***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Timur, pentru Bogdan Alexandru

Alegrutza

http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

'Neata!

Nu stiu cum am reusit dar am racit si ma simt asa nasol... Am nasul infundat, ma doare capul si mi-e frig de mor. Stau cu piticul pana adoarme si ma bag la loc in pat.

petit_ange, multa sanatate Isei! Incearca sa ii dai lichide cu seringa.

Alyna24, am vazut pozele noi. Ce dulce e Davidutz suparat

numai_eu, gata, am reusit sa vad pozele. Ce se mai catara piticul pe tot ce prinde

moko, bafta in sesiune!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

VALI5, insanatosire grabnica. Bea un ceai fierbinte si treci inapoi in pat. Asteptam vesti bune. pentru Anderi.

http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Florentina, mie mi s-au parut ok si 40% si sunt incantat de ce i-am gasit la reduceri.Zic ca merita!

Ioana13,pai costumasul in dungi l-am luat mai demult din celebrul magazin de la mine din zona de copii.

Vali5, sanatate multa!Ai grija de tine!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Vali5, vroiam sa-ti zic ca l-am trecut pe Topfer 3 si....tot
papa noaptea macar o data!Aseara a papat la 9 -160ml iar la 12.30 tipa de foame si a bagat 150ml.La 4 s-a trezit si i-am dat ceai-100ml si s-a mai trezit la 7 cand a papat 200ml.Deci....tot are o masa noaptea!E adevarat ca mananca uneori f putin dar ce sa-i fac?Asta e!Ma consolez cu asta si gata!Dar tare mi-as dori sa nu se mai trezeasca!Am o cunostinta al carei copil de 2 luni jumate deja doarme noaptea fara sa mai pape nimik de la 23 la 7 dimin!Iti dai seama?I-am dat acum 2 zile fenobarbital ca era f agitat si obosit si......s-a trezit mai des decat de obicei asa ca.....renunt si la de-astea ca el e copil atomic si n-are efect nimik la el!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor sunt disperata.STEFAN mananca o saptamana si dupa gata sigileaza gurita si vrea doar san!Si cand mananca inca nu am reusit sa-i inlocuiesc o masa ca ci el trage de maine dupa ce papa ca vrea san.Acum asta este tot ce vrea.Dr mi-a zis ca va manca prin infometare si fara sa-i mai dau decat 1-2 mese san.Pai si io sa-mi infometez copilul?Doamne mi se pare inuman si totusi ce ar trebui sa fac?
MA puteti ajuta cu sfaturi?De ce papa cate o saptamana apoi gata?]

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buan dimineata!
Desi parea sa fie mai bine, cred ca fata abia acum raceste bine, au inceput mucisorii si febra cand nu are cand mai creste, bine adica o ia spre 37,8 (asta e asa rau?). Vreau sa zic ca eu speram sa ii scada de tot. Nus tiu ca sa ii mai dau. De mancat mananca (lapte praf), face o singura data kk pe zi, mai moale, ia nurofen, supozitir cu paracetamol, ambroxul si vibrocil.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

doxinu, nu stiu sa ti spun de ce face asa, dar lasa l sa pape cat vrea caci va cere el;sa i dai iar la cerere mancare solida; bianca la inceput strangea din gingii de parca i bagam ardei iute in gura si am lasat o in pace; dupa o jumatate de ora incepea sa planga de foame si i mai dadeam cateva lingurite...si tot asa pana cand am scos laptele; nu stiu daca e cea mai buna solutie, dar eu asta am facut si ne a fost bine.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Sanatate multa si insanatosire grabnica pentru capsunei si mamici!

Multumim de felicitari pentru primul dintisor si pentru sfaturile cu iaurtul.

la multe lunisoare pentru sarbatoritii zilei!!!

doxinu, multa rabdare si tarie pentru tine si pofta de papa pentru bebe! La noi nu a functionat cu infometare. Dupa aia am citit ca nu se recomanda pentru ca bebe devine stresat, iritabil si nu o sa mai accepte nimic. Si exact asa era si Razvan. Asa ca l-am lasat in pace, i-am dat chestii care ii placeau si si-a revenit. Am inteles ca exista perioade din astea in care refuza papa, daca e sanatos si ia in greutate nu ar trebui sa ne facem griji. Stiu ca e usor de zis, insa ca mamici e datoria noastra sa ne stresam.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alyna24, cat ai dat pe ghetele lui David? De la sprider le-ai luat? Ce numar sunt?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput