Durerea unei pierderi de sarcina (56)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Pepsi
irlandeza, imi pare tare rau ptr ca micuta are probleme, stiu si eu ce distrusa am fost ca david a stat 3 zile sub lampile alea ptr ca facuse o forma de galbenare urita. e tare greu sa-ti vezi puiutul bolnav, si daca nici tu nu te simti bine....e cu atit mai greu sa te poti ocupa!si eu aveam dureri mari dupa nasterea cu dominic, ma durea burta, perineul, ziceau ca e de la rupturi!nu puteam merge 100m!ca trebuia sa ma pun jos. cum a fost nasterea?si de la ce are micuta dislocatia, cum au scos=o?te pup si ma rog ptr voi, multa sanatate
Nasterea a fost OK. Am pierdut dopul la 4.30, mi s-a rupt apa la 10.30 , pana la 14.00 am folosit masca pt. contractii,ma dilatasem 3, apoi mi-au pus epidurala ca nu mai suportam durerile, si de la 18.30 pana la 19.04 cand s-a nascut Patricia am "impins".
Patricia a avut ceva probleme pe durata travaliului, cand aveam contractii, ea nu primea suficient oxigen, iau luat sange din cap, in timp ce era in burtica, sa vada daca totul e OK, daca nu ma astepta cezariana. Apoi pt. ca eu sunt stramta si ea a fost maricica, nu a putut iesi, era obosita si au scos-o cu forcepsul.
Dislocatia de sold, a zis dr. ca nu e din cauza nasterii, dar nici alte explicatii nu mi-a mai dat. Cica e destul de comun si nu se stie cauza.
Cam asta e.
Noi 2 singurei
PATRICIA ALEXIA 03.IAN.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florelacri/florelacri.jpg)
florelacri spune:
idaira
Mersi pentru sfaturi,dar imi trebuie o perioada de timp sa nu mai fiu stresata sa pot sa trec si peste al doilea esec(daca pot sa ii spun asa). Imi e greu deoarece orice as face imi amintesc de copil si ma apuca plansul,cred ca in 4 zile am slabit 5 kg. Incerc sa imi gasesc de lucru ceva prin casa dar tot acolo ma gandesc si sincer nu ma pot abtine.
Apropo de roquetas de mar,unde e paseul maritim acolo stau eu,langa mare. Daca mai ai ocazia sa mai vi pe aici as vrea sa te intalnesc. Mersi inca odata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ninia81/Ninia81.jpg)
Ninia81 spune:
Irlandeza,este o frumoasa printesa Patricia! Ma bucur sa sunteti mai bine amandoua! O sa va ajute Dumnezeu pe amandoua sa fie bine, o sa vedeti!
Michelleam plans mult cititindu-ti mesajul pt florela...este atat de trista si nedreapta viata asta! Sper din tot sufletul sa fii graviduta cat mai curand! Meriti asta asa de mult, ca de altfel toate fetele de aici!
Florelaimi pare rau ca ne cunoastem in astfel de momente!Asa cum ti-a zis si Michelle, o sa fie greu...dar va trece usor usor!
L58, nu am disparut...doar ca nu ma simt prea bine sufleteste...si din cauza asta simt nevoia sa ma izolez un pic!Sunt aici cu voi...va citesc, dar uneori am sufletul atat de greu...incat nu pot scrie niciun cuvintel!
Danace mai faci?Mai intra sa ne zici cum esti...sper ca te simti mai bine si ca sunteti bine amandoi!
Irdatin pumnii sa iasa bine!O sa fie totul in regula de data asta o sa vezi!
Mccrisaai rabdare cu testul...si cand il vei face da-ne vestea cea mare!O sa fie un cadou super pt sotul tau!
Miha74si de la tine asteptam vestea ca esti graviduta!Musette, ce faci? Pe unde esti?
Flavia,mariaana
,alina 1980
, Teo
, consi
, mav
slimatei
, Laura
si restul fetelor!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Teo2rina
irlandeza, ce rau imi pare de probleme. incearca sa stai pe un colac pentru apa ca sa nu mai simti durerile de la fund. macar atat. sper sa se faca micuta bine sa nu mai fie nevoie de gips.
Mi-am luat colac special, dar asistentele au zis ca mai rau fac, pt. ca fesele se departa si atunci taietura se intinde si se poate descoase, asa ca am dat 30 euro degeaba.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by mariaanna
Irlandeza,imi pare rau ca trebuie sa treci iar prin perioade grele.Nu stiu ce sfaturi de vindecare sa-ti dau pentru ca si eu am probleme dupa epiziotomie,asa ca tac.Mie mi-a fost foarte greu.Nici in spital si dupa ce am plecat, nu mi-au dat nici un antibiotic, desi era riscul de a face o complicatie...Am facut din proprie initiativa un tratament injectabil , exact de anul nou...Ma dureau sodurile de nu ma puteam misca.In plus, epiziotomia si celelalte dureri eram damblagita si ma miscam ca un robot.Si acum mai am probleme.Au trecut abia 20 de zile.De aceea iti spun sa nu te ingrijorezi foarte tare.Recuperarea dureaza 40-60 de zile.Cred ca merita, orice suferinta, cand ai langa tine minunea de fata.Eu, din pacate, n-o am...
Bucura-te de ea si fii sigura ca se va reface repede.Si tu la fel.Sa fiti fericite alaturi de familia voastra!
Intradevar mi-e greu , dar tie iti e si mai greu.
Tratamentu il fac si eu din proprie initiativa, un anestezist din Piatra ( sotul meu e de acolo) mi-a spus de el.Si se pare ca incet-incet v-a da rezultate.
Multa sanatate si tie si liniste sufleteasca.
![](pupic.gif)
Noi 2 singurei
florelacri spune:
ninia -mersi ca esti si tu alaturi de mine ca si michelle si restul fetelor care incerca sa ma ajute si sa ma sustina
irlandeza- felicitari pentru frumoasa patricia,ma bucur mult pentru voi,sa va ajute Dumnezeu si in continuare
flore
florelacri spune:
fetelor ce se poate face in cazul in care sotul meu are prea putini sparmatozoizi si sunt si lenesi, va intreb ca voi sunteti mai vechi pe site si sunteti mai informate. m-am chinuit un an sa raman gravida si sincer nu mai vreau sa astept asa de mult sa am altul. e posibil ca din cauza ca imi doresc mult un copil sa nu pot ramane gravida?
flore
Idaira spune:
Irlandeza tocmai am citit un articol in care spunea ca la virste asa de fragede se recomanda mai degraba echografii de sold decit rediografii...si eu as avea retineri in privinta iradierii.
Florelacri ia-ti timpul necesar pt a-ti plinge durerea,important e sa ajungi la acea situatie de normalitate,de acceptare a situatiei ca sa poti decide pasul urmator. Legat de spermatozoizii putini si lenesi = oligospermie,nu stiu nimic,asa ca nu pot sa spun nimic.Cauta-ti un dr bun cu care sa mergi mai departe? Nu te-am intrebat ce varsta ai?!
alinushca spune:
Florelacri, cum probabil ai descoperit deja, exista la Aspirante niste topicuri dedicate pentru . Ma gandesc ca la noi sunt mai frecvente altfel de probleme... cred ca e mai bine ca sunt subiectele impartite pe topice. Sincer, la care nenorociri am auzit pe aici, nu as vrea sa mai aflu si de altele. Prefer sa raman cu cate stiu si sa nu imi fac griji SI pentru altele pana nu sunt direct confruntata cu ele.
Sper ca intelegi ideea
Stiti la ce ma gandeam azi? Pe fondul unei plictiseli cronice la munca (nu ca as sta de pomana ci pur si simplu rutina care a ajuns jobul). Ma gandeam la Cernobil. Ma intrebam ce efect are asupra celor care mai erau si pe undeva pe-afara, in spatiu deschis, la momentul respectiv. Am cercetat pe net si ideea in mare este sterilitatea. No... ca sa vedeti cu ce ma ocup.
BTW, maine ma duc la Tutu. Injurati-ma, dati cu rosii in mine (glumesc) dar chiar iau in serios treaba asta si mi-am facut o lista cu tot ce as vrea sa auda. Si o sa il fac sa auda! M-am saturat de doctorii care nu asculta la modul serios ce le spui si iti dau ceva la nimereala sa faci (cum a fost ultima chestie ca am facut progesteron in ziua 14 cand eu am avut numai cicluri de 36 de zile in ultima vreme...).
Seara buna, va pup pe toate si sper sa auzim si ceva vesti bune pe aici cat mai curand! Doamne ajuta!
Irlandeza, si mama mea a avut cand s-a nascut aceeasi chestie. Si a fost nascuta natural fara forceps si alte traznai. Singura problema pe care a avut-o in viata din cauza asta a fost ca la nasterea mea a fost obligata sa faca cezariana pentru ca nu putea sa ma nasca the usual way. In rest, nimic Si atunci nu erau tratamente deosebite pentru chestia asta. Iti doresc multa putere sa treceti cu bine prin asta. Multa sanatate!
ALE, UNDE ESTI?
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?