Durerea unei pierderi de sarcina (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

florelacri-eu nu am aflat din ce cauza fetita noastra a fost bolnavioara,nu am luat medicamente ,nu am baut nu am facut nimik ce nu era bun pentru sarcina,nici o ceasca de cafea nu am baut,am avut mare grija de mine,am fost cuminte la toate controalele am luat prenatale si totusi nu a fost sa fie.E greu ca nu stiu cauza si zi de zi inca am intreb"de ce"...Acum incerc de cateva luni bune si ...nimik...din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

irlandeza am vazut pozele cu fetita ta,este o scumpete,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!Va doresc din inima la amandoua multa sanatate si cat mai curand sa se rezolve toate problemele.

Mcrissa si Miha va tin pumnii sa vedeti pe test II liniutze!Doamne ajuta sa veniti cu vesti super!

Michelle

Florelacri imi pare foarte rau!

Alinushca multa bafta maine la medic.Sa ne spui ce impresie ti-a facut.

Maine merg si eu la eco.Sper sa fie totul bine,mi-e o frica de mor!
Va pe toate!

Mirela 9+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Idaira-eu am facut toate analizele recomadate si totul a iesit super ok,asa ca la doctorita nu stiu cand ma duc poate la o monotorizare dar in rest altceva nu are ce sa imi faca!o sa creasca foliculul tau sunt sigura si o sa fie totul bine vineri!

Mergi la inceput

Bluueyes-lasa frica ca te bat!totul e bine maine o sa iti confirme doctorul ca bebika e bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Irlandeza, am admirat-o pe Patricia, este absolut superba!!!! Sa va traiasca si sa fiti toti sanatosi, voi sa o cresteti mare si ea sa va aduca numai bucurii!

Mirelush, fruntea sus! Sunt lunga tine, te tin de manuta si totul este OK!!!

Idaira din tot sufletul iti doresc sa ti se-ntample minunea de data asta! Chiar daca eu am luat o anumita decizie si in momentul asta nu pot spune ca este doar una temporara (desi poate, Irinel, ca asa mi-as dori sa fie), vreau sa-ti spun ca merita sa lupti pana iti vei implini visul de a fi mamica, caci este cea mai frumoasa si mai pretioasa implinire in viata!

Alinushca, sper sa nu te dezamageasca Tutu... Sa mergi cu lista de intrebari... ca altfel o sa te ia repede si ai sa uiti...
Eu parca si vad cum va decurge consultatia... o sa-ti dea listele cu analize (care te vor costa -sa ti le faci- cateva milioane) si te va trece in celebra lui baza de date si... Sper sa-ti faca si echo... si sa vii cu vesti bune! Curaj! (Am vrut sa-ti raspund la ultima scrisoare... dar n-am avut starea necesara...)

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Blueeyes, nu ai de ce sa te temi!Tin pumnii sa fie bine!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRLANDEZA oh ce imi pare rau ca treci prin ceea ce treci. Este o fata aici pe forum care a avut fetita cu acelasi diagnostic, la nastere. Acum fetita merge, a crescut , e ok. O chiama LiliaToma. Daca vrei contacteaz-o si cere-i pareri,etc. E o fata de milioane.Pentru radiografii, neaparat sa acopere zona abdominala cu protectie. D-ne ajuta!

LAU sunt mai bine, multumesc. Cu d-zeu inainte.

FLAVIA stai linistita ca nu cred ca s-a suparat cineva. Sau da? Ca nu am fost pe faza. Stai linistita.Cat despre placenta praevia, da stiu ca e prematur. nici nu am zis ca mi s-a diagnosticat asa ceva.........numai ca traiesc cu frica daca nu se ridica. Dar stiu ca va fi bine. Sunt ceva mai optimista. Numai bine.

MICHELLE multumesc. Cum ziceam, sunt putin mai bine. Incetul cu incetul imi capat increderea ca va fi bine. Multumesc de cuvinte.

LIANA

MARIAANA nu eu sunt fondatoarea acestui subiect. Cateodata mai deschid si eu capitole. Numai bine iti doresc.

FLORE imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat. Cum d-ne a dat ala peste tine? Off...sper sa-ti revii,si sa ramai din nou gravida.Pentru tipul asta de spermatozoizi la plafar sunt pastile numite MACA . Cica ar fi bune pentru asa ceva. Si eu dadusem sotului asa ceva. Nu face rau.

MAV multumesc de cuvinte. Ma bucur sa aud lucruri pozitive. Promit sa ma linistesc.

MIHA poate e cu ochisori. Tin pumnii!!

IDAIRA

BLACK mie mi-a venit menstruatia exact la 28 de zile. Fa totusi un test, daca banuiesti ceva? Ai vreun simptom?

NINIA sunt bine, multumesc tare mult. Sunt mai optimista si ma simt tare bine cand mai trec pe la voi. Acum stau mai mult in pat si ma cam obosesc la calc. Il mai iau in pat dar si acolo stau pe-o parte, scriu cu o mana. Mergem cu incredere inainte.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

alinushca - crede-ma ca nici nu as vrea sa fi in situatia mea
michelle - la mine la prima sarcina a intervenit sentimentul de vinovatie, iar la a doua sarcina acum e vb ca nu sunt eu de vina dar ptr aia ma gandesc ca daca nu mergeam in ziua aia la lucru nu se intampla nimic
blueeyes - mersi ca esti si tu alaturi de mine si imi pare rau ca ne-am cunoscut in asemenea circumstante, bafta pe maine iti tin pumnii

flore

Mergi la inceput

danangie - eram in timpul lucrului cand un coleg de-al meu facea raliuri cu o masina,intre timp a venit un client cu o masina si nu ma vazut pe mine.Ma lovit si am cazut jos,lovitura a venit din spate. M-am ales cu o fractura la picior si niste vanatai,dar cel mai tare ma doare sufletul. Asta e viata. Sa va rugati ptr mine sa raman cat mai repede gravida iarasi ca nu am liniste nici noaptea, nici ziua.

flore

Mergi la inceput

idaira - am aproape 25 de ani. in legatura cu spermatozoizii nu stiu ce sa zic,chestia e ca sunt in spania si nu ma prea incred eu in doctorii de aici.Sotul meu are aceasta problema si raman fff greu gravida,m-am chinuit un an sa raman si acuma mi s-au spulberat toate visele. Plang toata ziua si incerc sa trec peste aceasta perioada critica, ptr ca eu visez la o alta minune.

flore

Mergi la inceput