti fericiti toti 4 impreuna pt ca nu prea ai mai scris, s-apoi pt ca asa ziceam eu ca trebuie sa fie. dar o zic, asa cum am zis-o si mai devreme, pe vremea sarcinii, esti o fiinta puternica, si cu tot greul de-acu, si cu toate ca ti se rupe sufletul, sunt convinsa ca faci totul sa ii fie bine lui Pati. curaj, e dificil, groaznic chiar - sper macar sa-ti dea calmante si antiinflamatoare - dar rezultatul va fi pe masura. iar despre faptul ca plangi... foarte bine, ai nevoie d eo supapa. poate pana la urma babyblues sunt si ele bune la ceva:) pup sa treaca repede si sa va bucurati de clipe frumoase impreuna!

tinnaS, te rog eu frumos, ramai linistita acasa. doar nu ai de gand sa t eineci acu ca tsiganu' la mal! adica... da-o-ncolo de jcoala! scoate-o de pe lista. stai cuminte! iti ajunge ca te ocupi de andrei, nu-ti trebuie supliment de sarcina! hai, in pat cu tine, eventual nasul pe net si... o sa fie bine!

docdecap...iaca, precum taurashii, si colul tau e naravash! bine insa ca ai o doctorita rasarita care a luat decizia potrivita! deci, pe maine, la intalnirea cu inginerul poet sherbanel! gooooooooooooooo doc gooooooooooo!

irinouka, ma intrebai de orele de somn. inca nu e clar definit programul, dar ma trezeste la 2 ore. si ii trebuie o ora sa adoarma la loc. in prima seara... am gustat o cioco speciala - desi m-am jurat ca cioco in gura nu pun - si efectul a fost de-a dreptul special!

noi am fost azi la medic. cel nou, dupa cum spuneam mai devreme.un simpatic constiincios. cum era de asteptat bruno are un inceput de bronshita, luat de la gradi evident. va face din nou aerosol. cat era infernal din cauza lui sacha, era una, adaugati o stare de iritare permanenta pe fond de boala si obtineti un bruno...care nu seamana deloc cu copilul meu:) sacha are un pic de icter. azi i-a luat moasa analiza de sange din talpite sis e pare ca bilirubina e la limita, da cata vreme mananca bine si face caca des, nu ne facem probleme. in cel mai rau caz va merge la spital sa stea putin sub lampa. dar nuc red sa fie cazul. suge putin, dar eficient, vorba moasei si a medicului. are 4040g, dupa ce vineri a iesit din spital cu 3730.
eu nu mai am fire:) si moasa m-a laudat ca am slabit in comparatie cu cealalta sarcina:)
pt mine fu o zi solicitanta: lipsa d esomn de azi-noapte, bruno sacait, moasa, medic...ne-am intors acasa l-am pus pe bruno la somn, sacha dormea inca din masina de la aer probabil si m-am trantit si eu langa el pe cealalta canapea. evident c-am tras o cadere de glicemie superba de zgribuleam sub plec imbracata la 24 de grade, dar n-am avut puteresa s amerg pana la bucatarie sa rezolv neajunsul. am intins doar mana dupa copil si i-am dat sa suga, apoi am adormit bustean si-am visat-o pe micshunea:) spre seara mi-am revenit, am mancat mancarica pregatita e domnul sot, i-amfacut baie lui gaga sub indicatiile lui bruno:) si acu e liniste. astept sa setrezeasca iar gaga, sa pape si sa mergem la somn in formatie completa.

cu iubirea pt al doilea copil... nush, ma vad doar mai relaxata in atitudinea fata de el. fara spaime si temeri ca mananca, nu mananca, ca e una, ca e alta. foarte zen. incerc s anu ma enervez cu bruno pe care il percep, in comparatie, ca pe un copil razgaiat si foarte mare (e mare, dar acu o saptamana in capul meu era tot bebe).imi face capul calendar cu "maman" in sus si in jos, ma dispera cu crizele lui de plans din orice, cu sfidarile lui. imi vine sa-l dau de pereti cateodata, dar ma abtin. totusi, recunosc ca a mai incasat cate o palma peste fund, si asta mai ales ca a reusit sa-l scoata pe taica-sau din toti dreacii - el care e monument de calm si echilibru.
dar cum ziceau si fetele, acu e foarte interesat de "bebe", doar ca cu bronshita lui nu prea ma incanta ideea sa-i sufle in nas:)

alina023, am intrebat pediatrul cum sa procedam: a zis asa, nu poti sa-l izolezi pentru ca ar enevoie de contact social. sugarii akaptati la san sunt bine protejati cu anticorpii mamei pe car eii iau din lapte. nu poate garanta ca n-o sa raceasca si el dar nici nu e o regula generala. si pana la urma asa se face imunizarea. deci, fii linistita, da-l pe luca la gradi (bruno merge in continuare) si daca e sa fie vreun pocinog, il tratezi atunci.

am scris romane... ma duc la bond:))

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

felicitari remiclea! ce-mi place, inca un clopotel pe 8 ianuarie! are o trupa de seama sacha al meu! sa fie intr-un ceas bun!

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Felicitari, ELLENUTA si REMICLEA pentru fetitele voastre!!! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Ce frumooos... Se mai lungeste listuta hihi... Eu ma intreb daca mai statea Eva Maria in burtica cat se facea...

Irlandeza... Am citit ce scrisesesi mai inainte, sorry ca te-am facut sa repeti. Ce nu mi-e clar e senzatia... E durere mare? Ti s-au umflat picioarele? De ce suspectau cheaguri de sange? Ai varice/hematoame pe ele? Si care e legatura cu plamanii? In fine, nu te mai bat la cap, cred ca nici tu nu stii prea multe detalii, saraca de tine... Oricum, e socant, stiam ca dupa nastere organismul se regenereaza extraordinar de bine... Tocmai ca sa poti avea grija de bebe... Si la tine, chiar aveai nevoie Oooof, va tin pumnii!

39 s

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 7 ZILE!!!

Mergi la inceput