Durerea unei pierderi de sarcina (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

tot iovroiam sa va pup si sa va servesc din butoiul prin de optimism..na..sic,,sic..il umplui asa ca acu puteti sa cadeti in el
aaaaaa vroiam sa va spun ca azi adica pe 15 se facu un an decand m'am insamantat stiti voi ce a urmat apoi...
dar sunt aci sunt bine vedeti?imaginati'va ca asta e butoiu si io il pazesc
deci sunt binee da?
va pup din nou pe toate..si gataaa PROMIT!!!ca maine va scriu la toateam zis!!!am zis!!!vb moldovenceio stitii?o fata tare draga inimii mele tabithamoamaaaaaaaaaa ce dor imi e de ea
hopaaa ..ma opresc ca deja o luai pe araturarevin maine..ups..adica azi da mai pi la pranz asa

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ce?aa nu ca nu veni pranzuda nu putui sa nu scriu si de printzesa..moamaaaaaaaaaaaa e minunataaa ..frumoasa foc..irlandezoooo poza aia cu printzesa la taticu in brate??moamaaa ma dadu gata,,ce fetze aveau amandoi..taticu fericit,si printzesa linistita..
ma bucur ca numai sunt picioarele umflate..imi era teama de o doamne feresteee..nuuuu,,, mai bine numai spun..lasa e bine ca numai sunt umflate..io am patit'o..da mi'a trecut mai greuu da macar a trecut,,ma bucur si ca esti mai bine..haiiii fatooooo am trecut noi prin altele ,..haiii capul sus..TREBUIE sa fie bineee..stii nu?spun io,te pupp

aaa si pe 19 bem ..bem nu?moamaaa si Teo vroia sampanie????pai nu cred ca mai ramane si pt ea de cat o sa bem pe 19..moamaa abia astept..upss da Idaira e pe 18 nu?parca asa pricepu baba..ee pai nu'i bai bem si pe 18..apoi ..hmmm stati asa sa fac calculelele.hmmm.deci..hmmm pai depinde acu..cred ca pe 31 vom beaaa rau de tot..mai al draq decat bem pe 18..ia sa vedeti voi..
vedeti de ce nu am io somn?ca fac calculelele
aaa si inca ceva..vedeti voi ca mai gresii io la mesajele scrise..da ma intelegeti voi..e ora care enumai intru sa modific ca mii lene..
aaaaaaaaaaaa si sa va mai pup odata
aaaaaaaaaaaa si...si...si..lasa va spun maine..adica azi..adica pi la prinz cum va zisai
aaaaaaaaaaaa..noapte buna din ce mai ramasa la voi..ca la mine mai eca unguri's cu o ora'n urma

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

liana, am ris la mesajele tale, e tirziu si la mine si le-am citit de 2 ori, am retinut oricum ca ne vom imbata, deci e de bine

florelari, imi pare tare rau, am pierdut o sarcina de 12s, motivul...nu se stie, capul sus, curaj si mergi mai departe

laura, cum esti?

irlandeza, e asa de dulce patricia! vai am vazut pozele, superba!lasa ca treceti voi de toate, si va fi bine, ai sa vezi!acuma o ai mamico, ai reusit ce a fost greu!

lau, scuza-ma imbatrinesc nu stiu de ce credeam ca ai luat alt papagal dupa ce dragul tau a murit.

teo, abia astept poze, si sa ma imbat de fericire

idaira, ma gindesc la tine sa stii, si string pumnii

mav, ce ma bucur cind scri, chiar ma gindeam ca nu am mai primit mail de la tine.ma bucur ca te-am facut putin sa rizi, sint mai bine da am o vinataie mare, sigur dupa ce scapi de problemele de sanatate vei reveni asupra deciziei. multa sanatate

mcrissa, si la tine m0am gindit zilele astea, ma intreba o prietena de tine, poate e prea devreme testul ala, mama lui

mirelush, lasa ca ma gindesc la tine nu-ti mai fie frica, va fi greu pina treci de primul trimestru

dana, da=l incolo de diagnostic sa nici nu fie nevoie sa=l puna, asa sa faci cum ti-am zis, stiu ce simti, ca am fost exact la fel de disperata, si faceam din tintar armasar, imi era o frica de numa, dar va fi bine ai sa vezi, vizualizeaza placenta si pe bebe dindu-i un sut in fund.

miha, tin pumnii sa fie cu ochi

michelle, la treaba luna asta, ca vreau sa beau

ralucaghisa, scrie repede 10 mesaje sa nu mai fie monitorizate sa apara imediat ce le scri, e mai usor sa comunici cu noi, sigur ca te primim, desi as prefera sa nu fi trecut pe la noi, dar asta e viata

in noaptea asta stau de paza, ca dominic mi-a facut febra, un virus sigur, si tot il pindesc, si=l urmaresc, noroc ca am fost la biblioteca si am ce citii.si=l mai pazesc si pe cel mic, desi el nu avea semne, dar mai stii.....
va pup tare pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Liana,sper ca ai adormit. intr-un final. si iti tin pumnii sa fie bine. si stii ca va fi!
blackgirl,dupa rmul chiuretaj ciclul meu a venit obisnuit. dupa al doilea, insa, la cea de-a doua sarcina, a venit abia la 36 zile si cu dureri insuportabile. chestia e ca nu e nicio problema daca vine pana in 45 de zile. dar, daca depaseste, e o alta problema: sinechie. eu zic ca doar iti intarzie un picut.
florelacri, imi pare rau ca ai ajuns aici si dintr-un motiv tampit, un idiot cu masina...ce cretin... dupa ce am pierdut prima sarcina am fost atat de socata ca nu am putut suferi decat in sufletul meu, nu m-am putut exterioriza deloc. au urmat doi ani cumpliti in care nu stiu de ce nu am ramas insarcinata. apoi, cumva s-a intamplat iar de am ramasa insarcinata si am fost atat de fericita ca mi-a spus cineva ca sunt "nepamanteana". pluteam in loc sa merg, zambeam orice mi s-ar fi spus, voiam sa ma plimb sa ma vada lumea fericita, imi dau lacrimile si acum cu toate ca n-ar trebui ca acum il am pe bebe Mihnea in burtica... din fericirea aceea, dintr-o data a inceput cosmarul... o gripa urata, febra puternica ce nu mi-a scazut deloc si... asta a fost. toata fericirea mea s-a transformat in plans zi si noapte. sotul mi-a fost alaturi si cumva m-a facut sa-mi doresc sa privesc mai departe, spre o noua sarcina, spre un alt bebe. perioada imediat urmatoare a facut tot ce s-a putut ca eu sa ma relaxez, am stat mai mult pe la cabana de la munte. dar eu visam... mereu ma trezeam plangand ca eu nu fac chiuretaj sa-mi scoata resturile. am avut cosmaruri aproape o luna... a fost groaznic pentru ca deja mi-era teama sa mai adorm si imi amintesc ca am avut o saptamana in care am dormit maxim trei ore pe noapte.si , privind spre o noua sarcina, am inceput sa ma intreb daca nu cumva va trebui sa asteptdin noudoi ani si jumatate, lucru care ma speria. am inceput sa-mi masor temperatura dimineata ca sa vedem care e ziua ovulatiei, voiam sa se intample neaparat.si, cu toate analizele facuteiata ca am ramas insarcinata din prima incercare. a fost o sarcina in care as putea sa numar pe degete zilele in care n-am plans.pentru ca ma infricoseaza orice. legat de problema sotului cu spermatozoizii te sfatuiesc sa vezi cu exactitate care e ziua ovulatiei si exact atunci este momentul propice, spun asta pentru ca tocmai a ramas insarcinata o prietena si ei se confruntau cu aceeasi problema. dar inainte de a ramane insarcinata trebuie sa te faci bine ca parca am citit deo fractura. ma rog pentru tine!
Idaira, vineri ma voi ruga pentru tine, sa fie bine totul! va fi o zi norocoasa, vei vedea!
Irlandeza, nu stiam ca iti face mai rau colacul acela, dar ma bucur ca sunteti mai bine si tu si Patricia. ce printesica frumoasa!
Irene, nu-ti face rau daca iei acid folic in continuare, se elimina surplusul. si da, ai citit bine, sambata ma straduiesc sa zic "da". daca n-o sa ma incurce Liana prea tare
Mirelusule, iti tin pumnii la dr! o sa fie bine!
Flavia, muuuulti. ce fac piticii? Dominic a inceput gradinita? lui David i-au mai dat dintisori?
Ninia, te dadusem disparuta.
Michelle, in dimineata asta ti-am luat-o inainte muuulti si sper ca ai picat in butoiul Lianei. macar un pic
va pup pe toate, dragelor, astazi ma voi adihni ca de aseara am niste mici contractii, dupa ce mananc iau un no-spa. asa ca, nu stiu daca voi mai putea intra azi sa va pup, dar sa nu va ingrijorati.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 34+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Ufff, Flavia, abia acum am vazut ca ai scris. imi pare rau de piticei, poate nu ia si David. io ca sa treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florelacri spune:

teo2rina crede-ma ca a fost stupida pierderea sarcinii a doua si nu voi putea sa-l iert cat am sa traiesc pe acel om,in fine sa sti ca si mie sotul imi spune sa merg mai departe si sa speram la o noua
minune...dar sincer parca imi e frica sa mai raman iarasi gravida, cu toate ca imi doresc. ma rog la D-zeu sa ma ajute sa raman iarasi gravida si la fel va doresc tuturor sa aveti parte de copii sanatosi pentru ca meritam.mie imi este ciuda de acele femei fara suflet care fac copii si ii arunca dupa nastere sau fac chiuretaje fara sa se gandeasca ca e vb de un suflet,o minune...fractura mea se vindeva dar sufletul parca tot mai tare ma doare...asta e viata
pepsi imi pare rau pentru pierderea suferita dar lasa ca poate voi avea si eu norocul sa am parte de un dominic, apropo sper sa ii treaca febra la dominic,insanatosire grabnica

fetelor azi de dimineata cand m-am trezit m-am dus la baie si am dat afara, oare din ce cauza? sa fie stresul de vina? sau perioada asta grea prin care trec? va pup

flore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza fete dragi!

Si eu la apel...asta inainte sa ma apuc de treburi.
Lianoooooo - sunt in butoiul tau pana la gat. Astazi ma simt in forma, si-mi doresc sa treaca azi si maine repede, ca sa facem galerie vineri pentru Idaira....si apoi sa bem pentru Teo si pentru cele doua liniute ale mcrissei...si nu in ultimul rand ale mele.
Si pe 31 Liana ne pregatesti ceva????

Alinuscha - hai si tu cu vesti bune...avem nevoie. Sper sa iti raspunda Tutu la toate intrebarile si sa te apuci de treaba

flavia - ce face Dominic? offffff, asta iti lipsea....ce-ti face piciorusul?

florelacri
- poate de la oboseala...sau ai mancat ceva ce nu ti-a priit. Hai capul sus...suntem alaturi de tine. Si eu am pierdut 2 sarcini, si cum spunea Michelle m-am pazit toate cele rele...si? raspunsul unic pe care il primesti - se intampla....e groaznic, dar eu nu vreau sa ma mai gandesc la asta, si am intrat in cursa desi si eu raman foarte greu gravidutza, de fiecare data mi-a trebuit cate un an. Poate acum ca sunt alaturi de voi merge mai repede

ninia- povesteste-ne, de ce esti tristulica! Hai in butoiul Lianei

Kossir - tu ce mai faci?

Teo- gata rochia? costumul pentru sot...este pe ultima zi...banuiesc ( la noi asa se intampla de fiecare data)

Blueeyes- burtik si si fata

Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta

Miha

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

teo2rina eu zic sa cumperi multa sampanie ca toate suntem cu gandul la ea
Pepsi pentru Dominic sa-i treaca mai repede viroza.Strugurelul cel mic sigur nu va lua ca are imunitate de la .te-a intrebat o prietena de mine?le-ai povestit de visele mele cu strugureii?am si eu niste vise ciudate
liana tine mama butoiul ala bine, ca dupa testul ala negativ ii cam dau tarcoale.si da incoa' si mie din optimismul tau ca al meu se cam termina si nu are la magazin.
blueeyes te asteptam cu vestile de la eco.nu ai de ce sa-ti fie frica
irlandeza Patricia e scumpa tare ca o papusica.
danagie ai grija de tine si stai in pat cum a spus dr-ul.
mav multi pupici lui sebi.
michelle ce monitorizare?stii ca anul asta vine bebe si nu mai ai nevoie de alte investigatii

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Doar ce a intrat Liana, si uite cat optimism ne-a insuflat! azi si eu ma simt mai bine! Aseara am tras si o raita de plans...dar azi...sunt bine! va pup pe toate fara exceptie!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

mda,nu numai costumul sotului e pentru ultima zi...ci si rochia mea. pur si simplu n-am timp s-o fac sau sunt prea obosita...
mcrissa, ma bucur ca vreti sampanie muuuulta, da' macar o gurita sa prind si eu.
ma straduiesc sa comand si eu o pizza ca nu mai pot...simt ca lesin... si telefoanele suna intruna, la interfon la fel... si toti ma cauta pe mine.cred ca m-apuc sa strig time out 5 minute sa apuc sa comand

Mergi la inceput